hamilelik//mutsuzluk

Merhaba .. ben yeniyim aranızda yasadiklarinizi okuyunca yazmak istedim.. ben 9yil sonra kavuştum bebegime çok uğraştım binlerce ilaç iğne deneme hayal kırıklığı derken sonunda oldu şükürler olsun.. sonra ağız tadım değişti , kusmaya başladım, kokulardan tiksinme başladı .. daha alışamadım derken ağzımın suyu akmaya başladı evet şelale gibi tükürük ağzımda havlu atlet ile yatıp kalktım ama baş edecek gibi değildi otururken leğen koyup akitiyordum aynı zamanda bulantı hergun her gece safra zehir .. neyse bunada tamam dedim geniz akıntısı başladı sümük yani bildiğin kusarken sünüyor yere kadar ağzımın tadı hala yok , 23haftalik oldum hala devam ediyor ,şampuan dan tiksiniyorum haftada bir yıkanıyor um, dış macunundan tiksiniyorum haftada bir macunla diğer gunlerde macunsuz fircaliyorum.. genzimde balgam ve ne yutkunsam geçiyor ne tukirsem .. yani demem oki beterin beteri var sabırlı olun ..

Canim hosgeldin cogu gitmis azi kalmis senin.. bende de salya sorunu var. Elimde pecete eksik degil. Ama senin bebisin annesine cok naz yapiormus anlattiklarina bakilirsa:)dogdugunda benim yerime tombis kollarindan hqfifce isir .. kizdim ona :)) allah saglikla kavusmani nasil etsin

BANA GYNOFERON VE ELEVİT VERDİ ACABA BUNLARDA B12 VARMIDIR Kİ?? SORUCAM BUNU MUTLAKA.. ÇOK TŞKEDERİM DESTEĞİN İÇİN.. RABBİM BEBİŞLERİMİZİ SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA VERİR İNŞŞ.
Selam gyno ferro demir ilacı zaten, elevitte folik asit ilacı, onda var b12 vitamini vs. ekstra baska bir şey kullanmana gerek yok. Biraz sabırlı olman gerekiyor, bu günler de gececek. 4.aydan sonra keyfini sürmeye başlayacaksın gebeliğin. Hayırlı gebelik, doğumlar dilerim (Bende 37.haftasında olan bir gebeyim, son zamanlarda da ağrılar baş gösteriyor ama sabrediyorum bakalım çok az kaldı ) Bu arada biraz karnın büyüyüpte bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca hamile olduğunu anlayacaksın

Valla aynıyız arkadasım Rabbim yardımcımız olsun şu geniz akıntısı hiç gecmek bilmiyo ya bene banyo yapmak istemiyorum dişleri zaten geçtim.su geniz akıntısı yuzundem hep öğrüyorum zaten .

Ayyy az kalmis seninn . Masallah
. Darisi basima ins.. evet o ilaclri alali biraz enerjim yerine geldi gibi.. aynaya bakiorum surekli karnim sistimi diebiraz da heves ediorum .. vakitlice ve saglikla bebisini kucagina alirsin inss. Cok optum

Ayyy az kalmis seninn . Masallah
. Darisi basima ins.. evet o ilaclri alali biraz enerjim yerine geldi gibi.. aynaya bakiorum surekli karnim sistimi diebiraz da heves ediorum .. vakitlice ve saglikla bebisini kucagina alirsin inss. Cok optum
Amin canım inşallah, diyorum ya ilerleyen zamanlarda daha güzel olacak her şey

Valla aynıyız arkadasım Rabbim yardımcımız olsun şu geniz akıntısı hiç gecmek bilmiyo ya bene banyo yapmak istemiyorum dişleri zaten geçtim.su geniz akıntısı yuzundem hep öğrüyorum zaten .

Dünya üzerinde tek olduğumu hatta bu yasadiklarim yüzünden olecegimi düşündüm ,ne çevremde ne ailede ay nede başkasından duydum bunları ya nasıl bı hamilelik diyordum Allah affetsin düşsün olmasın dedim dayanılacak gibi değil . Tekmelerini hissedince hepsine sabır allahım diyorum , Allah yardımcımız olsun .. belki faydası olur birkaç hafifletici onerim var kendimde deniyorum , erik mevsimi geldi çağla badem daha iyi geliyodu ama onu bitirdim ben İzmir'de yok artık .. eriği tuzla ağzında tut yanak kisminda minik minik arada isir yutkunurken tiksintiyi hafifletiyor ,sonra kahve sade kahve ağzıma sürmez kokusuna dayanamazdim şimdi bi çay bardağı yapıyorum 2-3 saat idare ediyor amaç içmek değil minnacık dili degdir maksat agiza aroma vermek .. şekerli kola soğuk çay meyveli soda cukulata kısaca şekerli ne varsa şekerli sakizda dahil uzak dur bulantiyi ve yutkunurkenki kitleyi ikiye katlıyor.. ha unuttum ağzına zeytin at siyah şeker gibi dursun oda tat veriyor .. çok iğrenç birşey ya ben ilk baş midemden geliyor sanıyordum ,geniz akıntısı olduğunu öğrenince sümük yuttugum gerçeği dahada tiksindirici oldu .. kötü tarafı gecmiyormus doğurana kadar devam Allah yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun , benim akıntı sorunum 12.hafta bıçak gibi kesildi inşallah sizinde geçer en az geniz akıntısı gibi iğrenç birşey oda gece yatarken ağzıma havlu yada ince olduğu için atlet sokup yatardim ,uykudan kalkma nöbetlerini azaltıyor .. inşallah tez zamanda geçer .. Allah'ım bu sorunları tek yaşayan ben değilmişim diye sevinsemde başkasıninda yaşamasını istemiyorum sağlıkla kucagimizada alalım cektirdiklerinin bedellerini dogsunlar ısırarak ödetmek kulağa hoş geliyor

Geniz akıntısı bir de horlama yapıyor bende, kendi sesime uyanıyorum artık of. Eşim zaten pes etti başka odada yatıyor yazık :) bende bir de burun kanaması var hamileliğimin başından beri geçmedi. Benim az kaldı 10 günüm var nasipse. Allah yardımcınız olsun.

Ayy massallah bitmiş darısı başıma doğum yapınca geçiyor diyor çoğu ,lütfen bilgilendirin benide

Amin canım bu dedimlerinin bi kaçını yapıyorum diğerlerinide denicem ben doktoruma sordum hormonlardanmı hani nette öyle yazıyo ya :) hayır hormonlar yapmaz kulak burun boğaza git dedi.gerci gitsem nolcak ki antibiytik falan verir e bazılarıda kullandığı halde gecmiyo diyolar doğumdan sonra geciyo diyolar.acaba mevsimlerden doşayımı böylede oluyoruzki?

Hormonlarla alakalı olduğunu düşünüyorum,doktora gittim ilaç verdi 6 gün kullandım zerre fayda etmedi bıraktım . Kronik faranjit olabilir dedi doktorum kalıcı olabiliyormus en çok korktugum bu .. doktor kontrolünde hafif antibiyotik kullana bilirmisiz tüp bebek doktorum kontrolundeyim sürekli ona çok güveniyorum kullana bilirsin demese bende icmezdim. Hergun mucize olsun geçsin diyorum.diger zorluklarına valla razıyım . Bu geniz akıntısı çok iğrenç bahar aylarındada artiyormus yoğunluğu

Canim bu donemler salgi bezlerimiz cok fazla calisiyormus dogal olarak sinus bogelsinde bulunan mukozalar akmaya basliyor hatta vajina bolgemizde bile akintimiz bile hamilelikte covaliyor .. allahin verdigi beden e bir canli daha sigdirmaa calisiyoruz herswy normal bence .bebisler gelince 6 ay icinde vucut dengemizde yerine gelecek ins

Ben site guvenligiyle gereksiz yere kavga edince, niye gereksiz sinir yapiyosun hamilemisin yoksa demisti sonra ertesi gun test aldim ve hamile oldugumu ogrendim, malesef bu hormonlar bizi boyle yapiyor sanirim.

Ben site guvenligiyle gereksiz yere kavga edince, niye gereksiz sinir yapiyosun hamilemisin yoksa demisti sonra ertesi gun test aldim ve hamile oldugumu ogrendim, malesef bu hormonlar bizi boyle yapiyor sanirim.
Site guvenliginiz valla test den daha kesin sonuc veriyormus valla :)) cok guldum. Alllah tamamini erdirsin canim bsnim.

hadsizlere bak.. Velev ki tedavi oluyorsunuz, çocugunuz olmuyor ya da bir sebepten hiç çocugunuz olmayacak.
Öyle denir mi?!!

hadsizlere bak.. Velev ki tedavi oluyorsunuz, çocugunuz olmuyor ya da bir sebepten hiç çocugunuz olmayacak.
Öyle denir mi?!!

Daha onceki hamileligindede cok gereksiz sinir yapiyodum, normalde sakin biriyimdir oyuzden hic alinmadim bile esime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…