Hamilelik mi ?

ruya3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
63
21
3
29
Merhaba arkadaşlar Yen'i üye oldum sizlere bir sorum olacak lütfen okuyun aklım çok karışık. 1 buçuk aylık evliyim evliliğimin ilk dönemlerinde adet geciktirici kullandım 5 gün sonra bıraktım bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum normali 5 gün sürerken bu 3 gün sürdü ve lekelenmeler halinde oldu ve normal yolla korunuyoruz daha sonrasında bu ayda 3 gün geciktim test yaptım negatif çıktı 3.gün adet oldum ama karnım anormal bir şekilde şişti ve aşağıya doğru ve dik bi şişkinlik var karnımda tuhaf bir ağrı var ve de normal zamandan fazla kanamam bi kanda pıhtı gibi bişeyler geliyor bu neyin belirtisi yardımcı olun lütfen

adet geciktiricilerde bu durum olur ben adet olamama yuzunden yillarca kullandim diyebilirim dr kontrolunde ve soylediginiz her belirtiyi yasadim ama kullanmayin derim

adet geciktiricilerde bu durum olur ben adet olamama yuzunden yillarca kullandim diyebilirim dr kontrolunde ve soylediginiz her belirtiyi yasadim ama kullanmayin derim
Daha öncede bir kez kullanmıştım hiç böyle bi etki olmamıştı psikolojim bozuldu iyice bu akşam doktora gidicem artık

Back
X