Hamilelik mi kimyasal gebelik mi lütfen yardım

cerenceeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
37
15
3
25
Merhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu

Eklentiler

• 3DD9B1AA-0883-49CD-B515-26DA15D4BF6D.webp
    3DD9B1AA-0883-49CD-B515-26DA15D4BF6D.webp
    16 KB · Görüntüleme: 141
Merhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu
Hayırlı olsun kan verin öyle anlaşılır kimyasal

Bence hamilesiniz hayırlısı olsun ❤️🧿

Benimde üç gün gecikti test yaptım ikiside hemen çıktı ama bu kadar köyü cilmadi benimkinde bakarmisniz

Eklentiler

• IMG-20230524-WA0018.webp
    IMG-20230524-WA0018.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 138
Suan hamile görünüyorsunuz ama kimyasal gebeliği bu sekilde ögrenemezsiniz kan verip ultrasona girerek öğrenebilirsiniz kese olusup olusmadıgına bakarak söylüyor doktor diye biliyorum.

Merhaba, bu test ile kimyasal olup olmadığını anlayamayız ne yazık ki. Kan testi ile hcg değerinizi takip etmeniz gerekir ama gayet de koyu çıkmış 😍 güzel haberlerle gelirsiniz inşallah🤩

Merhaba, bu test ile kimyasal olup olmadığını anlayamayız ne yazık ki. Kan testi ile hcg değerinizi takip etmeniz gerekir ama gayet de koyu çıkmış 😍 güzel haberlerle gelirsiniz inşallah🤩
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum 2 günde bir kan testi verip anlayacağım o halde :)

Benimde üç gün gecikti test yaptım ikiside hemen çıktı ama bu kadar köyü cilmadi benimkinde bakarmisniz
Benim dün yaptığım test böyle çok silik çıkmıştı
Bu eklediğim test dün akşam yaptığım diğer ikisi bugün sabah yaptıklarım

Eklentiler

• BCA9F767-59D3-48A7-A772-E66190DE473A.webp
    BCA9F767-59D3-48A7-A772-E66190DE473A.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 124
Kan verdim bugün 550 çıktı ama adet sancım var kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası
Muhtemelen olmaz bebeğin tutunuyor o yüzden adet ağrın var hamileliğin başlarında hepimizde oldu bu😅 ayrıca beta değerin maşallah güzel o yüzden pek kimyasal gibi durmuyor dinlen bol bol. 2gün sonra tekrar aynı yerde test yaptır en az 2 katı artmışsa normal bir gebelik demektir. 1500 geçtikten sonra tahmini 4 gün sonra oluyor kese görmek için doktora gidebilirsin

Kan verdim bugün 550 çıktı ama adet sancım var kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası
Kimyasal da beta duzenli 1000 e kadar artiyor benim oyle olmustu ve ogrendigimdr kanamam vardi. Kimyasal gebelikte kanama oluyor sakin kalmaya calis sen

Hayirlis inşallah cuma günü kan vericem inşallah vardır
Göğüslerim ilk defa bu kadar sis hemde çok kötü sis
Benim dün yaptığım test böyle çok silik çıkmıştı
Bu eklediğim test dün akşam yaptığım diğer ikisi bugün sabah yaptıklarım
Benim eğer varsa ilk gebeligim ılıcak inşalalh ama hemen çıktıysa var gibi duruyor sanki hayırlısı olsun inşallah beklemek çok zormuş cuma günü kan vereceğim

Bende bu ay bekliyorum 26 ya da 28 de regl olacağım bu ayın 12. Sinde yumurtlama gördüm göğüs Kaşık bel ağrısı belirtiler var test yapmaya çok korkuyorum peki sen kaç günde bir regl oluyorsun ne zaman yumurtladın sat bat bide yumurtlamanı söyler misin bende mi test yapsam ama çok korkuyorum çok mutlu oldum sizin adınıza şimdiden sağlıkla doğsun bebiş

Back
X