Hamilelik korkusuu..

Loresima01

O benimm Dünyam
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
74
20
28
10 gün önce bir birlikteliğim olduu sürtünme ile.. Hiç bir şekilde sperm temas etmedi ama tedirgin oldum zevk suyundan dolayı.. İlişkiden 18 saat sonra e.l.l.a ertesi gün hapını içtim. Normalde ara kanama yapması gerekıyormuş bende yapmadı.. Ara kanama olmaması hamilelik belirtisimidir.. Bugünden beride yumurtalıklarımda, kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi.. Son pişmanlık fayda etmıyor tabi kii iş işten geçtikten sonra da kafayı duvarlara da vurmak bırsey degıstırmıyor.. Kan testi yaptırmak istemıyorum bi tuhaf psikolojideyim nişanlım yanımda oluyo hep ama kafamı rahatlatamıyorum telkinlerinize ihtiyacım var.. Yadırgamayın lütfen içimi rahatlatmak istiyorum sadece..

Ben ertesi gün hapını kullandığım zamanlarda ara kanama yapmamıştı. Sadece fizyolojik dengemi bozmuştu. Zevk suyundan hamile kalmanız çok zor, imkansıza yakın.

Ben de kullandım ertesi gün hapı bir kaç kere bana kanama yapmadı. Sürtünme ile zevk suyu da olsa hamile kalmazsınız. Bu ağrılar belirtiler regl habercisi.

Surtunme ile birliktelik mi yasanirmis? Birliktelik cinsellik tam anlamiyla yasanirsa olur. Adı ustunde...

Sorunun cevabina gelirse: Hamile degilsin yavrum.

Surtunme ile hamile kalabilirsin ama tam bolgeye bosalma olmasi lazim. Zevk suyunda az ve kalitesiz sperm bulunur onun da o bolgeye gelip gelmedigi belli degil.
Bosa stres yapma ve boyle korkun varsa korunmasiz yasamayin derim ben dugun oncesi yarim yamalak bi'sey icin strese degmez.

her ilacta oldugu gibi ertesi gun hapida her bunyede farkli etki gosterir.ara kanama kesin olacak degil yapabilir falan yaziyordur.1.o sekilde kolayca hamilelik olsa keskee 2.stresten hemde regl belirtilerinden sanciniz vs var 3.kafanizdan atin zaten hap icmisiniz bisey olmaz

zevk suyundan hamile kalınmaz e ertesi gün hapı da içmişsin korkmana gerek yok hamile değilsin

hissettiklerin psikolojiktir bence, adetin geçirse panik yapabilirsin anca

Hamile oldugunu dusunmuyorum.daha once bende ertesi gun hapi kullandim bendede ara kanama yapmadi ve hamile kalmadim.ki surtunme yoluyla zevk suyuyla cok dusuk bi ihtimal icin rahat olsun.o agrilarda hapin etkisi olabilir bendede aynisi oluyordu cunku

mümkün değil. ara kanama hamileysen olur.. olmamış, hamile değilsin demek ki. bu ağrılar regl habercisi.

Bu korku nasıl bir korkuysa "belime boşaldı hamile kalır mıyım" diyenini bile gördüm.

Zarını koruyacak diye çabalarken rahmini bebekten korumayı akıl edemeyen ve yaptığından da bir şey anlamayan bir kızcağız daha...

Arkadaşım korunun, o zar doğururken de zarar görüyor. Gerçekten. Kafanız ve ilaçlarla mahvettiğiniz hormonal sisteminiz de rahat eder.

Daha önce kimseye böyle bir şey yazmadım ama
Gerçekten anlamıyorum sizi, adamla sevişiyorsunuz, son aşamaya kadar geliyorsunuz en özel anlarınızı paylaşıyorsunuz ama , kızlık zarına bir şey olmadığı sürece sevişmemiş mi sayıyorsunuz kendinizi?
Yani son aşamaya kadar gelip sadece sürtmek ne kadar komik bir durum ya
Sevişelim ama zarı ilk geceye saklayalım aşkım, hmm değişik bir fantezi..

Bana boyle konularla gelon yaaa bebegimin kizligina bisey olmus mudurdan daha makul :) sorunun cevabina gelince oyle kolay hamile kalamazsin sekerim kalsan da nisanlinmis bisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…