Aynı durumdayım bende adet olcakmısım gıbıyım ama olmuyorumAdetim 3 gun gecikti ama bunun ağrılarını da yaşıyorum belim agriyo karnim sisiyo tekrar duzelio hamilleik olabilir mi ?
Tsk ederim alt karinda da şişlik var bnde anlamadim acayip kararsizimOlabilir de olmayabilir de, ikisinin belirtisi birbirine benziyor. Erken gebelik testi alıp sabah ilk idrar ile kontrol edebilirsiniz. Silik de olsa muhtemelen çıkar. Veya kan testi verebilirsiniz
Suan bnde oyleyim sırtım agriyo karnim agriyo şişiyorm ama yarin duzeliyorum ve günüm geciyoAynı durumdayım bende adet olcakmısım gıbıyım ama olmuyorum
Ayy evet ruh halım de degısık ay hıc hazır hıssetmıyorum ;(Suan bnde oyleyim sırtım agriyo karnim agriyo şişiyorm ama yarin duzeliyorum ve günüm geciyo
Önce siz test alıp yapın sonra benTsk ederim alt karinda da şişlik var bnde anlamadim acayip kararsizim
Demi demi bu ara oluyor da herkesın ıcıne ben olmayayım ya hazır degılım kı :) bence mevsım gecısı oldugu ıcın olabılır2 gün bekleyip test yapın bence. Adet gibi de gebelik gibi de duruyor. Bu ara gecikme oluyor çoğu kişide inşallah herkes hamiledir
Umarim gebeliktir 2. Çocuğum olacak Allah'ın izniyle2 gün bekleyip test yapın bence. Adet gibi de gebelik gibi de duruyor. Bu ara gecikme oluyor çoğu kişide inşallah herkes hamiledir
Hayırlısı olsun hafta sonuna kadar bklim ama syle bsey var adet olacakmiiam gbi de durmuyo coktan olmam lazimdi2 gün bekleyip test yapın bence. Adet gibi de gebelik gibi de duruyor. Bu ara gecikme oluyor çoğu kişide inşallah herkes hamiledir
Hayırlısı olsunAyy evet ruh halım de degısık ay hıc hazır hıssetmıyorum ;(
Haftasonuna kadar bklivm snra suan bsey cikmazsa üzülürüm ama adet olursam yapacak bsey yok ztn olucmÖnce siz test alıp yapın sonra ben
Sizinde mi 2. çocuk.Umarim gebeliktir 2. Çocuğum olacak Allah'ın izniyle
Ewtt hayırlısıyla 2. İstiyorumSizinde mi 2. çocuk.
Anladım hayırlısı olsun sizin içinde. Umarım istediğiniz gibi ilerler her şey. Bende beklıcem bı kac gun testı oule yapıcam sonucu sızde paylasırmısınız testı benden önce yaparsanızEwtt hayırlısıyla 2. İstiyorum
Test yapmayi düşünmüyorum . Akisina birakicmAnladım hayırlısı olsun sizin içinde. Umarım istediğiniz gibi ilerler her şey. Bende beklıcem bı kac gun testı oule yapıcam sonucu sızde paylasırmısınız testı benden önce yaparsanız
Belirtiler bende de vardı ama ben adetim geçmeden bir hafta önce öğrendim bence kan testi yapAdetim 3 gun gecikti ama bunun ağrılarını da yaşıyorum belim agriyo karnim sisiyo tekrar duzelio hamilleik olabilir mi ?
Hamile misiniz ?Belirtiler bende de vardı ama ben adetim geçmeden bir hafta önce öğrendim bence kan testi yap
Evet çok şükür 9+2 hamileyim şuanHamile misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?