Hamilelik mi Acil bakın Allah rızası için

almra tugrul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
6
0
1
28
Arkadaşlar reglim 4. Geçikti . Eşimin memleketine geldik (hava değişimi mi oldum diye düşünüyorum ama hiç olmazdı ) ve adetim uzamazdı en fazla 1 gün . Neyse 4. Geöikti bu ay sadece klomen kullanmıştım . Adet olmadım ama her an olacak gibiyim hem belim çok ağrıyor karnım gurulduyor karnım ağrıyor acaba hava değişi mi mi yoksa gebelik mi ? (Deprem bölgesindeyim kan testi yapamam ) idrar testi yaptım negatif

Arkadaşlar reglim 4. Geçikti . Eşimin memleketine geldik (hava değişimi mi oldum diye düşünüyorum ama hiç olmazdı ) ve adetim uzamazdı en fazla 1 gün . Neyse 4. Geöikti bu ay sadece klomen kullanmıştım . Adet olmadım ama her an olacak gibiyim hem belim çok ağrıyor karnım gurulduyor karnım ağrıyor acaba hava değişi mi mi yoksa gebelik mi ? (Deprem bölgesindeyim kan testi yapamam ) idrar testi yaptım negatif
Bir kaç gün sonra idrar testini yenileyin. Maalesef kan tahlili olmadan gebesiniz veya değilsiniz gibi yorum yapamayız :(

Öncelikle geçmiş olsun umarım herhangi bir kaybınız yoktur. Klomen kullanmışsınız oda geciktirmiş olabilir mi diye düşündüm ama İnshaAllah gebelik vardır biraz daha bekleyip testi tekrarlayın mutlaka bir şekilde doktora görünmeniz ve kan testi yaptırmanız gerekecektir.

merhaba sonucunuz ne oldu

Back
X