Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VarKızlar dün biriyle bişey yaşadık sürtündü çok temas oldu hatta boşaldı biraz vajinama değdi gibi hamile kalma riskim var mı
Sonradan başınızı ağrıtacak haltlar yemeyi bırakın.Üstünüze boşalınca hamile kalınmaz,içinize boşalması gerekir.Cinsellik konusunda cahil olmak anlaşılır da, cahil cesaretiyle bu işe girişmek sıkıntılı ......Eğer detaylarda eksik anlattığınız bir şey varsa hamile kalma olasılığınız çok yüksek....Kızlar dün biriyle bişey yaşadık sürtündü çok temas oldu hatta boşaldı biraz vajinama değdi gibi hamile kalma riskim var mı
Cidden kalma riskim var mıdır yaAllah analı babalı büyütsün kız olursa isim önerim Ayşenaz
ÇokSonradan başınızı ağrıtacak haltlar yemeyi bırakın.Üstünüze boşalınca hamile kalınmaz,içinize boşalması gerekir.Cinsellik konusunda cahil olmak anlaşılır da, cahil cesaretiyle bu işe girişmek sıkıntılı ......Eğer detaylarda eksik anlattığınız bir şey varsa hamile kalma olasılığınız çok yüksek....
Ne zaman anlarım
Kız adam oraya boşaltmış işte ne sanıyorsun tebrik ederim hamilesinÇok temas oldu ve boşaldı meni vajinama temas etti yani o yüzden soruyorum ve doğurganlık dönemimdeyim
Tamam işte anlamayacak ne var içine boşaldıysa 9 ay sonra mutlu ilişkiniz bebekle taçlanırÇok temas oldu ve boşaldı meni vajinama temas etti yani o yüzden soruyorum ve doğurganlık dönemimdeyim
Regl geciktiğinde test yaparsın ya da kan verirsin.Ne zaman anlarım
Birşeyi yapıyorsan tam yap yarım yapınca yapmadı olmuyorsun,ya tam bilirliktelik yaşa ve korun yada bekaretine çok önem veriyorsan evlenene kadar bekle çünki bugün olmazsa yarın olacak bugün böyle olsun dersin yarın daha fazla ileri gidersin bu sefer hamile kalırsan belki geç kalacaksın gebeliği sonlandıramayacaksın belki para bulamayacaksın belkide sağlığınla ilgili bir sıkıntı oluşturacak herkesin haberi olacak sonrada istemediğin öylesine biriyle evlenmek zorunda kalacaksın arada bir yerde durmayın net olun,kendi hayatınızın kontrolünü elinize alın kendi bedeninizi tanıyın kontrol edin biraz öyle yattım kalktımla olmaz,böyle şeyler şansa bırakılmaz,kimseyle olma demiyoruz ol ama bilinçli ol korun,yok yapamam diyorsan arada bir yerde durma,bu şekilde hamile fln kalınmaz korkma çocuk oyuncağımı bu otobüste kalkan adamın yerine oturdum hamilemiyim sorusunun bir tık üstü bu soru...Kızlar dün biriyle bişey yaşadık sürtündü çok temas oldu hatta boşaldı biraz vajinama değdi gibi hamile kalma riskim var mı
Birşeyi yapıyorsan tam yap yarım yapınca yapmadı olmuyorsun,ya tam bilirliktelik yaşa ve korun yada bekaretine çok önem veriyorsan evlenene kadar bekle çünki bugün olmazsa yarın olacak bugün böyle olsun dersin yarın daha fazla ileri gidersin bu sefer hamile kalırsan belki geç kalacaksın gebeliği sonlandıramayacaksın belki para bulamayacaksın belkide sağlığınla ilgili bir sıkıntı oluşturacak herkesin haberi olacak sonrada istemediğin öylesine biriyle evlenmek zorunda kalacaksın arada bir yerde durmayın net olun,kendi hayatınızın kontrolünü elinize alın kendi bedeninizi tanıyın kontrol edin biraz öyle yattım kalktımla olmaz,böyle şeyler şansa bırakılmaz,kimseyle olma demiyoruz ol ama bilinçli ol korun,yok yapamam diyorsan arada bir yerde durma,bu şekilde hamile fln kalınmaz korkma çocuk oyuncağımı bu otobüste kalkan adamın yerine oturdum hamilemiyim sorusunun bir tık üstü bu soru...
İmkansız değil, boşalma olmasa bile risk var. Zevk suyunda da sperm mevcut. Yumurtalama gününe göre takip etmen lazımdı. Şu işin sorumluluğunu alamıyorsan da yapma Allah aşkına. Burada 1 haftada 10 tane sürtündüm hamile miyim, sevgilim kızlığımı da aldı gitti konuları açılıyor.Ya ciddi soruyorum var mıdır
Hepsi fake onların bu da fakeİmkansız değil, boşalma olmasa bile risk var. Zevk suyunda da sperm mevcut. Yumurtalama gününe göre takip etmen lazımdı. Şu işin sorumluluğunu alamıyorsan da yapma Allah aşkına. Burada 1 haftada 10 tane sürtündüm hamile miyim, sevgilim kızlığımı da aldı gitti konuları açılıyor.