Hamilelik midir?

gderol

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
10
3
6
33
Merhabalar aranızda yeniyim. Geçtiğim yumurtlama döneminde eşimle birkaç kez ilişki yaşadık. Adetim dün olması gerekiyordu fakat dün de bugün de henüz olmadım. İnanılmaz bir sırt ve bel ağrım sürekli akıntım var ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ve karnıma bir şeyler barışıyor gibi hissediyorum. Bunları yaşayan var mı? Geçen ay denedim olmadı tekrar test yaparak bir hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum.

Birkaç gün daha bekleyin yoksa da kan testi verin.
Rabbim gönlünüze göre versin InşAllah

Merhaba bir gelişme varmı adet mi oldunuz

Merhaba, merak ettim ben de

Benimde adetim bi gün geçti bel ağrısından ölüyorum. Sabah yataktan uyanamadım. Bebek tedavisi görüyorum 4 aydır. Bu ay klomen ve prowomen kullandım doktorum verdi. Ama bel ağrıma dayanamıyorum

Hayır gebe değilmişim hala da değilim. Sanırım gebe kalmak istediğinde insan her ağrıyı ve belirtiyi ona yoruyor

Hayır gebe değilmişim hala da değilim. Sanırım gebe kalmak istediğinde insan her ağrıyı ve belirtiyi ona yoruyor
Kesinlikle öyle. Benim regl belirtilerimle hamilelik belirtileriyle aynı artık ayırt edemiyorum. Her ay böyle heveslenmek artık beni çok yormaya başladı

Benimde adetim bi gün geçti bel ağrısından ölüyorum. Sabah yataktan uyanamadım. Bebek tedavisi görüyorum 4 aydır. Bu ay klomen ve prowomen kullandım doktorum verdi. Ama bel ağrıma dayanamıyorum
Merhaba mesajınızı şimdi gördüm. Hamile miymişsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…