Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben haftaya sali basliyorum dogum hazirlik kursu deniliyo burda hafif egzersizler dogum ani ve sonrasi hakkinda bilgiler vs veriliyo toplam 9 defa gidiliyo son 3 derste eslerde geliyo.. haftaya gidelim faydali seyleri burdada paylasirim =)
Ben haftaya sali basliyorum dogum hazirlik kursu deniliyo burda hafif egzersizler dogum ani ve sonrasi hakkinda bilgiler vs veriliyo toplam 9 defa gidiliyo son 3 derste eslerde geliyo.. haftaya gidelim faydali seyleri burdada paylasirim =)
cnm ben almanyadayim yani trde degil =) bu kurslar burda ücretsiz sigorta karsiliyo kursu yöneten tecrübeli bir ebe ayni ebe dogumdan snrada evine geliyo belli bi süre sana ve bebisine bakmaya
ben memorial şişli'deki doğuma hazırlık kursuna gidiyorum iki haftadır; kasım ortasına kadar devam edecek yani son iki haftası kaldı. her cumartesi 2-4 arası. kurs ücretsiz.