- 26 Ağustos 2023
- 43
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi esmerim6767
-
Bendede benzer durum 20 Haziran son adet tarihim bebek 16 agustosta kanda çıktı doktor ısrarla son adet tarihin yanlış dedi ama günü gününe yazarım yanlış değil 25 ağustosta gittim doktora son adet tarihini 5 gazla 5 gün önce gösteriyor ama iki ayı geçti ben adet görmeyeli bebeğe de 4 haftalık dedi keseyi gördü 20 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama ultrasyon terimlerine göre 7 haftalık oldu bugün ama doktorun söylediğine göre 5 haftalık 10 gün sonra gidicem bakalım inşallah duyarım kalbini bir sorun olmazKızlar bişey sormak istiyorum. En son Haziran 8 de adet görmüşüm. Temmuz ayın da gormedigimi hatirliyorum.21 Agustos idrar testi yaptim iki çizgi çıktı akşam 6 da öğrendiğime göre acilden hemen kan verdim beta HCG 760 çikti. Ertesi gun doktora ciktigimda yeni den beta hcg baktık 982.21 çıktı. Doktorum güzel dedi adet tarihimi sorunca temmuz ayında adet görmedim dedim. Bugün kese göründü ona göre hesapladı 4 hafta 5 gunlukmus 24 temmuz adet tarihi diye hesapladilar. Böyle bişey olablir mi ?
İlerleyen zamanlarda net tarihi oturur inşallah o zamanOlabilir canım. Doktorun verdiği tarihi unutma. Benim de SAT 3 eylüldü. Öğrendiğimde 7 haftalık olması gerekirken doktor 4 hafta 6 gün dedi. Bende bir yanlışlık var dedim. Ama doktor sorun yok .dediğim haftayı unutma kontrollerinde söylersin dedi. Daha sonra üni hastanesinde 16 Eylül diye düzeltmiş tarih söylendi.bende hepn16 Eylül diye söyledim kontrollerde.
Tekrar sor. 24 temmuz kesinse unutma o tarihi. Bir kere söylüyorlar zatenİlerleyen zamanlarda net tarihi oturur inşallah o zaman
Ya işte aynı şeyleri yaşamışız bı hafta aramız var benimde 6 hafta oldu doktorun demesiyle. Kese büyüdü bebek yedinci haftada gözükür inslh ozamana çağırdı. Ya seni takip etmek istiyorum doktora benden önce gidersen kalp atışını duyarsaniz söyler misiniz. Kızların demesi ile olablir mis böyle bişey geç döllenme diyorlar oysaki bende hep yazardım temmuz ayında olmadım Haziran 8 diyorum ama ultrasonda kese nin boyuna göre söylüyor Muş haftaligi ilk ogrendigimizde 4 haftalik dediBendede benzer durum 20 Haziran son adet tarihim bebek 16 agustosta kanda çıktı doktor ısrarla son adet tarihin yanlış dedi ama günü gününe yazarım yanlış değil 25 ağustosta gittim doktora son adet tarihini 5 gazla 5 gün önce gösteriyor ama iki ayı geçti ben adet görmeyeli bebeğe de 4 haftalık dedi keseyi gördü 20 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama ultrasyon terimlerine göre 7 haftalık oldu bugün ama doktorun söylediğine göre 5 haftalık 10 gün sonra gidicem bakalım inşallah duyarım kalbini bir sorun olmaz
Şuanda hamile misiniz anlamadım geçmiş olayı mi anlattiniz yeni mi ?Olabilir canım. Doktorun verdiği tarihi unutma. Benim de SAT 3 eylüldü. Öğrendiğimde 7 haftalık olması gerekirken doktor 4 hafta 6 gün dedi. Bende bir yanlışlık var dedim. Ama doktor sorun yok .dediğim haftayı unutma kontrollerinde söylersin dedi. Daha sonra üni hastanesinde 16 Eylül diye düzeltmiş tarih söylendi.bende hepn16 Eylül diye söyledim kontrollerde.
Benimki onların demesiyle 24 temmuz son adet tarihin dedi. İnşallah bı sorun olmaz bebek sağlıklı gelişir. Korkuyor insanTekrar sor. 24 temmuz kesinse unutma o tarihi. Bir kere söylüyorlar zaten
Bana da 4 haftalık dedi 20 gün sonra kalp atışı için gel dedi ayın 11 ine randevu aldım bakalım ama başka doktora aldım çünkü ben sormadan haftasını bile söylemedi gidersem haber veririmYa işte aynı şeyleri yaşamışız bı hafta aramız var benimde 6 hafta oldu doktorun demesiyle. Kese büyüdü bebek yedinci haftada gözükür inslh ozamana çağırdı. Ya seni takip etmek istiyorum doktora benden önce gidersen kalp atışını duyarsaniz söyler misiniz. Kızların demesi ile olablir mis böyle bişey geç döllenme diyorlar oysaki bende hep yazardım temmuz ayında olmadım Haziran 8 diyorum ama ultrasonda kese nin boyuna göre söylüyor Muş haftaligi ilk ogrendigimizde 4 haftalik dedi
Bana onu Bile söylemedi sadece adet tarihin yanlış dedi ben ultrasonda yazan tarihten kendim hesapladımBenimki onların demesiyle 24 temmuz son adet tarihin dedi. İnşallah bı sorun olmaz bebek sağlıklı gelişir. Korkuyor insan
sen de benden önce gidersen yaz bende merak ediyorumYa işte aynı şeyleri yaşamışız bı hafta aramız var benimde 6 hafta oldu doktorun demesiyle. Kese büyüdü bebek yedinci haftada gözükür inslh ozamana çağırdı. Ya seni takip etmek istiyorum doktora benden önce gidersen kalp atışını duyarsaniz söyler misiniz. Kızların demesi ile olablir mis böyle bişey geç döllenme diyorlar oysaki bende hep yazardım temmuz ayında olmadım Haziran 8 diyorum ama ultrasonda kese nin boyuna göre söylüyor Muş haftaligi ilk ogrendigimizde 4 haftalik dedi
Ben yazarim ama ayın 14 yada 15 inde gitcem kendisi kesenin ölcülerinden anladi . İlk gebelik mi sizinsen de benden önce gidersen yaz bende merak ediyorum
Ay gerçekten mi ne sevindim. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.kacinci haftada bebek görünüp kalp dinledinizBenimde son adet tarihim 30 mayisda ama doktorum 18 Haziran diye hesapladı geç döllenme olmuş dedi şuan 11 haftalık olduk herşey yolunda bende öyle şeyler dusunuyodum ama alakası yokmuş bebek geç tutunuyor o yüzden korkmayın dikkat edin sadece ilk zamanlar sağlıkla alırsınız inşallah
Evet ilkBen yazarim ama ayın 14 yada 15 inde gitcem kendisi kesenin ölcülerinden anladi . İlk gebelik mi sizin
Kese benim 5. hafta da gözüktü iki hafta sonra gel dedi bakalm bı haftamız kaldı bende duyduktan sonra rahatliycam inşallah öyle olmustur6 +3 de gittim kese göründü ben 8 haftalık diye hesapliyodum işte ona göre gitmiştim o zamn öğrendim gec döllenme olduğunu 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama atiyodu pıt pıt doktorum göstermişti sonra iki hafta sonra gittim duydum ondan sonra için rahatladı gönlünü ferah tut seninde geç döllenme olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?