Hamilelik kisler cocuk

Ezgienngn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
8
0
1
29
Merhaba arkadaşlar cok korkularım var doktorum cocuğun olmaz dedi kislerim var diye bi kissim 7cm diğerlide aynı onun ölcülerinde sadece Rezervi cok iyi dedi acil cocuk yapmayı denememi istiyor ve şuan da visanne olan ilacı içiyor regl olmuyorum o ilacı içtiğim için 1ay sonra düğünüm var başından böyle olay geçen var mı

Benim de durumum senin gibi. İlacı güzelce kullan bence kistin tamamen yok olana kadar yani evlenince de bırakma ve sonra çocuk denemeye başla düzenli doktor kontrolünü de ihmal etme geçmiş olsun

Benim de durumum senin gibi. İlacı güzelce kullan bence kistin tamamen yok olana kadar yani evlenince de bırakma ve sonra çocuk denemeye başla düzenli doktor kontrolünü de ihmal etme geçmiş olsun
Evlendiği gibi ilişkiye girince bırakmamı söyledi. Peki siz cocuk sahibi oldunuz mu rezervi iyi dedi ama ne demek olduğunu anlamadım

Rezerv dediği yumurta sayısı ve bizim rahatsızlığımızda kist yumurtalara baskı yaparak rezervi azaltabiliyo ameliyat da rezervi azaltıyo ne yazık ki ben iki yumurtalıktan da ameliyat oldum ama şu an benim rezervim de iyi hamile kalamasam da. 1.5 yıllık evliyim ben ama evliliğimde de visanne kullanmak zorunda kaldım 8 ay kadar. Şimdi şubattan beri ilaç kullanmıyorum çocuk deniyoruz ama olmuyo

Sana tavsiyem başka bir doktora daha gitmen çünkü 7 cm falan kistle hamile kalmak da zor benim 8 cme çıkınca ben tekrar ilaca başladım kistim tamamen 8 ayda yok oldu denemeye başladım çocuk şimdi yine 5 cm kistim var yani bu kist hep yeniden oluşuyo duzenli doktora gitmek çok önemli bizim hastalığımızda

Sana tavsiyem başka bir doktora daha gitmen çünkü 7 cm falan kistle hamile kalmak da zor benim 8 cme çıkınca ben tekrar ilaca başladım kistim tamamen 8 ayda yok oldu denemeye başladım çocuk şimdi yine 5 cm kistim var yani bu kist hep yeniden oluşuyo duzenli doktora gitmek çok önemli bizim hastalığımızda
Siz hangi ilacı kullandınız

Visanne kullanıyordum endometriozis için en etkili ilaç zaten bu

Back
X