hamilelik kan testi sonucum??

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
merhaba arkadaşlar
bugün kan testi sonucunu aldım. ben aşılama olmuştum 15 gün sonraki testimin değerleri; 25.5 gösteriyor.
doktorum iki gün sonra tekrar gel şimdi bir şey diyemem belki ilaçların etkisidir belkide gebelik olur falan dedi. sizce durum nedir. böyle bir sonuçla hamile olan var mı bildiğiniz?
teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar
bugün kan testi sonucunu aldım. ben aşılama olmuştum 15 gün sonraki testimin değerleri; 25.5 gösteriyor.
doktorum iki gün sonra tekrar gel şimdi bir şey diyemem belki ilaçların etkisidir belkide gebelik olur falan dedi. sizce durum nedir. böyle bir sonuçla hamile olan var mı bildiğiniz?
teşekkür ederim.
bence gebelik var

hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdırsın

ben inanamıyorum ki hala
şaşkınım şu an... bu sonuç yeterlimi?
sonuç yeterli olsa dr zaten müjde verirdi.2 gün sonra değerin ikiye katlanıp katlanmadığına bakar.zira beta hcg değeri eğer gebelik varsa 2 gün sonra iki kat yada daha fazla artar

2 gün sonra değer iyice yükseliyor ve netleşiyor..herkezdede böyle olur sonuç yüksek çıkar iki gün sonra tekrar bakılır ve hamilelik ortaya çıkar rutin bişey yani

Değerin ilaçlardan dolayı da yüksek çıkmış olabilir. Tüp bebek tedavisi için değer normal olabilir . Normal bir gebelikte bile döllenmeden 12 gün sonrasında falan kanda ancak görüldüğüne göre yükselir inşallah.

Değerin ilaçlardan dolayı da yüksek çıkmış olabilir. Tüp bebek tedavisi için değer normal olabilir . Normal bir gebelikte bile döllenmeden 12 gün sonrasında falan kanda ancak görüldüğüne göre yükselir inşallah.

şayet ilaçlardan dolayı böyle ise bu durumda ilaçların etkisi geçtiğinde değerlerim düşecek mi): ?

ben inanamıyorum ki hala
şaşkınım şu an... bu sonuç yeterlimi?

Tüp bebekte işler nasıl yürür bilmiyorum ama 5 ve üzeri hamilelik.
Ayrıca bu değerin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı bir gebelik için.
Doktorunuz onu söylemeye çalışmış olabilir.

Back
X