Hamilelik mi adet mi?

Eylul0707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
11
0
1
22
Merhaba kızlar, adetime 4-5 gün kala predictor early testi yaptım negatif çıktı herhangi bi göğüs kasık ağrım mide bulantım da yok sadece testten 1-2 gün önce çok hafif bi kan geldi bi kere ama ilişki sonrası normal kanama mı yerleşme kanaması mı bilmiyorum adetime 2 gün var hala.

Merhaba kızlar, adetime 4-5 gün kala predictor early testi yaptım negatif çıktı herhangi bi göğüs kasık ağrım mide bulantım da yok sadece testten 1-2 gün önce çok hafif bi kan geldi bi kere ama ilişki sonrası normal kanama mı yerleşme kanaması mı bilmiyorum adetime 2 gün var hala.
Regl gününüzü beklemeniz gerek kimse net bir şey söyleyemez maalesef şuan..

Canım benden de kahverengi akıntı geldi regl olmama az kaldı sen test yaptın mi

Küçük bi kanama dışında hiçbir belirti yok 1 buçuk 2 hafta geçti ilişki üstünden

Evet predictor early diye bi test vardı adetten 6 gün öncesine kadar etkiliymiş negatif çıktı 2.çizgi silik bile yoktu hiç
Canım biraz daha bekle istersen bende dün kahverengi leke gördüm bugün yoktu lekem bilemedim ne yapayim

Back
X