Hamilelik+kilo=Eş :))

Eger zayiflamami istiyorsan spor salonuna yazilcagim mecbur aylik ücreti ödeyeceksin hamilelikte diyette yapamam diyin..
birdaha öyle diyebiliyormu gercekten cok düsüncesiz bir esiniz var düsünceli es böyle konusmaz.

Kırılmakta çok haklısınız. Eşiniz daha şimdiden böyle konuşuyorsa o karın top gibi olunca ne diyecek? Ayrıca doğum günü sadece localarda kutlanmıyor. O akşam size yemek hazırlayabilir, 1 tane adet pasta alabilir. İsteyene imkan çok…
Annesine almasa önemsemezdim aslında hatta ilk kez alıyorum birisine demese kendimi dışlanmış hissettim.
Tek o mu tosun diyor o zaman ne der bilemem hamilelikten mi acaba daha çok alınıyorum artık.

Eger zayiflamami istiyorsan spor salonuna yazilcagim mecbur aylik ücreti ödeyeceksin hamilelikte diyette yapamam diyin..
birdaha öyle diyebiliyormu gercekten cok düsüncesiz bir esiniz var düsünceli es böyle konusmaz.
Yazılalım dediği de oldu.
Bir de ben bacağımdan memnunum göbek sorunum zaten üzülüyordum dank diye söyledi 🙄 söyledim diyet yapamam diye hamur yeme dedi utanmadan

Kızlar 9 haftalık hamileyim hiç öyle 36 beden olmadım hayatımda 38 dim hep zaten.
Pandemide evlendim 6 kilo almışım maalesef ama yürüyüşü bıraktığım için aldım kendimi biliyorum yani aldığının farkındayım.
Eşimle yürüyoruz az önce bana birden hamur yeme bacağın çok kalın zayıflaması lazım dedi sonra kalçanında erimesi lazım.
Ki ben tek göbeğimden şikayetçiyim ekmekte yerim bu arada ama şuan hamileyim kafamı buna takmak istemem zaten kilo aldım verip kalsaydım diye düşünüyodum Allah affetsin.
Ben bacağımdan memnunum diyorum adam anlamıyor strese sokuyorsun dedim en son şimdi de gelmiş küstün mü ben sana hep diyorum diyor.
Beni sorarsanız şimdi çekirdek elimde ağlıyorum.
Hayır bide doğum günüm yakın borcumuz var kutlamayalım dedik bugün annesi için bana buket seçtirdi ilk kez alıyorum diyor bide utanmadan neyse dedim kadın sevinsin ama arama hevesim kaçtı onuda severek seçtim bide sonra duygularım değişti.
Sizin eşiniz de böyle mi Allah aşkına destek olmak mı bu doktorum dan memnunum mesela uzak diye değiştir ben gelemiyorum diyor değiştirmek istemiyorum oysa.

Her halinizle sizi sevmeli ki suan çok özel bir dönemdesiniz daha ilgili olmalı.

Kimse böyle kalmayacak yaş alacaksınız bebek olacak kilo al ver dikkat et vs vs ama ne olursa olsun sizi siz olduğu icin sevmeli .

Belki şakalaşmak istedi karakteri hakkında yorum yapamam siz buna kanaat getirebilirsiniz.

Ama yanlış bi davranış olmuş 🙄

Her halinizle sizi sevmeli ki suan çok özel bir dönemdesiniz daha ilgili olmalı.

Kimse böyle kalmayacak yaş alacaksınız bebek olacak kilo al ver dikkat et vs vs ama ne olursa olsun sizi siz olduğu icin sevmeli .

Belki şakalaşmak istedi karakteri hakkında yorum yapamam siz buna kanaat getirebilirsiniz.

Ama yanlış bi davranış olmuş 🙄
Şakacı zaten ama 40 kez ağır şakalar sevmiyorum dedim.
Ya da ben fazla alınganlık ettim diyeceğim ama zaten biliyorum kilo aldığımı 🤔

Kızlar 9 haftalık hamileyim hiç öyle 36 beden olmadım hayatımda 38 dim hep zaten.
Pandemide evlendim 6 kilo almışım maalesef ama yürüyüşü bıraktığım için aldım kendimi biliyorum yani aldığının farkındayım.
Eşimle yürüyoruz az önce bana birden hamur yeme bacağın çok kalın zayıflaması lazım dedi sonra kalçanında erimesi lazım.
Ki ben tek göbeğimden şikayetçiyim ekmekte yerim bu arada ama şuan hamileyim kafamı buna takmak istemem zaten kilo aldım verip kalsaydım diye düşünüyodum Allah affetsin.
Ben bacağımdan memnunum diyorum adam anlamıyor strese sokuyorsun dedim en son şimdi de gelmiş küstün mü ben sana hep diyorum diyor.
Hayır bide doğum günüm yakın borcumuz var kutlamayalım dedik bugün annesi için bana buket seçtirdi ilk kez alıyorum diyor bide utanmadan neyse dedim kadın sevinsin ama arama hevesim kaçtı onuda severek seçtim bide sonra duygularım değişti.
Sizin eşiniz de böyle mi Allah aşkına destek olmak mı bu doktorum dan memnunum mesela uzak diye değiştir ben gelemiyorum diyor değiştirmek istemiyorum oysa.
Esim hiçbir zaman fiziksel özelliklerim ile ilgili eleştiri yapmaz.Esiniz çok kaba.

Düşünen ben de suçtu alma hayatım dedim ne bileyim annesine buket alıp bana tamam diyeceğini ve benim seçeceğimi.
Bilmiyorum önceden de yapmıştı şimdi bir daha açıldı konu ki göbeğim çıktı farkındayım ama şuan spor yapamam 🙄
Sizin tek derdiniz yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almak olsun. Yorumlarına aldırmayın. Şu süreçte canınız ne çekiyorsa yiyin, kilo bu alınır, alındığı gibi de verilir. Sıkmayın canınızı, keyfinize bakın. Siz ne derseniz diyin, o sizin naifliğiniz ve düşünceli olmanızdan;ama hamilesiniz ve doğum gününüz geliyorsa en azından tekli pastalardan alır insan. Eşinize uyuz oldum 😒😒

Hamile bir kadına kilosu hakkında yorum yapacak kadar hödük düşüncesiz biri ile hiç tanışmadım tanışmak da istemem.

Hamileye ye denir Bnm bildiğim güçten düşme gözünün içine bakılır. Kendisi nasıl çok mu fit 😏

Az ötede bayılsın beyimiz! Sağlık açısından tehlikeli bir boyuta gelmişse elbette uyarır ama sizin öyle bir durumunuz yok, haza öküzlük yaptığı. Çiçek meseledi de tüy dikmiş, özür dilerim ama kocanız öküz.

Kendisinin de baklavali olmasi gerektigini soyleyin
Dengesiz.
Dogum gunu kismida sinir bozucu,fakat sizin bedeniniz ve mutlu iseniz ne hakla zayiflaman gerek der

Yazılalım dediği de oldu.
Bir de ben bacağımdan memnunum göbek sorunum zaten üzülüyordum dank diye söyledi 🙄 söyledim diyet yapamam diye hamur yeme dedi utanmadan
38 cok iyi bir beden ne haddine bunlari demek sizin esiniz haddini bilmeli ne öncesinde. Hamur u en cokta kendileri yiyiyorlar oysaki inanin birkacgün yapmayin Tamam yap cöregi böregi isterse 100 Kilo ol diyecektir..

Ben de hamileyim, birkaç sebepten dolayı kilo aldım. Eşime her kilo aldım diye sızlandığımda beni susturur, yanımda olur. Eşinize bu sözlerden rahatsız olduğunuzu söyleyin. Yaptığı çok yanlış. Hamilelik dönemi hassastır, duygusaldır ve en çok desteğe ihtiyacımızın olduğu zamandır. Sağlıklı beslenmeye özen gösterin, günlük yürüyüşe devam edip aktif kalın. Doğum sonrası temiz bir diyet ve spor ile kilolar verilir. Kendinizi üzmeyin.

Ne konuştuğunun farkında değil herhalde. Çenesini çalıştıracağına beynini de çalıştırsın arada. Hamile eşe söylenecek son şey bu.

valla keşke benim ki de "az ye ekmeği kes" dese...bence kırılmayın kulak verin dediğine sırf hamileyiz diye bol keseden yiyip boşa klo almamak en iyisi ...

valla keşke benim ki de "az ye ekmeği kes" dese...bence kırılmayın kulak verin dediğine sırf hamileyiz diye bol keseden yiyip boşa klo almamak en iyisi ...
Uslupla dese anlarım daha 9 haftalık aynı düzeyde yiyorum.
Bacağın kalın, popon büyük dedi göbek ben de istemem tabi.
Ama popom ve bacağımdan memnunum onun için eritemem 😁

Back
X