Hamilelik mi acillll

Akrepkralice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
54
65
3
Merhabalar.. Bugün adet günüm. Adet olmam gerekiyordu fakat akintiyla birlikte kahverengi lekeler geldi. Onun dışında daha hicbirsey yok. Sadece kasık ağrım var adet olcakmisim gibi. Ve asla günümden sasmadi bunun icin takvim programim bile var yani. Ya 26 ya 27 gün. Dun ve bugün olmadim.göğüs agrim var sadece bide. Sizce nedir durumum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.Tesekkur ederim.

Belki geç saatlerde yoğunlaşacak kanamanız? Bazen bana da olur gelmiyor galiba derim gece yoğunlaşır

Yarin ilk idrarınla test yap. Silikte olsa çıkar. allah gönlüne göre versin

Yarin ilk idrarınla test yap. Silikte olsa çıkar. allah gönlüne göre versin
Amiiinnnn insaallaahh .. Ama ben biraz daha beklicem bu kez cnku hep negatif gormekten bıktım . ilk defa boyle bisey yasadigim icin acaba yerlesme kanamasi mi diye merak ettim. Ve hamileysem ki insaallah yazicam buraya .Allahim nasip etmistir bana insaallah..

Canım ben de öyle oldum. Çok yaşadım lekelenmeyi 5 sene boyunca ama iki aydır adet olmayisimin üzerine (pcodan dolayı) dr adet söktürücü yazdı bittikten on iki gün sonra lekelenmem Geldi tam sevindim adet oluyorum diye ama akşama kesildi ertesi gün dr a çıktım tekrar gebelik bakalım dedi inanılmaz ama pozitifti. İdrar testi de çok net çift cizgiydi o gün. Yarın bi kıt al yap bence. İnşallah vardir

İnsaallah ama ben dene derim. Merakla beklemek daha cok stres yapıyor

3 aydir korunmuyoruz. Ve sonu hep husrandi. Bu ilk defa başıma geldi. Insaallah hamileyimdir. Gene de bi umut yaaaa
Tatlim belirtinin arkasinda hersey olabilir o bir adet haberciside olabilir normal adet zamaninda bagzen sarkmar oluyoki bu normal hamilede olabilirsin o yerlesme kanamasida olabilir cunku bebek belirtileri ayni adet sen su hizli testler varya tanesi 15 20 liralik olanlar onlardan al yap testini bebis varsa zaten cikar cnm rabbim gonlune gore versin cokta unutlanma cunku uzuluyosun

Belki bu ay stresli gectiyse senin için bi iki gün geç olabilirsin normal dir bu ya da korunma dan mi bi şüphen var ki ilk günden hamilelik mi diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…