Kızlar merhaba 2.ayın icindeyim hamileligimde. Hamile kalmadan önce kilo almıştım pantolonlarım darda olsa giyiyordum ama şuan bebeğe zarar vermemek icin hamile pantolonu almayı düşünüyorum sizce erken mi diğer şekil cok sıkıyor beni zarar verir bebeğe değil mi?
Kızlar merhaba 2.ayın icindeyim hamileligimde. Hamile kalmadan önce kilo almıştım pantolonlarım darda olsa giyiyordum ama şuan bebeğe zarar vermemek icin hamile pantolonu almayı düşünüyorum sizce erken mi diğer şekil cok sıkıyor beni zarar verir bebeğe değil mi?
Tabiki sıkıştırmamalısın bebeği. Rahat giyinmelisin artık. Ebebek in sitesinde çok uygun tavsiye ederim. Daha bir sürü marka var hamile kıyafeti satan ama çok pahalı. Bir kaç ay giyeceğimiz koyafete dünyanın parasını vermek çpk saçma. Zaten masraflı bir dönem doğum bebek alışverişi falan. Lcw ve ebebk i tavsiye ederim.
Fotograf 2,5 aylikken kaybettigim bebegimle son hatiram. Kurtaja girmeden hemen once... fotografta da goruldugu uzere doguma girer gibi bir karnim var, 2 aylik degildim hamile pantolonu giymeye basladigimda. Kilo filan degil inanilmaz garip bir siskinligim vardi. Normal pantolonlar feci derecede rahatsiz ediyordu.
Ama kurtaj sonrasi cok kotu oldum, hamile pantolonlarini kaldiramadim bile esimden rica ettim gormek istemedim. Alin tabiki rahat edeceginiz gibi davranin, daha erken diyerek rahatsiz giysilere gomulmek mantik isi degil.
Ben de 2. ayımda almıştım hem mide bulantısını daha da arttırıyordu ben de sıkıştırdığı için zaten ayarlanabiliyor 3 ayım bıttı hala giyiniyorum rahatlıkla
Hamiellikten önce gereksiz almam diyordum ama 9. haftadan beri çıkartmıyorum diyebilirim başka bişeyle rahat etmiyor karnım.. bence bebeği ve kendini sıkma nin hiç anlamı yok sen ne zmaan rahat edeceksen o zmaan al. lc waikiki öneririm ben de hem ucuz hem güzel