- 24 Mayıs 2023
- 37
- 15
- 3
- 25
- Konu Sahibi cerenceeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun kan verin öyle anlaşılır kimyasalMerhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu
Bence hamilesiniz hayırlısı olsunMerhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu
Benimde üç gün gecikti test yaptım ikiside hemen çıktı ama bu kadar köyü cilmadi benimkinde bakarmisnizMerhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu
Ve göğüslerim aşırı sis sert dokunamiyorimBenimde üç gün gecikti test yaptım ikiside hemen çıktı ama bu kadar köyü cilmadi benimkinde bakarmisniz
İnşallah ama bana öyle gelmedi yarın tekrar yapın olmadı kan verin benimde böyle olup regl olduğum olduBenimde üç gün gecikti test yaptım ikiside hemen çıktı ama bu kadar köyü cilmadi benimkinde bakarmisniz
Suan hamile görünüyorsunuz ama kimyasal gebeliği bu sekilde ögrenemezsiniz kan verip ultrasona girerek öğrenebilirsiniz kese olusup olusmadıgına bakarak söylüyor doktor diye biliyorum.Merhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu
Hayirlis inşallah cuma günü kan vericem inşallah vardırİnşallah ama bana öyle gelmedi yarın tekrar yapın olmadı kan verin benimde böyle olup regl olduğum oldu
Merhaba, bu test ile kimyasal olup olmadığını anlayamayız ne yazık ki. Kan testi ile hcg değerinizi takip etmeniz gerekir ama gayet de koyu çıkmışMerhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu
Kan verdim bugün 550 çıktı ama adet sancım var kimyasal olmasından korkuyorum açıkçasıHayırlı olsun kan verin öyle anlaşılır kimyasal
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum 2 günde bir kan testi verip anlayacağım o halde :)Merhaba, bu test ile kimyasal olup olmadığını anlayamayız ne yazık ki. Kan testi ile hcg değerinizi takip etmeniz gerekir ama gayet de koyu çıkmışgüzel haberlerle gelirsiniz inşallah
![]()
2 gün daha var dimi regl biraz yüksek çıkmış sanırım maşallahKan verdim bugün 550 çıktı ama adet sancım var kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası
Benim dün yaptığım test böyle çok silik çıkmıştıBenimde üç gün gecikti test yaptım ikiside hemen çıktı ama bu kadar köyü cilmadi benimkinde bakarmisniz
Evet 2 gün var göğüslerim çok hassastı ondan şüphelenip yaptım ama 2 gündür göğüs ağrım da hafifledi2 gün daha var dimi regl biraz yüksek çıkmış sanırım maşallah
Muhtemelen olmaz bebeğin tutunuyor o yüzden adet ağrın var hamileliğin başlarında hepimizde oldu buKan verdim bugün 550 çıktı ama adet sancım var kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası
Kendinizi strese sokarak harap etmeyin bol bll dinlenin stres herseyo etkiler unutmayinKan verdim bugün 550 çıktı ama adet sancım var kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası
Kesinlikle haklısınızKendinizi strese sokarak harap etmeyin bol bll dinlenin stres herseyo etkiler unutmayin
Kimyasal da beta duzenli 1000 e kadar artiyor benim oyle olmustu ve ogrendigimdr kanamam vardi. Kimyasal gebelikte kanama oluyor sakin kalmaya calis senKan verdim bugün 550 çıktı ama adet sancım var kimyasal olmasından korkuyorum açıkçası
Göğüslerim ilk defa bu kadar sis hemde çok kötü sisHayirlis inşallah cuma günü kan vericem inşallah vardır
Benim eğer varsa ilk gebeligim ılıcak inşalalh ama hemen çıktıysa var gibi duruyor sanki hayırlısı olsun inşallah beklemek çok zormuş cuma günü kan vereceğimBenim dün yaptığım test böyle çok silik çıkmıştı
Bu eklediğim test dün akşam yaptığım diğer ikisi bugün sabah yaptıklarım
Bende bu ay bekliyorum 26 ya da 28 de regl olacağım bu ayın 12. Sinde yumurtlama gördüm göğüs Kaşık bel ağrısı belirtiler var test yapmaya çok korkuyorum peki sen kaç günde bir regl oluyorsun ne zaman yumurtladın sat bat bide yumurtlamanı söyler misin bende mi test yapsam ama çok korkuyorum çok mutlu oldum sizin adınıza şimdiden sağlıkla doğsun bebişMerhaba adetime 2 gün var test yaptım pozitif çıktı bazen şiddetli adet ağrım oluyor geldi diye bakıyorum gelmemiş bu nedir sizce hamile olukta başlarda adet sancısı çeken var mı yoksa kimyasal gebelik belirtisimi bu