Hamilelik mi ?

Eylul0707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
11
0
1
22
Merhaba kızlar, ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra aynı zamanda adetime 1 hafta kala bi kanamam oldu kahverengi koyu azdı ama adetime 4-5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti bugün adet gecikmesinin 2. 3. günündeyim sabah tekrar test yaptım negatif çıktı 2-3 gündür hafif bel ağrım var adet olmam gereken gün başladı ama bacaklarımda ağrıyor hasta olduğum için 4-5 gündür hep yatıp oturuyordum iyileşene kadar çocuk düşünmüyoruz şuanlık o yüzden stres yapıyorum belki ondan da adetim gecikebilir.

Merhaba kızlar, ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra aynı zamanda adetime 1 hafta kala bi kanamam oldu kahverengi koyu azdı ama adetime 4-5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti bugün adet gecikmesinin 2. 3. günündeyim sabah tekrar test yaptım negatif çıktı 2-3 gündür hafif bel ağrım var adet olmam gereken gün başladı ama bacaklarımda ağrıyor hasta olduğum için 4-5 gündür hep yatıp oturuyordum iyileşene kadar çocuk düşünmüyoruz şuanlık o yüzden stres yapıyorum belki ondan da adetim gecikebilir.
Aslında belirtilerin benim gebelik belirtilerime benziyor yanlış anlamazsan hastalığın nedir sağlıkçı olduğum için soruyorum

Aslında belirtilerin benim gebelik belirtilerime benziyor yanlış anlamazsan hastalığın nedir sağlıkçı olduğum için soruyorubu ara
Aslında belirtilerin benim gebelik belirtilerime benziyor yanlış anlamazsan hastalığın nedir sağlıkçı olduğum için soruyorum

Bu ara yaygın olan gribi geçirdim 2-3 haftadır hastaydım o yüzden antibiyotik şurup alıp dinlendim 1 hafta

Antibiyotik sebebiyle ileri atmış olabilir ve gebe de olabilirsin şu an araftasin sancıların beni suphelendirdi

Evet canım ve lekelenmem çok çok ufak kahverengi şeklinde yumurtlamadan bir hafta sonra oldu, yumurtlamadan 11 gün sonra 13.48 HCG ile öğrendim

Eğer öyle ise şüphe etmene gerek yok kuzum kolay kolay olmaz her korunma türünde yüzde yüz bir guvenilirlik olmasa da antibiyotige bağlıyorum

Bu ara yaygın olan gribi geçirdim 2-3 haftadır hastaydım o yüzden antibiyotik şurup alıp dinlendim 1 hafta
Aaa şöyle bende aynı gripten oldum hafif kahverengi lekelenmelerim oldu reglden önce test yaptırdım negatif dediler ama hala regl olamadım ilaçlardan mı diye düşünüyorum ama çok gecikti

Back
X