Hamılelık mi ?

Dlk5452

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
13
1
6
34
merhaba benım adetıme 12 gün var ve kasıklarımda sancılar var bu sekılde yasayan oldumu neden olabılır 2 gün önce yumurtlama Gunumdu

2 gunde belirti vermesi bence çok çok erken hemen ümide kapılmayın ben 2. Bebeğimi regl olmama 5 gün kala öğrenmiştim sizin çok erken bir kaç gün bekleyip test yapın inşaAllah gönlünüzden geçen olur.

ÇOK çok erken. Adet gününüzde veya gecikir gecikmez test yapın. 2 günde ne hamileliği ne belirtisi. Insan neresine dinlerse orası ağrır zaten. Kendinizi dinlemeyin bikaç hafta. Inşallah olur. Allah gönlünüze göre versin.

Kendını dınlemek degılde ılk hamılelıgımde de böyle oldu yumurtlamadan sonra o ay hamıleydım ama boş gebelık yaşadım ondan korkuyorum

Kendını dınlemek degılde ılk hamılelıgımde de böyle oldu yumurtlamadan sonra o ay hamıleydım ama boş gebelık yaşadım ondan korkuyorum
Canım yani ne desem bilemedim inşaAllah oluşur bebeğin sağlıklı sıhhatli ama işte olacaksa önüne geçilmiyor içini ferah tut düşünmemeye çalış.

Döllenmiş yumurtanın yani embriyonun rahme gelip tutunma süreci yumurta catladiktan 5-6 gün sonra başlıyor, o yüzden belitirler en erken 8 gün sonra filan cikmaya başlar, zaten idrarda kanda beta hcg de 8.günden sonra belirmeye başlıyor

Kızlar adetime 5 gün var fakat bugün ilişki esnasında kan geldi 2 gündür beyaz akinti geliyodu bugünde ara ara sağ kasigim ağrısı sebebi ne olabilir benim gibi olan varmı

2 gun icin de sperm daha yolunu bile bulamamıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…