Hamilelik olabilir mi

hcnhstd

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
28
9
6
23
Merhaba kızlar son adet dönemim 5 Ağustos 30 Ağustos'ta ve 3 Eylül'de korunmasız oldu iliskiden 2 gün sonra kasıklarımda ve belimde feci ağrı oldu ve 2 saat surdu bu ağrı birdahada olmadı adetime 1 gün varken kasıklarımda belimde ağrı olurdu göğüslerim şişerdi ve bunlar olmadı adetim 6 gün gecikti şu an test yaptım negatif 3 gün öncede kan verdim oda negatif sizce gebelik var mı 6 gün geçmesi normal mi bide ara ara ufak kasik sancısı oluyor o kadar cevap verirseniz sevinirim

Vucut hamileligede hazirliyor olabilir belki bu ay olmaz gelecek ay gelir supriziniz gevikmeye gore pozitifi gormeliydnz bence adet olursunuz sonraki ay dikkat edin herseynize beslenme hareket hamile kalirsiniz hissediyorum

Vucut hamileligede hazirliyor olabilir belki bu ay olmaz gelecek ay gelir supriziniz gevikmeye gore pozitifi gormeliydnz bence adet olursunuz sonraki ay dikkat edin herseynize beslenme hareket hamile kalirsiniz hissediyorum
İnşallah canım bakalim sonuç ne olacak bekliyorum kafam çok karışık günüm hep düzenlidir 6 gün geçmesi tedirgin etti beni

Benimde dusunmedgm aylar 30 gunde adet olurum 3 aydir cocuk olsun diye cabaladgmdan beri adetim 1.5 ayda oluyor oyy oyy

Adetim 7 günü geçti test yaptım pozitif

Eklentiler

• IMG-20230912-WA0014.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 73
Buda kaset test odada silik bir çizgi var

Eklentiler

• IMG_20230912_134409.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…