- 13 Ocak 2020
- 46.344
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.483
- 598
- 33
- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Ben işte dayanamadığımdan 11.gün vericem. Gecen ay kanda 0.0dı 11. Gün. Bu ay çok ümitliyim.ovilette demi canım kandaçıkar zaten en fazla 8 yada10 gün kalıyor vücudtave14 gün olmaz isen kesin bebiş geliyor allahın izni ile
inşallah allahım kucağını boş bırakmasın mutlu haberi al inşallah canım benimBen işte dayanamadığımdan 11.gün vericem. Gecen ay kanda 0.0dı 11. Gün. Bu ay çok ümitliyim.
Canım kan verdin mi ben hala vermedim ama yarın bişey olmaz ise veriyim diorum ama kahve rengi adet ise yine kan verip üzülmekle istemiyorumBence de kan ver idrar testiyle kafan karışmamış olur canım. İnsallah bebiştir.
Bende oyleydım bı baktım hamıleyımMerhaba ;
adetim 35 36 37 günde bir oluoyrum polikistlik over sendromu var 14 yıldır tedavi gördüm fakat son 2 yıldır bıraktım artık ve bu ay adetim 7 gün geciktikten sonra 1 2 3 4 5 gün sanki menopaza giren bayanların adeti şeklinde kahve rengi koyu böyle türk kahvesi gibi gerldi kırmızıya dönmedi yarın kan vericem fakat düşünmekten uyuyamıyorum impilasyon kanaması olabilirmi ve adet belirtisi hiç biri yok ne kasık ağrım var nede göğüs sadece dünden beri hafif arada sıslama oluoyor.buşlekilde olup hamile olan varmı
İnşallah ya gerçekten çok istiyorum anne olmak idar testi yaptım fakat negatif çıktı iki tane yaptım çıkamamak ihtimali olurmu bilemedimBende oyleydım bı baktım hamıleyımılaclardan dolayı gecıcı menopoza gırdım kist tedavım ıcın adet sandım ama degılmış
Erkendir belki,bıraz daha bekle bakalımmİnşallah ya gerçekten çok istiyorum anne olmak idar testi yaptım fakat negatif çıktı iki tane yaptım çıkamamak ihtimali olurmu bilemedim
Pazartesi kanda versem çıkarmı acaba yada ayın sonuna kadar bekleyim mi kiErkendir belki,bıraz daha bekle bakalımm
son adetının ilk gunu neydı?Pazartesi kanda versem çıkarmı acaba yada ayın sonuna kadar bekleyim mi ki
Ocak 2 oldum 7 de bitti şubatta 10 başladı kahve rengi adet diyim 15 de bitti canımson adetının ilk gunu neydı?
anladım canımOcak 2 oldum 7 de bitti şubatta 10 başladı kahve rengi adet diyim 15 de bitti canım
Kanda çıkar evet varsa kan ver en iyisi bak bulundugun ildeki devlet hstanesıne acilden giriş yap hamılelık şüphem var adet olmadım Bir hafta gecıktı de Ama ilaç kullanıyorum eger oyleyse ılacı bırakıcam de hemen kan alıp bakıp 1.5 saat sonra sonuç çıkıyo hcg (hamılelık hormonu) bakıyolar eger 10üstüyse hamılesınPazartesi kanda versem çıkarmı acaba yada ayın sonuna kadar bekleyim mi ki
İç ten ateş basma varmı, ben artık üşümüyorum Resmen, hcg ile ilgili o meselaOcak 2 oldum 7 de bitti şubatta 10 başladı kahve rengi adet diyim 15 de bitti canım
Canım bulundugun ilin devlet hastanesıne acilden giriş yap, hamılelık şüphem var ama ılac kullanıyorum hamıleyım degılmıyım ogrenmek ıstıyorum adetım de 1 hafta gecıktı de hemen kan alıp bakıyolar ve sonucu 1.5saate alıyosun , saglık ocagına versen 3/4gun beklıyosunnnnn, bızzat yaşadımm ben ilkini sağlık ocağına (deger yukseldımı dıye baktırmak ıcın) 2.cısını acilden yaptırdım (Allah affetsın)Merhaba ;
adetim 35 36 37 günde bir oluoyrum polikistlik over sendromu var 14 yıldır tedavi gördüm fakat son 2 yıldır bıraktım artık ve bu ay adetim 7 gün geciktikten sonra 1 2 3 4 5 gün sanki menopaza giren bayanların adeti şeklinde kahve rengi koyu böyle türk kahvesi gibi gerldi kırmızıya dönmedi yarın kan vericem fakat düşünmekten uyuyamıyorum impilasyon kanaması olabilirmi ve adet belirtisi hiç biri yok ne kasık ağrım var nede göğüs sadece dünden beri hafif arada sıslama oluoyor.buşlekilde olup hamile olan varmı
Hahahah oda güzelmiş teknik olabilir ama bekleyin yazdı diyer arkadaş birazdaha bekliycem bakalım nasip Allah büyük bakalımCanım bulundugun ilin devlet hastanesıne acilden giriş yap, hamılelık şüphem var ama ılac kullanıyorum hamıleyım degılmıyım ogrenmek ıstıyorum adetım de 1 hafta gecıktı de hemen kan alıp bakıyolar ve sonucu 1.5saate alıyosun , saglık ocagına versen 3/4gun beklıyosunnnnn, bızzat yaşadımm ben ilkini sağlık ocağına (deger yukseldımı dıye baktırmak ıcın) 2.cısını acilden yaptırdım (Allah affetsın)
Aynenn Allah buyuk oncelık hayırlısıHahahah oda güzelmiş teknik olabilir ama bekleyin yazdı diyer arkadaş birazdaha bekliycem bakalım nasip Allah büyük bakalım
canım sonuç nedir merak ettim seni bende kanvermeye korkuyorum ya negatifi görücem diye ilk defa tövbe yarabbim böyle duygu içindeyim sabah kalkkıp gitmek öğle zor geliyor ki yorgun oluyorum uymak istiyorum sonra kalkınca açılıo tabi ama benimde bir haftadır göğüsüm ağrıyor ve iki gündür kasık ağrım var adet olucam gibi o kahve adetdeğil ise hereldeolucam da diyorum ben bu ayı hiç anlamadım gerçektenBen işte dayanamadığımdan 11.gün vericem. Gecen ay kanda 0.0dı 11. Gün. Bu ay çok ümitliyim.
Regl oldum canım ben.canım sonuç nedir merak ettim seni bende kanvermeye korkuyorum ya negatifi görücem diye ilk defa tövbe yarabbim böyle duygu içindeyim sabah kalkkıp gitmek öğle zor geliyor ki yorgun oluyorum uymak istiyorum sonra kalkınca açılıo tabi ama benimde bir haftadır göğüsüm ağrıyor ve iki gündür kasık ağrım var adet olucam gibi o kahve adetdeğil ise hereldeolucam da diyorum ben bu ayı hiç anlamadım gerçekten
Vardır herşey de bir hayır rahim filminden sonrada ilk üç ay içinde hamile kalbiliyormuşssun bende kaset test aldım onu Yapıcam şimdiRegl oldum canım ben.3. Günümdeyim. Tekrar klomene bşlıyorum. Rahim filmi çekilcem galiba onu çekilmemiştim.
Hadi inşallah çift çizgi olsun.Vardır herşey de bir hayır rahim filminden sonrada ilk üç ay içinde hamile kalbiliyormuşssun bende kaset test aldım onu Yapıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?