Regl günümden 1 gün önce kanama geldi pembe az az 5 gün sürdü yerleşme kanaması mıdır oİki çizgi demek var demek zaten hamilesiiinnnn
Evet özele git belki bakarlar baştan söyle kendi isteğinle olduğunu diğer türlü tecavüz olayı sanarlar ailem bilsin istemiyorum dersin ama baya para harcaman lazım heralde nişanlın bi zahmet öderRegl günümden 1 gün önce kanama geldi pembe az az 5 gün sürdü yerleşme kanaması mıdır o
Evet özele sordum arasıtrdım biz özeliz bizim devletle alakamız yok o yüzden gelebilirsin dedilerEvet özele git belki bakarlar baştan söyle kendi isteğinle olduğunu diğer türlü tecavüz olayı sanarlar ailem bilsin istemiyorum dersin ama baya para harcaman lazım heralde nişanlın bi zahmet öder
Göğüslerinde şişlik ve damarlanma da olur gebelikteRegl günümden 1 gün önce kanama geldi pembe az az 5 gün sürdü yerleşme kanaması mıdır o
Evet suan aşırı şis ve dolanınca açıyorGöğüslerinde şişlik ve damarlanma da olur gebelikte
Eee tmm kandan bakarlar beta değerineEvet özele sordum arasıtrdım biz özeliz bizim devletle alakamız yok o yüzden gelebilirsin dediler
Kaç olması gerek degerEee tmm kandan bakarlar beta değerine
Peki göğüs ucumda beyaz benekler var onlar da gebelikte miGöğüslerinde şişlik ve damarlanma da olur gebelikte
Evet 5 üstü gebelik yaniPeki göğüs ucumda beyaz benekler var onlar da gebelikte mi
Bütün belirtiler var hamileyim galibaEvet 5 üstü gebelik yani
Galiba öyle zaten testte çıktıysa 100de 80 gebesin kaç tane test yaptın tekrar bi hamilelik testi yap ona göre doktora git ve evlilik için çok bekleme nişanlın ne diyo bu durum içinBütün belirtiler var hamileyim galiba
İnanmazsınız ama 20 tane yapmışımdır hepsi şişlik en son iki çizgi çıktıGaliba öyle zaten testte çıktıysa 100de 80 gebesin kaç tane test yaptın tekrar bi hamilelik testi yap ona göre doktora git ve evlilik için çok bekleme nişanlın ne diyo bu durum için
En son iki çizgi çıkmasının sebebi artıyor hamilelik değerin yükseldikçe daha da kırmızı olurİnanmazsınız ama 20 tane yapmışımdır hepsi şişlik en son iki çizgi çıktı
Evet nişanlım da emin olalım dio onsan sonra harekete geçeriz dioEn son iki çizgi çıkmasının sebebi artıyor hamilelik değerin yükseldikçe daha da kırmızı olur
Hee iyi o zaman sen hemen özele git kan ver çünkü çok hızlı ilerliyor herşey kaç gün geçti reglnEvet nişanlım da emin olalım dio onsan sonra harekete geçeriz dio
Regl olmadım galiba regl den bi gün önce kanama geldi pembe az azHee iyi o zaman sen hemen özele git kan ver çünkü çok hızlı ilerliyor herşey kaç gün geçti regln
Peki nelere dikkat etmem lazım hamileysemNeyse sen bi an önce git doktora cnm hayırlısı olsun hakkında
Folic asit içmen lazım sağlıklı beslenmen lazım balık avokado ceviz tüket ama en önemlisi doktor kontrolüPeki nelere dikkat etmem lazım hamileysem
Tamam teşekkür ederimFolic asit içmen lazım sağlıklı beslenmen lazım balık avokado ceviz tüket ama en önemlisi doktor kontrolü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?