• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik kimseyle paylasmadim

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
532
Puanlar
73
İki yıldır evliydik şimdi 6 haftalık gebeyim daha kimseye söylemedik eşim ailesine söylemedi daha hemen ne gerek vardı gibi şeyler dicekler gibi hissediyor çok zengin değiliz ama çocuğa bakacak durumdayız ikimizde çok mutlu olduk ama ailesine söylersen sen neyine güvendim dicekler

Özürler diliyorum ama bir gün ağzımın yayı gevşesede söyle konuşabilsek

Ben mımıma o çüküne

Bu kadar 😆
Başka sorusu olan diyebilsek

Yani hamile olduğuna neyine güvendiniz diyecek kadar her şeye muhalefet olmaya dün başlamamış olmaları gerekir , her şeyi ailelerinize mi danışırsınız

İki yıldır evliydik şimdi 6 haftalık gebeyim daha kimseye söylemedik eşim ailesine söylemedi daha hemen ne gerek vardı gibi şeyler dicekler gibi hissediyor çok zengin değiliz ama çocuğa bakacak durumdayız ikimizde çok mutlu olduk ama ailesine söylersen sen neyine güvendim dicekler
Zaten kalp atışı vs duyana kadar söylenmese daha iyi bence.
Onun dışında yani bilemedim neyi soruyorsunuz

Özürler diliyorum ama bir gün ağzımın yayı gevşesede söyle konuşabilsek

Ben mımıma o çüküne

Bu kadar 😆
Başka sorusu olan diyebilsek

Yani hamile olduğuna neyine güvendiniz diyecek kadar her şeye muhalefet olmaya dün başlamamış olmaları gerekir , her şeyi ailelerinize mi danışırsınız
Hayır bilakis ben söz sahibi bile yapmiyorum eşimin babası sağolsun en mükemmel insana bile ben görürüm sonlarını deyip tat kaçırır

Hayır bilakis ben söz sahibi bile yapmiyorum eşimin babası sağolsun en mükemmel insana bile ben görürüm sonlarını deyip tat kaçırır
Hayır bebek gibi naif bir konuda size ne diyebilirler ben onu anlamadım , neye güvendiniz derlerse
Kendimize güvendik deyin geçin

Eşiniz ailesinden para falan alan biri mi ?

Hamilelik sürecinde,bebek doğduğunda ve bebeği büyütürken onlardan bir beklentiniz yoksa onları ilgilendiren bir durum yok.
Maddi olarak bebeğe bakamayacağınızı düşünüyor olabilirler mi?
Onlarla bir para alışverişi yapıyor musunuz?

Daha çocuğumuz olacak dahi diyemiyorsanız aileye
Vala bilemedim çok az yetişkin evlendikten sonra çocuk hesabı verir evebeynlerine
Eşiniz çocuğunu söyleyemiyor mu
Bu nasıl baba olacak
Hİç aklıma oturmadı
Hani keyfi söylememe durumu gene anlaşılbilir de bu şekilde tuaff

İlk çocuğunuz galiba ? Sağlıkla gelsin. E insanlar biraz da çocuk için evleniyorlar . Yoksa meraklı değil kimse, kaynana kayınpeder görümce kahrı çekmeye bazen

Yüzünü görsünler fikirleri değişir merak etmeyin

10-12 haftaya kadar zaten söylemeyin derim.
Kimseyi ilgilendirmez sakın böyle bir durumda sessiz kalmayın çünkü normal değil. Biraz yetişkin olun çünkü yakında anne baba olacaksınız.
Kaç yaşındasınız eşiniz ve siz?

10-12 haftaya kadar zaten söylemeyin derim.
Kimseyi ilgilendirmez sakın böyle bir durumda sessiz kalmayın çünkü normal değil. Biraz yetişkin olun çünkü yakında anne baba olacaksınız.
Kaç yaşındasınız eşiniz ve siz?
Evet ikimizde 30 yaşındayız zaten kimseye laf düşmez :)) 🙏

İlk çocuğunuz galiba ? Sağlıkla gelsin. E insanlar biraz da çocuk için evleniyorlar . Yoksa meraklı değil kimse, kaynana kayınpeder görümce kahrı çekmeye bazen
Evet görümcem ve kayınpederim sağolsun sanki ilk sen hamilesin gibi davranaxaklar ama yapacak bir şey yok önce ben ve çocuğum

Hamilelik sürecinde,bebek doğduğunda ve bebeği büyütürken onlardan bir beklentiniz yoksa onları ilgilendiren bir durum yok.
Maddi olarak bebeğe bakamayacağınızı düşünüyor olabilirler mi?
Onlarla bir para alışverişi yapıyor musunuz?
Hayır kimseden para alışverişi yapmıyoruz eşimin babası her güzel seyle bir fitne tohumları eker

Back
X