• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi?

Ben olsam ben de denedim bi 8 10 tane ama korkardım da ya bunda çıkmazsa diye :)) bi daha gözünaydın canım Allah sağlıkla kalp atışını duymayı, kucağına almayı nasip etsin :halay:

Kan verdim kızlar bakalım hayırlısı son kez sabah idrarıyla da test yaptım

Bu da sağlık ocağına gitmeden önceki test
Sizlere hayırlı haberler vermek istiyorum inşallah🙏

Eklentiler

• 6AC689F3-262F-4300-92A9-D78F7F1CA74E.webp
    6AC689F3-262F-4300-92A9-D78F7F1CA74E.webp
    117,2 KB · Görüntüleme: 120
Bu da sağlık ocağına gitmeden önceki test
Sizlere hayırlı haberler vermek istiyorum inşallah🙏
Maşallah testin koyulaşmış. Ben böyle testle gittim direkt ultrasona girdim vajinal bakınca nokta kadar kesem göründü çok şükür 😍 sen de görürsün inşallah 🤲

Beta hcg ne zaman e nabızda düşer bu arada erken öğrenebilir miyim?
Bir konuda uyarayım. E nabızda bir çok arkadaş sonucu 0 görmüş. Tekrar baktığında değerini görmüş. Bu olabilir panik yapma. Sonradan ekleniyor doğru sonuçlar.

Bir konuda uyarayım. E nabızda bir çok arkadaş sonucu 0 görmüş. Tekrar baktığında değerini görmüş. Bu olabilir panik yapma. Sonradan ekleniyor doğru sonuçlar.
Teşekkür ederim kafamda netleştirmek istiyorum artık. Kanı verdim rahatladım

Kızlar merhaba bende bugün kan verdim 🙈 Dün gebelik testi yapacağım zaman peçetede kahverengi leke gördüm baya üzüldüm ama yinede gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı Sonrasında gece ve sabah baktığımda leke yoktu peçete bembeyazdı .Ve 1 haftadır kramp adet ağrıları gibi ağrıyla dolanıyordum göğüslerim hassaslaşmıştı 9 gün geçti adetim banada dua edinn inşallah testim pozitif çıkar 🤲🏻❤️

Kızlar merhaba bende bugün kan verdim 🙈 Dün gebelik testi yapacağım zaman peçetede kahverengi leke gördüm baya üzüldüm ama yinede gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı Sonrasında gece ve sabah baktığımda leke yoktu peçete bembeyazdı .Ve 1 haftadır kramp adet ağrıları gibi ağrıyla dolanıyordum göğüslerim hassaslaşmıştı 9 gün geçti adetim banada dua edinn inşallah testim pozitif çıkar 🤲🏻❤️
Amiiiiiiinnn insallah pozitif olur 🙏🙏🙏🙏

Kızlar merhaba bende bugün kan verdim 🙈 Dün gebelik testi yapacağım zaman peçetede kahverengi leke gördüm baya üzüldüm ama yinede gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı Sonrasında gece ve sabah baktığımda leke yoktu peçete bembeyazdı .Ve 1 haftadır kramp adet ağrıları gibi ağrıyla dolanıyordum göğüslerim hassaslaşmıştı 9 gün geçti adetim banada dua edinn inşallah testim pozitif çıkar 🤲🏻
İnşallah pozitif olur ☺️

Back
X