Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz canım, benim de yumurtlama döneminde goguslerimde ağrı olur. Öyle yola ciktim açıkçasıİndirdiğim takvime göre 2 gün önceydi yumurtlama günüm ama pek de güven olmuyor onlara tabi. Belki de erken adet olucam neyse kendimi heveslendirmiyim :)
Android bir uygulama sizin bedeninizin içini bilemez. Genelleme verir onlar. yumurtlama döneminde normal bu yazdıklarınız. Bekleyin regliniz gecikirse test yaparsınızİndirdiğim takvime göre 2 gün önceydi yumurtlama günüm ama pek de güven olmuyor onlara tabi. Belki de erken adet olucam neyse kendimi heveslendirmiyim :)
Benimde yaklaşık 15 gündür goguslerim de acima var.. ortalama olarak yumurtlama doneminde basladi ve siddetlenerek devam etti.. suan adetime 2 gün var ve gece yatakta donerken acisina uykumdan uyaniyorum o derece.. normalde adet öncesi 5-7 gun once goguslerim acimaya baslar sonra hemen adet olurum ama bu ay 15 gundur aciyor hic umudumun kalmadığı aklimin ucundan hamile olabileceğim gecmedigi bir aydi ama erken göğüs acisi beni supheye düşürdü bakalim bir kac gune göreceğiz sonuc.ne olacakKızlar adetime 2 hafta varken gögüslerim ağrımaya başladı daha doğrusu dokununca acıyor. Şuan adetime 12 gün var hala acıyorlar. Normalde 1 hafta kala ağrırdı. Sizce gebelik olabilir mi?
Erken gebelık testıyle yarın ılk ıdrarınızla test yapın varsa cıkar artıkBenimde yaklaşık 15 gündür goguslerim de acima var.. ortalama olarak yumurtlama doneminde basladi ve siddetlenerek devam etti.. suan adetime 2 gün var ve gece yatakta donerken acisina uykumdan uyaniyorum o derece.. normalde adet öncesi 5-7 gun once goguslerim acimaya baslar sonra hemen adet olurum ama bu ay 15 gundur aciyor hic umudumun kalmadığı aklimin ucundan hamile olabileceğim gecmedigi bir aydi ama erken göğüs acisi beni supheye düşürdü bakalim bir kac gune göreceğiz sonuc.ne olacakbence icimizde umut hep var olsun bu tarz belirtiler insana umut veriyor umut ise mutluluk
ha bu arada o kadar erken belirti olmaz deyip umudunuzu kiranlara firsat vermeyin allahin işi bu belli olmaz boyle cok hamile oldugunu duyan arkadas var bu platformda
![]()
Benim de adete 12 gün var ama hiç bu kadar erkenden başlamamıştı gögüs ağrısı inşallah hepimiz mutlu haberler alırızErken gebelık testıyle yarın ılk ıdrarınızla test yapın varsa cıkar artıkınsallah vardır . Bu ay bende sızın gıbıyım boyle belırtılerım var ama bakalım hayırlısı bata 10 gun var daha
Benimde yaklaşık 15 gündür goguslerim de acima var.. ortalama olarak yumurtlama doneminde basladi ve siddetlenerek devam etti.. suan adetime 2 gün var ve gece yatakta donerken acisina uykumdan uyaniyorum o derece.. normalde adet öncesi 5-7 gun once goguslerim acimaya baslar sonra hemen adet olurum ama bu ay 15 gundur aciyor hic umudumun kalmadığı aklimin ucundan hamile olabileceğim gecmedigi bir aydi ama erken göğüs acisi beni supheye düşürdü bakalim bir kac gune göreceğiz sonuc.ne olacakbence icimizde umut hep var olsun bu tarz belirtiler insana umut veriyor umut ise mutluluk
ha bu arada o kadar erken belirti olmaz deyip umudunuzu kiranlara firsat vermeyin allahin işi bu belli olmaz boyle cok hamile oldugunu duyan arkadas var bu platformda
![]()
Insallah canım vucut ıstedıgımız ıcın oyun oynamıyordur umarım bırde bende asırı bır yorgunluk uyku halı var bılıyorum cok erken bunlar ıcın ama bılemıyorum artık neyden sureklı uykum varBenim de adete 12 gün var ama hiç bu kadar erkenden başlamamıştı gögüs ağrısı inşallah hepimiz mutlu haberler alırız![]()
İnşallah vardırBenimde en son adet 23.11.2022 tarihindeydi ilişkim 05 ve 09 tarihlerinde oldu kaç gündür acayip mide bulantısı şişkinlik kasık bel ağrısı ve uyku halsizlik var acaba mı diyorum
Canım bende aynı durumdayim 9 gün var ve ağrı sol kasikda belim de ağrı ve sürekli uyku Halim var ama olumsuz sonuç almamak için korkudan bakamiyorumKızlar adetime 2 hafta varken gögüslerim ağrımaya başladı daha doğrusu dokununca acıyor. Şuan adetime 12 gün var hala acıyorlar. Normalde 1 hafta kala ağrırdı. Sizce gebelik olabilir mi?
Bana da oluyor bazen. Yumurtlama dönemi sonrası acıyor. Regl gelmeden birkaç gün önce bitiyor.Kızlar adetime 2 hafta varken gögüslerim ağrımaya başladı daha doğrusu dokununca acıyor. Şuan adetime 12 gün var hala acıyorlar. Normalde 1 hafta kala ağrırdı. Sizce gebelik olabilir mi?
5 gündür acıyor reglime 10 gün var anlamadım vallahiBana da oluyor bazen. Yumurtlama dönemi sonrası acıyor. Regl gelmeden birkaç gün önce bitiyor.
Olası bir gebeliğe karşı progesteron seviyesinin artmasıyla alakalı diye okumuştum. Gebelik olmayınca azalarak bitiyor ve regl başlıyor. Hiç geçmezse gebeliğe ihtimal verebilirsiniz![]()