Hamilelik olabilir mi?

melisss26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
819
159
33
27
Kizlar öncelikle yarin adet gunum. Bu sabaha kadar belirtilerim vardi adet icin. Su an sadece göğüsüm agriyor. Belirti falan kalmadi. Bide şişkinlik var. Onun disinda bir sey yok şu an. Ve normalde karnim bozulurdu tuvalete rahat çıkardım adet zamani. Ama su an oyle bi durum yok. Acaba hamilelikle iliskili olabilir mi? Yumurtlamadan sonra bitmeyen kasik agrisi yasadim. Agir kaldirinca da fena oldu. Bu ay annemin taşimasi vardi yardim ettim de. Bir de sut urunlerine karsi bi bozuk tad almaya baslamistim bi ara gecenlerde. Acaba su an belirtimin olmamasi bir sebep olabilir mi? Dun gece 2 haftalik hamileydim ruyamda. :) cok guzel bir duyguydu.

Az once yerleşme kanamasi gibi bise yasadim. Buraya atamam linc yemek istemiyorum. Bekleyecegim eger bugun adet olmazsam ( ki normalde yarin olmaliyim) yarin kan vericem olmazsam

Ya adetiniz sökülüyor ya da yerleşme
Bozuk tat alma olayı için daha çok erken
O öyle denk gelmiştir

Ya adetiniz sökülüyor ya da yerleşme
Bozuk tat alma olayı için daha çok erken
O öyle denk gelmiştir
Ay bise dicem 1 saat 15 dk gecti o lekeden snra hic bise gelmedii adet olsa gelirdi ama yine de beklicem bugun eger gelmezse kan vericem

Kizlarrr 1 saat 15 dk dir lekeden snra gelen giden yok. Leke de degil 1 damla kan vardi sildigimde ama 1 damlayi gecmez. Adet olsaydi gelirdi dimii

Kizlarrr 1 saat 15 dk dir lekeden snra gelen giden yok. Leke de degil 1 damla kan vardi sildigimde ama 1 damlayi gecmez. Adet olsaydi gelirdi dimii
Gebelik varsa test yapsanız çıkar
Yedekli test alın idrar dökmeden bir daha yapın emin olun sonuçtan
İdrar testleri genelde hatalı çıkar

Gebelik varsa test yapsanız çıkar
Yedekli test alın idrar dökmeden bir daha yapın emin olun sonuçtan
İdrar testleri genelde hatalı çıkar
Bu yuzden test almadim karin kana gidicem bugun adet olmazsam ay insallah olmam ya baktim hala tık yok. Ozelden atabilirim istersen yorumlamak istersen miden kalkmazsa yazarsan atarim

Kizlar memelerim yumuşacik. Normalde sertlesirdi adet olacagim zaman şiserdi. Ve 3 saattir o lekeden snra gelen giden yok. Adet olmadim hala yarin adet gunum. Olmazsam kan vericem cikar mi varsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…