Hamilelik midir

Melek010101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
131
62
28
34
Kızlar merhaba,kasık Ağrım ve bel Ağrım var. Sarı akıntım oldu. Çok fazla baş Ağrım var. Yediklerim ağzıma geliyor sanki ekşime gibi. son adetim 21 temmuzdu. Ne zaman test yapmalıyım ,idrar testleri ne kadar güvenilir?
Adetime birkaç gün var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kızlar merhaba,kasık Ağrım ve bel Ağrım var. Sarı akıntım oldu. Çok fazla baş Ağrım var. Yediklerim ağzıma geliyor sanki ekşime gibi. son adetim 21 temmuzdu. Ne zaman test yapmalıyım ,idrar testleri ne kadar güvenilir?
Adet gecikmesi olmasini bekleyin sonra test yapin yada kan testi yaptirn süphe varsa

Test yaptım şimdi çoookk silik bir çizgi çıktı.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 162
Kan sonucu nasıl cnm hayırlı olsun gebeliğinnn Allah kucağına almayı nasip etsin

bence idrar değil direk kan testi yaptır derim ama 1 2 hafta daha bekle idrar çok yanıltıyo bendede negatif çıkmıştı

bence hamılesın cnm benım de ılk gebelıgım de bole olmustu senın le aynı tarıhlerımız ebn de en son 22 temmuzda adet oldum bakalım bende bı kac gun bekleyıp test yapacagım bendede bır cok belırtı var senın kan sonucu ne oldu

Kızlarrrr hamileyimmm:) ama doktor dikkat et dedi çok yeni ve düşük bile olabilir dedi :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 105
Bu doktorlari bi turlu anlamiyorum insani resmen strese sokuyorlar , tebrik ederim canim insAllah cok saglikli devam eder

Kızlarrr benim çok baş dönmem ve baş Ağrı'm oluyor. Bel ve kasık ağrımda oluyor ama midem bulanmıyor.Henüz 3 haftalık ilerde mi olur? Yoksa herkeste olmaz mı

Back
X