Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşların dediği gibi geç döllenme olabilir. Doktor da dış gebelikten Şüphelenmemiş. Ama aynı doktora gitme bence. Cumayı da bekleme.Dış gebelik olabilir diyen doktor olmadı. Daha küçüktür o yüzden gorunmemis olabilir dedi. Ama bebek 7 haftalikti adet hesaplamasina göre.
Bu sefer farklı bir doktordan randevu aldım.Arkadaşların dediği gibi geç döllenme olabilir. Doktor da dış gebelikten Şüphelenmemiş. Ama aynı doktora gitme bence. Cumayı da bekleme.
Allah sağlık versin inşallah sana da bebeğine de canım. Bu sefer doktorum da hastanem de farklı olacak bakalım. Yani olumlu ya da olumsuz bir sonuç olsun istiyorum artık. Bilinmezlik ortadan kalkar inşallah benim için deCan'ım sen başka bi hastaneye git. Bak ben bu gebeliğimde 5. Haftada kesemi gördüm Bebek yoktu. 5+6 Olduğum gün kanamam oldu . Bi hastanenin aciline gittim. Cihaz nasıl bi cihazda benim bi hafta önce gördüğüm keseyi göremedi. Bana düşük yapıyorsun galiba falan dedi kese görünmüyor dedi. Sonra ben baya ağladım yıkıldım burda büyük bi hastane var cihazları çok kaliteli oraya gittim. Bebeğimi kesemi ve kalp atımını gördüm şükür. Ve hamd olsun bebeğim benimle yat dinlen kalkma ayağa dedi
Bana geç döllenme gibi geldi . İnşlh öyledir . Çünkü hcg güzel artmış kanaman Yok . Kızımda 11.25 i gördüm bunun üstünden 5 gün geçti değer 1500 lerde bişeydi onun çıktısını almadığım için net değil aklımda sonra usg de doktor baktı sadece rahim duvarın kalınlaşmış hcg 11.25 gebelik var galiba dedi. Usg ye girdiğim gün kan vermiştim ertesi gün beta değerimi aldığımda muane olduğum gün değerimin 1500 lerde olduğunu gördük. Dr değerin güzel artmış keseyi ve bebeği beklicez dedi 2 hafta sonra Dr çağırdı 2 hafta sonra kese ve minnak bi Bebek gördükAllah sağlık versin inşallah sana da bebeğine de canım. Bu sefer doktorum da hastanem de farklı olacak bakalım. Yani olumlu ya da olumsuz bir sonuç olsun istiyorum artık. Bilinmezlik ortadan kalkar inşallah benim için de