Hamilelik Kabızlık Sorunu ve Basur

Bende de ilk olduğunda çok acıyordu,oturmakta güçlük çekiyordum,kanama olmamıştı.Sıcak suya oturmamı söylemişti doktor,birkaç günde geçmiş,çıkıntı kalmıştı.Kağankocatepenin sitesinde pakeleri vazelinli parmağınızla içeri itin yazıyor.
Bir-iki gündür çıkıntı büyümüş,ben de korkuyorum kanama olmaz inşallah diye.Normal doğuma engel olmaz inşallah.

GENÇ KIZLIĞIMDAN BERİ BASUR SORUNUM VARDIR ZATEN AİLEDE VAR EN SON ÇARE LAZERLE BASURU KESTİLERDE RAHATLADIM ŞU ANDA İYİYİM BENİM KANAMAM PEK OLMADI ÇOK AYAKTA KALMAMAK GEREKİYOR

Kizlar biliyorsunuz gecenlerde rahatsizlandim ve ishal oldum buna bagli olarakta suan basur derdi cekiyorum.Insalah doguma kadar gecer yoksa birde bu dert olucak yaa

kızlar hepinize çok geçmiş olsun,bendede 3-4 hafta once bı kabızlık sorunu başlangıcı oldu,ama sıvı gıdaları artırınca geçti çok şükür.Sizde sıvı alımını artırıp,kuru kayısı,actıvıa yoğurt tuketın bence

bendede hamileyken basur oldu normal doğum yaptım doğum esnasında ilerledi ama kanama hiç olmadı dikişlerin değilde basurun ağrısından oturup kalkmakta zorlandım ama şimdi geçti

bendede hamileyken basur oldu normal doğum yaptım doğum esnasında ilerledi ama kanama hiç olmadı dikişlerin değilde basurun ağrısından oturup kalkmakta zorlandım ama şimdi geçti

normal dogum artırıyormuşş yaaa
bende normal ıstıyorumm

sabahları kahvaltıdan önce ılık suya birkac damla limon sıkıp içmek,bir tane yesil elma yemek kahvaltıdan önce yine,gün içinde sık sık kayısı yemek,marul yaprakları,ıspanak pırasa gibi yemekler,biraz yürümek,elma veya kayısı hosafı,içeblirseniz bir tatlı kasıgı sıvı yag yada cayınıza veya ılık suya bi parca yağ(ben cayıma tereyagı atmıstım azcık) bunlar iyi geliyor kızlar ban hepsini yaptım ve özellikle bol bol su..

canım bır cok hamılede oluyormus yaaaaaaa

Canim ben kabizlikta olur diye biliyordum ishal oluncada oluyormus demek hayret valla ilk defa basima geldi Allahtan suan azaldi acisi.Ama sanirim dogumdan sonra hepimiz biraz aci cekicez basur yuzunden..

offf kızlar bu sorun bi bende var diyordum meğer hemen hemen her hamilede oluyormuş. ilk kez böyle bişey başıma geldi benimde. 2 gündür çok ağrı çekiyorum dayanamıyorum... ben basurun ne demek olduğunu bilmiyordum bugün internetten öğrendim... offf çok köütüyüm kızlar banada bi ilaç ismi verin. yarın doktorda kontrolum var yarına kadar su acıyı dindirecek bişeyler bulnan lazım (((

dogumdan sonra basurum yıne azdı ya ufffffffffff

canim dogumdan sonra basuru olmayanlarin bile basuru cikiyo acidan kivraniyo kaldiki senin oncedende vardi ve azmasi cok normal canim.acisi zor bende cektim hamilelikte ama hafifti o yuzden dogumdan sonra olmadi ama etrafimdaki cogu kadinda olmus.Allah yardimcin olsun canim.

merhaba arkadaşlar buna kesin çözüm yokmu ya prof. ömer çoşkun kudret narı yağı demiş acaba doğrumu? Bilgisi olan duyan bi fikri olan nolur yazsin...

kesin çözümü yok sanırım hatta çok ilerlerse ameliyat bile olabiliomuş bndede olmştu hamileyken elevit kabız yapmıştı haliyle basur oldum kanamalı acılı ağrılı çok zor günler geçirdim
doğumdan sonra kalmadı aslında varda yok gibi duruyor sürekli kayısı suyu içiyorum sıvı tüketiyorum bol bol yani kabız olmamaya çalışoıyorum kabız olnca yne olacak biliyorum kuru kayısı kuru incir suya atıp yumuşayınca içilirse kabızlığa ii gelrimiş
bilginiz olsn bu arada

canım ben kullanmadım..almadım...ben kabızlıga karsı doktorum ılac verdı..oyle hamılelıgımı gecırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…