- 30 Haziran 2018
- 606
- 86
- 98
- 33
- Konu Sahibi Prenses1234
-
Kan verin var gibi duruyor.Selam kızlar adetim düzensiz olduğun için 6 gün gecti öle test yaptım bayadır hep negatif çıkıyordu bu kez testler 2 saniyede bole cikti kan vermek istiyorim ama sira alamiyorim acilde alirlarmi bugun aksam gitsem yada saglik ocaginda 15 gun sonraya var sabah gidincede sira kalmadi diyorlar ne yapmam lazim kac haftalik merak ediyorum burda bikaç kişi gebelik testi pozitif ama kanda negatif cikti yazmis sasirdim o yuzden
Acilde alirlarmi pekiKan verin var gibi duruyor.
Hastayım ilaç kullanıcam testlerim pozitif derseniz alırlar. Özele giderseniz direkt alırlarAcilde alirlarmi peki
Acillerde veren arkadaşlar olmuş. Alırlar bence. Ilac kullanmam gerek gebelikten şüpheleniyorum falan de. Ne ilaci diye sorarlarsa ona gore uydur ama bir sey hazırlıklı git :)Acilde alirlarmi peki
Tamam canim cok sagollAcillerde veren arkadaşlar olmuş. Alırlar bence. Ilac kullanmam gerek gebelikten şüpheleniyorum falan de. Ne ilaci diye sorarlarsa ona gore uydur ama bir sey hazırlıklı git :)
Tesekkur ederim canimHastayım ilaç kullanıcam testlerim pozitif derseniz alırlar. Özele giderseniz direkt alırlar
Acile gebelik testi dersen yapmaz maddi durumda sıkıntın yoksa özel hastane acilde bile gebelik testi yapıyorSelam kızlar adetim düzensiz olduğun için 6 gün gecti öle test yaptım bayadır hep negatif çıkıyordu bu kez testler 2 saniyede bole cikti kan vermek istiyorim ama sira alamiyorim acilde alirlarmi bugun aksam gitsem yada saglik ocaginda 15 gun sonraya var sabah gidincede sira kalmadi diyorlar ne yapmam lazim kac haftalik merak ediyorum burda bikaç kişi gebelik testi pozitif ama kanda negatif cikti yazmis sasirdim o yuzden
Simdi kan verdim sonuc bekliyorum acildeAcile gebelik testi dersen yapmaz maddi durumda sıkıntın yoksa özel hastane acilde bile gebelik testi yapıyor
Görsel olarak atabilir misiniz ? Bir mi yoksa bin küsur mü değerinizBeta 1,279 negatifmi
1279 ise hamilesin ,ama arada virgül varsa ki sanmıyorum negatifBeta 1,279 negatifmi
Görsel olarak atabilir misiniz ? Bir mi yoksa bin küsur mü değeriniz
Amin insallah sagolasijHayırlı olsun. Çok güzel değeriniz sağlıkla keseyi görürsünüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?