- 23 Nisan 2021
- 64
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yagmurlu8710
-
HamilesinizArkadaslar merhaba. Kan testi yaptım 40,680 çıktı dun yaptım. Yorumlayabilecek var mi
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun isteyen herkese versinHamilesiniz tebrikler
Tesekkur ederim değerler nasil olmalıHamilesinizbirkaç gün arayla kan testi verip değerinizi takip edin
Amin inşallah şu an çok yeni kese 2000 üzerinde görülüyor sanırım değerler her iki günde ikiye katlanmalı inşallah sağlıklı ilerlerCok tesekkur ederim Allah razı olsun isteyen herkese versindeğer bana az geldi ilk görünce keseyi ne zaman görebilirz
Beta HCG'nin her 48-72 saatte %50 %60 oranında artması beklenir. Şu an beta değeriniz 40 iki gün sonra seksen küsüre çıkmış olmalıTesekkur ederim değerler nasil olmalı
Insallah tesekkur ederim sanirim 2000 leri görmem için 15 gün beklemem lazımAmin inşallah şu an çok yeni kese 2000 üzerinde görülüyor sanırım değerler her iki günde ikiye katlanmalı inşallah sağlıklı ilerler
Canım kese şu an görünmez çok küçük henüz 1500-2000 arasında görünmeye başlıyorCok tesekkur ederim Allah razı olsun isteyen herkese versindeğer bana az geldi ilk görünce keseyi ne zaman görebilirz
Cok tesekkurler ama kese görmek için 1500 2000 olmali sanirim kac gun beklerim acabaBeta HCG'nin her 48-72 saatte %50 %60 oranında artması beklenir. Şu an beta değeriniz 40 iki gün sonra seksen küsüre çıkmış olmalı
Çok teşekkürler o zaman 1 hafta beklicem sanirimCanım kese şu an görünmez çok küçük henüz 1500-2000 arasında görünmeye başlıyor
Evet bir haftaya Allah'ın izniyle 2000'i bulur hayırlı olsun darısı isteyen herkese inşallah kuzumÇok teşekkürler o zaman 1 hafta beklicem sanirim
Canım yanlış yazmışım kusura bakma on,on bir günü bulabilir düzelteyim de aklın kalmasın sonraEvet bir haftaya Allah'ın izniyle 2000'i bulur hayırlı olsun darısı isteyen herkese inşallah kuzum
Benim geç döllenme olmuştu 2969 değerde karından görünmemişti vajinal görmüştük o yüzden ısrarla 2000 diyorumÇok teşekkürler o zaman 1 hafta beklicem sanirim
Tesekkur ederim sonraki hafta gidip keseyi görürüz inşallah o zaman şöyle mi artıyor dun 40 bugun 80 yarin 160 mi olacak hcg artışı katlanarak mi oluyorCanım yanlış yazmışım kusura bakma on,on bir günü bulabilir düzelteyim de aklın kalmasın sonra
Görelim de inşallahBenim geç döllenme olmuştu 2969 değerde karından görünmemişti vajinal görmüştük o yüzden ısrarla 2000 diyorum
Evet ben iki günde bir %50 olarak hesapladım daha da artmış olabilir tabikiTesekkur ederim sonraki hafta gidip keseyi görürüz inşallah o zaman şöyle mi artıyor dun 40 bugun 80 yarin 160 mi olacak hcg artışı katlanarak mi oluyor
İnşallah canımGörelim de inşallah
Kaç haftalık acaba? Saplıkla kucağına alasın inşallahArkadaslar merhaba. Kan testi yaptım 40,680 çıktı dun yaptım. Yorumlayabilecek var mi
Son adet günüme göre 4 de giriyor olabilir daha çok yeni öğrendim hafta ici doktora gidecegimKaç haftalık acaba? Saplıkla kucağına alasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?