Adete 11 gün varsa yumurta yeni dollenmistir daha embriyo haline yenir girmiştir ve rahme bile ulaşmamış olabilir. Yani yaşadıklarınız tamamiyla psikolojik. Bu demek değil ki şuan gebe değilsiniz. Gebelik olabilir fakat belirti vermesi bu süre zarfında imkansizGecen hafta yumurtlama haftamdi gun asiri degerlendirdik midemde yanma var goguslerim cok aciyor bisey varsa bukadar erken belirti verirmi acaba regl 11 gün var ama psikojik olsa bukadar agrim olurmu anlamadim ama belirti içinde çok erken degilmi midem.agzima geliyor resmen
KESKE yumurtanin dollenip döllenmedigini anlayan bi test olsa ya olsada şu hallere düşmemek djdjdjAdete 11 gün varsa yumurta yeni dollenmistir daha embriyo haline yenir girmiştir ve rahme bile ulaşmamış olabilir. Yani yaşadıklarınız tamamiyla psikolojik. Bu demek değil ki şuan gebe değilsiniz. Gebelik olabilir fakat belirti vermesi bu süre zarfında imkansiz
Tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirmiyim acaba ovulasyon kullanmayida bilmiyorum hiç denemedimAdete 11 gün varsa yumurta yeni dollenmistir daha embriyo haline yenir girmiştir ve rahme bile ulaşmamış olabilir. Yani yaşadıklarınız tamamiyla psikolojik. Bu demek değil ki şuan gebe değilsiniz. Gebelik olabilir fakat belirti vermesi bu süre zarfında imkansiz
Benim 20 eylul ovulasyonumdu. Reglime 5 gun var. ama 21 eylulden beri kasik agrilarim var. son iki gundur bas donmesi yasiyorum. Goguslerim de yeni yeni hassasiyet basladi. Sizce bunlar psikolojik olabilir mi? Regl olana kadar basi donen kasiklarinda sanci hisseden annelerimiz var midirAdete 11 gün varsa yumurta yeni dollenmistir daha embriyo haline yenir girmiştir ve rahme bile ulaşmamış olabilir. Yani yaşadıklarınız tamamiyla psikolojik. Bu demek değil ki şuan gebe değilsiniz. Gebelik olabilir fakat belirti vermesi bu süre zarfında imkansiz
Bence keske olsa demeyin çünkü var. Fakat ev tipi değil. Tüm süreci en ayrıntılı şekilde öğreniyorsunuz. Siz dua edin o asamalara gelmeden Mevlam bebek nasip etsinKESKE yumurtanin dollenip döllenmedigini anlayan bi test olsa ya olsada şu hallere düşmemek djdjdj
İnsallah isteyen herkeseBence keske olsa demeyin çünkü var. Fakat ev tipi değil. Tüm süreci en ayrıntılı şekilde öğreniyorsunuz. Siz dua edin o asamalara gelmeden Mevlam bebek nasip etsin
Kasik agrisi gebelik belirtisidir ama aynı zamanda regl belirtisidir. Aslinda regl belirtilerinin hepsi gebelik belirtisi de oluyor. Ve ne yazık ki beynimiz bize oyun edebiliyor. 4 buçuk yıl içinde her ay gebe kaldım ben belirtilere bakarsak. Ama asla gebe değildim.Benim 20 eylul ovulasyonumdu. Reglime 5 gun var. ama 21 eylulden beri kasik agrilarim var. son iki gundur bas donmesi yasiyorum. Goguslerim de yeni yeni hassasiyet basladi. Sizce bunlar psikolojik olabilir mi? Regl olana kadar basi donen kasiklarinda sanci hisseden annelerimiz var midir
Olabilir. Fakat şunu düşünün bu yaşınıza kadar her ovulasyon yumurtlama döneminde bu şikayetleriniz oldu mu. Yaşadıklarınız suan gebe olsanız bile psikolojik.Tekrar yumurtlama yaşıyor olabilirmiyim acaba ovulasyon kullanmayida bilmiyorum hiç denemedim
Evet haklisiniz orasi oyle. Ama ben reglimden 15 gun onceden beri agri cektigim icin ilk defa boyle bir sey oluyor. Yoksa regle yaklasirken zaten oluyor agrilar evet. O yuzden suphelendim hamilelikten. Bas donmesi de daha once boyle yasamadim reglden once. Kismet artik. Hepimiz icin insallah dileklerimiz kabul olur.Kasik agrisi gebelik belirtisidir ama aynı zamanda regl belirtisidir. Aslinda regl belirtilerinin hepsi gebelik belirtisi de oluyor. Ve ne yazık ki beynimiz bize oyun edebiliyor. 4 buçuk yıl içinde her ay gebe kaldım ben belirtilere bakarsak. Ama asla gebe değildim.
Yumurtlama donemimde akintim olur gogus agrim bazende kasiklarim ağrır geçen hafta göğsüm ağrıyordu akintim vardı mesela 2 gun öncesine kadar yoktu dun mide yanmam başladı ağzımda o acı tat var resmen kusmusum gibi bide bugün gogus agrim var başka bisey yok akinti da yok ilk defa oluyoOlabilir. Fakat şunu düşünün bu yaşınıza kadar her ovulasyon yumurtlama döneminde bu şikayetleriniz oldu mu. Yaşadıklarınız suan gebe olsanız bile psikolojik.
Regl 15 oncesi zaten tahmini yumurtalama zamanı ve o zamanlarda kasiklarda agri olur. Ben elhamdülillah gebe kaldığım zamanlarda ilk 2 3 aylık dönemde regl zamanlarinda agrilar yaşadım. Biyolojik olarak o zaman dilimi geldiğinde bedenin isleyiside değişiyor. Gebe kalınca belirti yaşamanın en büyük sebebi gebelikle beraber hcg hormonunun salgılanmasi ve bedenin bu hormona alışık olmadığı için değişik tepkiler vermesiyle olur. Sizin adete 5 gün var. Gebe iseniz henüz embriyo 10 günlük felan. Rahimde geçirdiği sure ise 4 5 gün. Ve yeni yeni beta hormonu salgilanmaya başlaması gerek.Evet haklisiniz orasi oyle. Ama ben reglimden 15 gun onceden beri agri cektigim icin ilk defa boyle bir sey oluyor. Yoksa regle yaklasirken zaten oluyor agrilar evet. O yuzden suphelendim hamilelikten. Bas donmesi de daha once boyle yasamadim reglden once. Kismet artik. Hepimiz icin insallah dileklerimiz kabul olur.
Benim korunmadan iliski yasadigim ilk donemler o yuzden hamilelik suphesi duyuyorum suan. Ama kan ve idrar testi icin erken oldugunu biliyorum. Bu yuzden bekleyecegim ama beklemek insani strese sokuyor o yuzden ben de bir yazayim dedim. Insallah gonlumuzce olur.Regl 15 oncesi zaten tahmini yumurtalama zamanı ve o zamanlarda kasiklarda agri olur. Ben elhamdülillah gebe kaldığım zamanlarda ilk 2 3 aylık dönemde regl zamanlarinda agrilar yaşadım. Biyolojik olarak o zaman dilimi geldiğinde bedenin isleyiside değişiyor. Gebe kalınca belirti yaşamanın en büyük sebebi gebelikle beraber hcg hormonunun salgılanmasi ve bedenin bu hormona alışık olmadığı için değişik tepkiler vermesiyle olur. Sizin adete 5 gün var. Gebe iseniz henüz embriyo 10 günlük felan. Rahimde geçirdiği sure ise 4 5 gün. Ve yeni yeni beta hormonu salgilanmaya başlaması gerek.
Sizin basliginiza yazdim ben de panikle. Reglinize daha var evet ama benim de yumurtladigimi dusundugum gunden beri karin agrilarim ve bas donmelerim var. fakat test icin fazla erken. Beklemek insani meraklandiriyor. Insallah gonlunuzce olurYumurtlama donemimde akintim olur gogus agrim bazende kasiklarim ağrır geçen hafta göğsüm ağrıyordu akintim vardı mesela 2 gun öncesine kadar yoktu dun mide yanmam başladı ağzımda o acı tat var resmen kusmusum gibi bide bugün gogus agrim var başka bisey yok akinti da yok ilk defa oluyo
Rabbım hayırlısıyla sagliygla hepimizi evlat sahibi yapsın ınsallahSizin basliginiza yazdim ben de panikle. Reglinize daha var evet ama benim de yumurtladigimi dusundugum gunden beri karin agrilarim ve bas donmelerim var. fakat test icin fazla erken. Beklemek insani meraklandiriyor. Insallah gonlunuzce olur
Iyi aksamlar profesör bi doktorla görüştüm jinekolog 1 ayda 2 kere yumurtlama olması söz konusu bile değildir dedi. Ayda sadece 1 defa yumurtlarsiniz dedi . Bilgilendirmek istedimOlabilir. Fakat şunu düşünün bu yaşınıza kadar her ovulasyon yumurtlama döneminde bu şikayetleriniz oldu mu. Yaşadıklarınız suan gebe olsanız bile psikolojik.
Benim başıma geldi. ve ovu takibi yapan bir cok kişinin 1 ayda 2 yumurtası geliştiğini gozlemislerdir Ayrıca madem gelişmiyor doğal yoldan çift yumurta ikisine hamile kalıp doğum yapan kişilere bi yorun yapsınlar. O doktorun söylediğini yalanlamiyorum fakat ben şuan 5 yilda 14. Hekime gidiyorum. Ve hepside neredeyse aynı görüşte idi. Bazı aylar 1 bazı aylar 2 bazı aylarda hic yumurta üretmeyiz.Iyi aksamlar profesör bi doktorla görüştüm jinekolog 1 ayda 2 kere yumurtlama olması söz konusu bile değildir dedi. Ayda sadece 1 defa yumurtlarsiniz dedi . Bilgilendirmek istedim
Valla sadece prosofor diye ben ikna olmuştumBenim başıma geldi. ve ovu takibi yapan bir cok kişinin 1 ayda 2 yumurtası geliştiğini gozlemislerdir Ayrıca madem gelişmiyor doğal yoldan çift yumurta ikisine hamile kalıp doğum yapan kişilere bi yorun yapsınlar. O doktorun söylediğini yalanlamiyorum fakat ben şuan 5 yilda 14. Hekime gidiyorum. Ve hepside neredeyse aynı görüşte idi. Bazı aylar 1 bazı aylar 2 bazı aylarda hic yumurta üretmeyiz.
Canim akintindan takip edebilirsin dollenme oldugun akinti yogunlasiyorKESKE yumurtanin dollenip döllenmedigini anlayan bi test olsa ya olsada şu hallere düşmemek djdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?