- Konu Sahibi buzmavisi00
-
Abla kızların dediği gibi kimyasal gebelik filan da olabilir . Çünkü sabah yaptım ilk testi biraz silik çıktı ikinciyi 15 dakika sonra yaptım o net çıktı kahverengi akıntım leke seklindeydi cok az kan geliyordu ama sonra tamamen kan gelmeye başladı çok yoğun değil ama ufak parçacıklar var 10 dakikada bir damlalar şeklinde çıkıyorDur bakalım o zaman belki de hamile değilsindir. Aptallık değil de gaflet diyelim. Panik yapma, birkaç gün daha takip et kanamanı.
Abla kızların dediği gibi kimyasal gebelik filan da olabilir . Çünkü sabah yaptım ilk testi biraz silik çıktı ikinciyi 15 dakika sonra yaptım o net çıktı kahverengi akıntım leke seklindeydi cok az kan geliyordu ama sonra tamamen kan gelmeye başladı çok yoğun değil ama ufak parçacıklar var 10 dakikada bir damlalar şeklinde çıkıyor
Çok teşekkür ederim ilginiz için gerçektenEvet o da olabilir. Takip et işte mutlaka, ihmal etme.
Ayy inanamıyorum sana ya ben de saf gibi aman bebeğe bişey olmasın doktora git diyorum meğer içten içe öldürmek istiyomuşsun bebeğini :-( şuan içinde bi can var Allahın verdiği Allah ona ruh vermiş hayat vermiş sen nasıl öldürmeyi düşünürsün. Nişanlıyım diyosun nişanlına söyle hemen evlenin başka çaresi yok sırf sen gençliğini yaşayacaksın diye bi insanı öldüremezsin. Vardır bunda da bi hayır her ne kadar yaptığınız hata ve aptallık olsa da o sizin nasibiniz ömür boyu vicdan azabı çekersinKızlar nisanliyim ben suan ve ailem çok katı bi aile bunu ogrenmemeleri gerekiyor ki üniversiteye gidicem o yüzden çok sıkıntım var daha çalışmıyorum bebek olursa eğer bakabilecek durumum yok . Bebek olsa bile aldırmak zorunda kalicam Rabbim inşallah yardım eder yoktur umarim şu an hiç hazır değilim bu duruma hayatım biter resmen
Ayy inanamıyorum sana ya ben de saf gibi aman bebeğe bişey olmasın doktora git diyorum meğer içten içe öldürmek istiyomuşsun bebeğini :-( şuan içinde bi can var Allahın verdiği Allah ona ruh vermiş hayat vermiş sen nasıl öldürmeyi düşünürsün. Nişanlıyım diyosun nişanlına söyle hemen evlenin başka çaresi yok sırf sen gençliğini yaşayacaksın diye bi insanı öldüremezsin. Vardır bunda da bi hayır her ne kadar yaptığınız hata ve aptallık olsa da o sizin nasibiniz ömür boyu vicdan azabı çekersin
Kızlar biliyorum bi durumu zaten çok üzülüyorum bu sebebten dolayı insanlar uğraşıyor ben burda neler söylüyorum ama su an evlilik dusunemem gerçekten nisanliyim ama o da üniversite okuyacak sadece bende bitmiyor olay sadece kendi hayatımı bitirecek olsam tamam ama onun hayatı da bitecek ki ise girip çalışsa bile lise mezunu bi insan ancak askeri ücretle is bulur o bebeğin halini düşünün bir de ben çocuğum olduğunda bana yapilanlarin kat kat fazlasını yapmak istiyorum ona hayatında zorluk çekmesini istemiyorum rahat etmesini istiyorum ona iyi bi hayat saglamadiktan sonra daha çok pişman olurum bende üzülüyorum çocukları gerçekten çok seviyorum ama mecburum bunu yapmaya hem ailem katil olur evlenelim desek hem nisanlimin hem benim hayatım biter benim düşüncem gezip tozmak değil bunu yanlış anlamayın . Ben çocuğum olduğunda onun iyi bi hayatı olsun istiyorumNaptın buz mavisi.. sana bişi demiyorum ama 10 aydır çocuk için çabalıyorum .. neredeyse 1 sene olucak okurken içim parçalandı. 2 test pozitifse gebesin. Keşke korunsaydiniz hadi sen değilde cahilsin belli nişanlın hiç dusunememismi ona durumu anlat bence. Dusursen bile hastaneye gitmen gerekecek içinde parça kalabilir.
Düşük değil de aldırmak zorunda kalırsam belki hayatım boyunca çocuğum olmayacak böyle durumlar oluyor biliyorum ama ben o bebeğin de hayatını mahfedemem gerçekten sağlık sorunlarım olursa bunu ben çekicem hayatım boyunca psikolojik çöküşler de yasiycam ama asıl bu bencillik olur ben vicdan azabı çekeceğim için böyle bir şey yapamamAyy inanamıyorum sana ya ben de saf gibi aman bebeğe bişey olmasın doktora git diyorum meğer içten içe öldürmek istiyomuşsun bebeğini :-( şuan içinde bi can var Allahın verdiği Allah ona ruh vermiş hayat vermiş sen nasıl öldürmeyi düşünürsün. Nişanlıyım diyosun nişanlına söyle hemen evlenin başka çaresi yok sırf sen gençliğini yaşayacaksın diye bi insanı öldüremezsin. Vardır bunda da bi hayır her ne kadar yaptığınız hata ve aptallık olsa da o sizin nasibiniz ömür boyu vicdan azabı çekersin
Ki bunu araştırdım canım ben dini boyutunu da allah bebeğe 120. gününde ruh veriyormus bazı hadislerde 40. Gün diyor o zamana kadar aldirilabiliyomus benim içinde çok zor bi durum buAyy inanamıyorum sana ya ben de saf gibi aman bebeğe bişey olmasın doktora git diyorum meğer içten içe öldürmek istiyomuşsun bebeğini :-( şuan içinde bi can var Allahın verdiği Allah ona ruh vermiş hayat vermiş sen nasıl öldürmeyi düşünürsün. Nişanlıyım diyosun nişanlına söyle hemen evlenin başka çaresi yok sırf sen gençliğini yaşayacaksın diye bi insanı öldüremezsin. Vardır bunda da bi hayır her ne kadar yaptığınız hata ve aptallık olsa da o sizin nasibiniz ömür boyu vicdan azabı çekersin
Kızlar biliyorum bi durumu zaten çok üzülüyorum bu sebebten dolayı insanlar uğraşıyor ben burda neler söylüyorum ama su an evlilik dusunemem gerçekten nisanliyim ama o da üniversite okuyacak sadece bende bitmiyor olay sadece kendi hayatımı bitirecek olsam tamam ama onun hayatı da bitecek ki ise girip çalışsa bile lise mezunu bi insan ancak askeri ücretle is bulur o bebeğin halini düşünün bir de ben çocuğum olduğunda bana yapilanlarin kat kat fazlasını yapmak istiyorum ona hayatında zorluk çekmesini istemiyorum rahat etmesini istiyorum ona iyi bi hayat saglamadiktan sonra daha çok pişman olurum bende üzülüyorum çocukları gerçekten çok seviyorum ama mecburum bunu yapmaya hem ailem katil olur evlenelim desek hem nisanlimin hem benim hayatım biter benim düşüncem gezip tozmak değil bunu yanlış anlamayın . Ben çocuğum olduğunda onun iyi bi hayatı olsun istiyorum
Canim sanırım oldum çünkü 4. Gün olucak bu gün kanamam hala devam ediyor ama yine de pazartesi hastahaneye gidicemSana hiç sözüm yk nisanlin korunabilirdi ama hersey geçmişte kaldı olan oldu noldu bebek duruyormu hala Regl oldun mu
Daha fazlalasti abla düne göre adet gibi şu an tam olarakKızlar sakin olun, buzmavisinin üstüne de gitmeyelim fazla. Olan olmuş artık, çözüm önemli bu saatten sonra. Yaptığının hata olduğunun farkında kendisi de. İçinde bulunduğu durum yeterince zor, bi de biz bunalıma sokmayalım kızı.
Kanaman ne durumda buzmavisi? Var mı bi değiliklik?
Canim sanırım oldum çünkü 4. Gün olucak bu gün kanamam hala devam ediyor ama yine de pazartesi hastahaneye gidicem
Ablacim inşallah allah gönlünce bi yavru verir sana hayattaki en güzel şey bu biliyorum lütfen yargılama bende üzülüyorum gerçekten ama durumu da biliyorum annem de Üniversiteyi bırakıp evlenmiş çocukken yaşadığım sıkıntıları ben biliyorum ikisi de öğrenciyken daha kendilerine bakamazken beni yapmışlar Çocukluğumun nasıl geçtiğini biliyorum o yüzden isteyemem böyle bir şey olmasını dert sıkıntı içinde buyumemeli bi yavruSöyleyecek söz bulamadım.. Allah herkesi farklı sınıyor... Benim evladım olmuyor uğraşıyorum kaç kere o lanet ettiğim testi yaptım o iki çizgi için nelerimi vermezdim..ama olmuyor yok olduğu halde bekleyip tekrar tekrar gün ışığında baktığımı biliyorum belki iki çizgi görürüm diye.. Şimdi sende bi sınavdan geçiyorsun ikimizin ki de evlat "Benim ki vaar olsun"diye "senin ki yok olsun diye"...
Daha fazlalasti abla düne göre adet gibi şu an tam olarak
Ablacim yapıcam bu gün inşallah adettirO zaman adet oldun sen, bi test daha yapsana bugün tatlım.
Internette de biraz araştırdım abla bundan 1 yıl önce adet gecikmesi yüzünden doktora gitmiştim ben ultrasonla baktiklatinda doktor kist oluşumları var demişti ondan sonra adet olduğum için pek onemsemedim o yüzdendir diye bazı kistler kendiliğinden dusuyormus fakat idrar testi yapıldığında bariz pozitif sonucunu veriyormus kanda cikiyormus ancak ne olduğu inşallah kisttir de suan regl olmusumdurO zaman adet oldun sen, bi test daha yapsana bugün tatlım.
Son pişmanlık fayda etmiyor.. İnşaallah ilerde bir sorun yaşamazsın.. Ben seni yargılamıyorum..Allahin gücünü, kullarını nasıl sınavlardan geçirdiğini söylüyorum.. İstersen olmuyor, istemezsen oluyor..herşeyin hayırlısını dilemekten başka bisey düşmüyor bizlereAblacim inşallah allah gönlünce bi yavru verir sana hayattaki en güzel şey bu biliyorum lütfen yargılama bende üzülüyorum gerçekten ama durumu da biliyorum annem de Üniversiteyi bırakıp evlenmiş çocukken yaşadığım sıkıntıları ben biliyorum ikisi de öğrenciyken daha kendilerine bakamazken beni yapmışlar Çocukluğumun nasıl geçtiğini biliyorum o yüzden isteyemem böyle bir şey olmasını dert sıkıntı içinde buyumemeli bi yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?