- 25 Kasım 2024
- 90
- 9
- 1
- 20
- Konu Sahibi kubragocer
-
Test yapmadan emin olamazsınız zaten varsa çıkar test
Canım pazartesi gününe randevu aldım zaten ama ihtimal var mı yok mu diye sormak istedim ona göre kendimi psikolojik hazırlayayım diyeTest yapmadan emin olamazsınız zaten varsa çıkar testte
İnşallah vardırCanım pazartesi gününe randevu aldım zaten ama ihtimal var mı yok mu diye sormak istedim ona göre kendimi psikolojik hazırlayayım diye
Sizce yazdığım şeylere göre var mıdır fikrinizi merak ettim ben belki psikolojik olarak düşünüyorum dur karsimdaki insana daha objektif bilgi verebilirİnşallah vardır
Belirtiler kişiden kişiye çok değişiyor aslında ya , bel ağrısı erken dönemde oluyor evet , mide bulantısı vesaire psikolojik olabilirMesela şuan bı bel ve kasık ağrısı çekiyorum sanki tekrardan adet olacakmisim kan geliyormuş gibi bı hissiyat var
Çok teşekkür ederim inşallah olumlu sonuçlar alırım ama kendimi umutlendirmek istemiyorumBelirtiler kişiden kişiye çok değişiyor aslında ya , bel ağrısı erken dönemde oluyor evet , mide bulantısı vesaire psikolojik olabilir
İnşallah güzel haberler alırsınızÇok teşekkür ederim inşallah olumlu sonuçlar alırım ama kendimi umutlendirmek istemiyorum
İnşallah güzel haberler alırsınızolmasa bile zamanı değildir belki hiç üzülmeyin
Aa süper buraya da yazın mutlaka sonucuRandevumu yarına çektim çok şükür kafam rahatlicak sonunda
Mutlaka yazicam canım bana çok dua et olur mu başkasının ettiği dua daha makbule geçer hayırlı haberler yazayımAa süper buraya da yazın mutlaka sonucu
Dualarım bugün sizinle içinizi ferah tutunMutlaka yazicam canım bana çok dua et olur mu başkasının ettiği dua daha makbule geçer hayırlı haberler yazayım
Allah razı olsun canım teşekkür ederimDualarım bugün sizinle içinizi ferah tutun
Dualarım bugün sizinle içinizi ferah tutun
Öyle mii hayırlısı olsunCanım kan verdim sonuçlar 3 de çıkacak beta da bakmış ama ben zannetmiyorum hamilelik olduğunu endometrium 3.5 felan dedi ultrasonda bişi çıkmadı sonuç bekliyorum
Çok heyecanlıyım gerçekten acaba hamilelik olabilir mi biye sonuçları bekliyorum sabırsızlıklaÖyle mii hayırlısı olsun
Çok heyecanlıyım gerçekten acaba hamilelik olabilir mi biye sonuçları bekliyorum sabırsızlıkla
Bunlar enfeksiyon belirtisine benziyor mutlaka baktırınMerhabalar benim bu ay reglim çok az ve siyah renkte oldu kanamam biteli 1 hafta oluyor bel ve kasık ağrılarım devam edyor ayrıyetten hala göğüslerim çok sis ve dolgun hissiyatı var mide bulantim da var hamilelik olabilir mi bide affınıza sığınarak söylüyorum ilişki sırasında ağrı da yaşıyorum
Merhaba bugün kan verdim ultrasonla baktırdım sonuçlarım temiz çıktı doktor ağrılarım için magnezyum verdi sadeceBunlar enfeksiyon belirtisine benziyor mutlaka baktırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?