• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi

ceross

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
16
3
1
26
Kızlar merhaba ben bişey sormak istiyorum. Bi 10 gün önce kasık ağrısı sebebiyle kadın doğuma gittim tabi kan idrar alındı ama gebelik çıkmadı 6 gün gecikmem vardı. Doktordan adet söktürücü yazmasını istedim o da yazıyım ama hemen içme daha erkenmiş 6 gün geçmiş 1 hafta 10 gün kadar daha bekle haberleşelim ben iç diyince iç dedi bende henüz aramadım daha pazartesi arayacağım sizce neden böyle bişey dedi hamilelik ihtimali mi var ki

İhtimal dahilindedir belki o yüzden içme dedi ama kanda çıkar benim bildiğim

İhtimal dahilindedir belki o yüzden içme dedi ama kanda çıkar benim bildiğim
Bende öyle düşündüm ama kanda çıkmayıp hamile olan da çok duymuştum belki de geç döllenmedir diye düşündüm ama bilemiyorum

Bende öyle düşündüm ama kanda çıkmayıp hamile olan da çok duymuştum belki de geç döllenmedir diye düşündüm ama bilemiyorum
Canım bu iki aydır kadınlara bişey oldu, belki 20 kişiden duydum aynı durumu. Ben de 6 gün gecikmeyle gittim doktora, test yapıldı negatif çıktı ve tarlusal başladım. İlaç bittikten 3 gün sonra regl başladı. Cidden eziyet oldu bana. İnşallah sende durum benimki gibi olmaz da hayırlı güzel haberler alırsın 🌼

Canım bu iki aydır kadınlara bişey oldu, belki 20 kişiden duydum aynı durumu. Ben de 6 gün gecikmeyle gittim doktora, test yapıldı negatif çıktı ve tarlusal başladım. İlaç bittikten 3 gün sonra regl başladı. Cidden eziyet oldu bana. İnşallah sende durum benimki gibi olmaz da hayırlı güzel haberler alırsın 🌼
İnşallah canım teşekkür ederim 💖 Kaç gündür göğüs hassasiyeti falanda var şuanki güncel gecikmem 17 gün oldu tam böyle regl oldum diyorum bakıyorum hala gelen giden yok bakıyım pazartesi arıyım doktoru ne diyecek çok merak ediyorum

Eylül ekim aylarında adette gecikmeler olabiliyormuş. Benimde gecikmem oldu mesela. Buraya çok yazanlarda olmuş

Eylül ekim aylarında adette gecikmeler olabiliyormuş. Benimde gecikmem oldu mesela. Buraya çok yazanlarda olmuş
Ya zaten bende pcos var adet gecikmelerim zaten oluyor ben ona takılmadım kesin hamileyim de demiyorum ama normalde bi kaç gün bile gecikme olsa doktorlar ilacı verip geçiyor ilk defa bekle ben iç diyene kadar içme dedi ya ona takıldım ümitlendim biraz

Doktor şüphelendiği için bekletiyordur zaten. Evet benimde öyle oluyordu adet oldum herhalde diyordum sıcaklık geliyordu bakıyordum akıntı gelmiş. Ayyy inşallah hamilesindirr. 🥹🥹 haber ver 🦋💗

İnşallah canım teşekkür ederim 💖 Kaç gündür göğüs hassasiyeti falanda var şuanki güncel gecikmem 17 gün oldu tam böyle regl oldum diyorum bakıyorum hala gelen giden yok bakıyım pazartesi arıyım doktoru ne diyecek çok merak ediyorum
Benim toplamda 15 gün gecikme oldu. Son güne kadar da test yaptım. Regl olamamak ne kadar kötüymüş. Ben de tam başladı diyordum bakıyordum yok.. artık rüyalarıma bile giriyordu inşallah bir daha olmaz. Çok kötü yaptı beni.

Doktor şüphelendiği için bekletiyordur zaten. Evet benimde öyle oluyordu adet oldum herhalde diyordum sıcaklık geliyordu bakıyordum akıntı gelmiş. Ayyy inşallah hamilesindirr. 🥹🥹 haber ver 🦋💗
İnşallah canım benim 🥹 Yazarım mutlaka 🤎🫶🏻

Benim toplamda 15 gün gecikme oldu. Son güne kadar da test yaptım. Regl olamamak ne kadar kötüymüş. Ben de tam başladı diyordum bakıyordum yok.. artık rüyalarıma bile giriyordu inşallah bir daha olmaz. Çok kötü yaptı beni.
Yok ben zaten alışkınım genellikle geciktiği için sorun etmiyorum da doktor bekle biraz daha dedi ya ona stres oldum merakımdan 😂

Reglime 3 gün var bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı buradaki fotoda biraz kalite düştü fakat cıplak gözle net görüyorum sizce hamile olabilir miyim.dünden beri sol kasığımda batma ve ağrı var hala devam ediyor

Eklentiler

• IMG_7999.webp
    IMG_7999.webp
    13 KB · Görüntüleme: 16
Reglime 3 gün var bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı buradaki fotoda biraz kalite düştü fakat cıplak gözle net görüyorum sizce hamile olabilir miyim.dünden beri sol kasığımda batma ve ağrı var hala devam ediyor
Olabilir canım bende gördüm silik çizgiyi istersen tekrarla testi ya da direkt gidip kan ver

Back
X