sizi her konuda göruyorum yeterince cevap alamadınız mı ? kafanıza takmayın bekleyin ve görün..Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Yine de bi kaç gün daha bekleyin varsa zaten çıkar yoksa da içiniz rahat etsin . İnşallah vardırMerhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum ben.
Benim size soracağım şu, son adet günüm 16 nisan. Tam olarak 1 hafta önce kahverengi lekelenmem ve üzerine 1buçuk günlük pembemsi akıntım oldu adet oluyorum diye düşünmüştüm. Bu kadar kısa sürmedi de şaşırttı. 16 mayısta idrar testi yaptım negatifti acaba hamilelik değilse başka bir rahatsızlık olabilir mi diye doktora gittim hem muayene hem de kan testi yaptırdım. bu arada 1 buçuk günlük kanamayı belirttiğimde ovülasyon kanamasıdır dedi. Muayene de her şeyin normal olduğunu ama gebelik göremediğini söyledi doktor bunun üstüne kan testine bakınca kesinlikle bir gebelik söz konusu değil dedi, test sonucunda 2den küçük yazıyordu. Bunun üstüne adet söktürücü verdi ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, sebebi de geç döllenme olabilir mi acaba diye düşünmem...
bu arada hala da adet olmadım.
Kendinize bir konu açın herkesin konusuna mudahil oluyorsunuz herkes kendi derdi icin konu aciyor siz her yerden araya giriyorsunuzsanirim mesaj yazmalar sormalar sinirli degil arkadasim
Biraz önce başka bir konuda aynı şeyi söyledim amaKendinize bir konu açın herkesin konusuna mudahil oluyorsunuz herkes kendi derdi icin konu aciyor siz her yerden araya giriyorsunuz
Teşekkür ederim, umarım öyledir olmazsa da önümüze bakacağız:)Yine de bi kaç gün daha bekleyin varsa zaten çıkar yoksa da içiniz rahat etsin . İnşallah vardır
Haklısınız bir sınır yok ama her konuya aynı soruyu yazıyorsunuz, aynı içerikle açılmış 2 konunuzda var zaten, üyelerde sorunuzu cevaplamıştır mutlaka, diğer üyelerin topiğine yazarak konuyu dağıtmayın olur mukac defa yazabiliriz diye birsey yok bildigime gore
sizi her konuda göruyorum yeterince cevap alamadınız mı ? kafanıza takmayın bekleyin ve görün..
Kendinize bir konu açın herkesin konusuna mudahil oluyorsunuz herkes kendi derdi icin konu aciyor siz her yerden araya giriyorsunuz
Hangi postta girsem aynı muhabbetBiraz önce başka bir konuda aynı şeyi söyledim ama
Canım ben kendimden bahsedeyim. Geçen sene 19 Mayıs’ta adet olmuştum. Bir sonraki ay adet zamanım geldiğinde çok hafif pembe kanamam olmuştu kahverengiye dönüp kesilmişti hatta bende şaşırmıştım erkenden kesildi diye. Sonra ertesi gün 20 Haziran’dan test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. İkinci çizgim hafif belirgindi. Belki seninki geç döllenme olabilir. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım.Bayağı konu dağılmış arkadaş sayesinde. Peki bu durumda olup gebelik yaşayan var mı arkadaşlar ? Ya da çok ümitlenmemeli miyim? İlk kez yaşadım bu kanama olayını 8 aylık evliyim ki zaten 6 ayı korunuyorduk.
Cevabın için teşekkür ederim canım. Valla benim akıntı da ilişkiden sonraki sabah oldu o aslında beni düşündüren yumurtlama zamanına mı geldi diye. Hesapta çocuk için erken diyordum ama olma düşüncesi de heyecanlandırıyor:) Neyse artık her şey nasip 1 hafta daha bekleyeyim hala adet olmazsam tekrar test yapayım madem.Hangi postta girsem aynı muhabbetCevapta verdim halbuki, bence biraz daha beklese cevabı alacak ama yok yani, kadının sabrı yok :))
Canım ben kendimden bahsedeyim. Geçen sene 19 Mayıs’ta adet olmuştum. Bir sonraki ay adet zamanım geldiğinde çok hafif pembe kanamam olmuştu kahverengiye dönüp kesilmişti hatta bende şaşırmıştım erkenden kesildi diye. Sonra ertesi gün 20 Haziran’dan test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. İkinci çizgim hafif belirgindi. Belki seninki geç döllenme olabilir. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım.
Gercekten cok haklisiniz ne sinir bozucu her konuda ayni soru cevap aliyor fakat yine soruyor anlamak zorKendinize bir konu açın herkesin konusuna mudahil oluyorsunuz herkes kendi derdi icin konu aciyor siz her yerden araya giriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?