• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik korkusu

duruula

hamilelik
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2025
6
3
1
mayıs aynın 20sinde sevgilim bana masturbasyon yapmıştı ama vajina girişi olmadı daha önceden eline sperm gelmişti ama silmiştik elinde gözüken bi sperm yoktu sonrasında hamile olup olmadığım aklıma takıldı çünkü midem bulanıyordu çok strestliydim sonrasında test yaptım ve negatif çıktı sonrasında regl oldum zaten daha sonralarında tekrardan testler yaptım ve hepsi negatif çıktı ancak mide bulantılarım devam ediyordu şuan aralıktayız ve regllerim devam etti ama bulantılarım da vardı karnım şiş gibi hissediyordum en son kasımda da test yaptım o da negatifti korkularım daha devam ediyor kriptik hamilelikten korkuyorum lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_9082.webp
    IMG_9082.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_7821.webp
    IMG_7821.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 68
mayıs aynın 20sinde sevgilim bana masturbasyon yapmıştı ama vajina girişi olmadı daha önceden eline sperm gelmişti ama silmiştik elinde gözüken bi sperm yoktu sonrasında hamile olup olmadığım aklıma takıldı çünkü midem bulanıyordu çok strestliydim sonrasında test yaptım ve negatif çıktı sonrasında regl oldum zaten daha sonralarında tekrardan testler yaptım ve hepsi negatif çıktı ancak mide bulantılarım devam ediyordu şuan aralıktayız ve regllerim devam etti ama bulantılarım da vardı karnım şiş gibi hissediyordum en son kasımda da test yaptım o da negatifti korkularım daha devam ediyor kriptik hamilelikten korkuyorum lütfen yardımcı olun
Vajina girişi olmadan hamile olmak mümkün değil. Stres yaptıkça kendini daha şiş hissedersin.

Soyle mesajları görünce o kadar üzülüyorum ki 🥲 arkadaki pembe battaniyen kadar masum kalabilsen keşke. Sonuçlarından korktuğun hiç bir şeyi yapma, hamile olma ihtimalin yok. Rabbım hidayet versin

Soyle mesajları görünce o kadar üzülüyorum ki 🥲 arkadaki pembe battaniyen kadar masum kalabilsen keşke. Sonuçlarından korktuğun hiç bir şeyi yapma, hamile olma ihtimalin yok. Rabbım hidayet versin
çok teşekkür ederim bu da bana ders oldu

ya oraya gittiyse diye bir düşünce var içimde
Bu korkuyu yaşamamak için yapman gereken şey ikinizin de korunması olur. Unutma ki sağlık her şeyden önce gelir. Sadece hamilelik için değil hastalıklardan korunman lazım. Eğer yaşın küçükse lütfen unutma hiç bir erkek senden daha önemli ve değerli değil. Kendini her zaman el üstünde tut. İyi günler dilerim 🌸

Bu korkuyu yaşamamak için yapman gereken şey ikinizin de korunması olur. Unutma ki sağlık her şeyden önce gelir. Sadece hamilelik için değil hastalıklardan korunman lazım. Eğer yaşın küçükse lütfen unutma hiç bir erkek senden daha önemli ve değerli değil. Kendini her zaman el üstünde tut. İyi günler dilerim 🌸
tabii ki orası öyle sizce hamile olabilir miyim kriptik hamilelik buna çok uyuyor

tabii ki orası öyle sizce hamile olabilir miyim kriptik hamilelik buna çok uyuyor
Kan testi yaptırırsan anlarsın. Fakat kriptik hamilelik çok nadir yaşanan bir şey kişi genelde ya düzenli adet görüyordur ya da çok düzensiz olduğu için hamile olduğunu anlamaz. Bunu yaşayan kişiler genelde kilolu oluyor. Böyle bir durumun söz konusu olduğunu hiç düşünmüyorum.

Ehhh doguma bi sey kalmamis, sıkın disinizi 😂

Yaşınız umarım küçük değildir. Cinsellik de belirli yaş ve olgunluk olmadan yaşanmasına engel olunabilse keşke. Yaptıklarımızın sorumlulugunu alabilecek yaşa akla duruma geldiğimizde yaşasak bir şeyleri ne güzel olur.
Ben nedense yaşınızın küçük olduğunu düşündüm ve çok üzüldüm. Gebe oldgunuzu dusunmuyorum ama gebe kalsanız ne olacak sorumlulugu alabilecek misiniz? Bu korkuya bakılırsa hayır.

Canım test markalarını zengin edeceksin bu gidişle. Yani en son mayısta birlikte olduysan 7 ayda hamile kalman bayağı imkansız 😁

mayis haziran temmuz agustos eylul ekim kasim aralik
bir sayar misin kac ay olmus? sence 8 aylik hamile olma ihtimalin var mi?
tlc programlari bir neslim psikolojisini bozdu

Bende aynıyım benimde surtunme olmuştu bende pijama + ic camarisi vardi karsi taraf ciplakti ustune 7 kez regl oldum olayda 8 mayista oldu ama halen korkuyorum hic testde yapmadim cesaret etmedim

Bende aynıyım benimde surtunme olmuştu bende pijama + ic camarisi vardi karsi taraf ciplakti ustune 7 kez regl oldum olayda 8 mayista oldu ama halen korkuyorum hic testde yapmadim cesaret etmedim
ben çok korkmuştum hemen test yaptım regl olmayı bekleyemedim bence regl olduğundan eminsen sıkıntı yoktur çünkü bende hep normal olduğum gibi regl oldum hep fazla kanlı ve ağrılıydı

ben çok korkmuştum hemen test yaptım regl olmayı bekleyemedim bence regl olduğundan eminsen sıkıntı yoktur çünkü bende hep normal olduğum gibi regl oldum hep fazla kanlı ve ağrılıydı
Ben hic test yapmadim son 2 aydir reglim biraz az geliyo ama pihtili geldi yani hep pihti vardi boyle ciger gibi

Yani 8 mayista oldu bende pijama + ic camasiri vardi o ciplakti ama 7 kezde regl oldum

Back
X