• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilir mi??

beyzanurrrr123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 1 Ocak adetim 8 gün gecikti görünüyor hala olmadım bir süredir çocuk deniyoruz eşim isinden dolayı şehir dışında son birliktelik 17 Ocak sizce hamilelik varsa şimdiye kadar belli olur muydu?

adetleriniz düzenli mi? eğer öyleyse kan verin varsa çıkar.

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 1 Ocak adetim 8 gün gecikti görünüyor hala olmadım bir süredir çocuk deniyoruz eşim isinden dolayı şehir dışında son birliktelik 17 Ocak sizce hamilelik varsa şimdiye kadar belli olur muydu?
Aynı gibiyiz 2 gün farkla :) evde test yap silik çizgi bile görsen kan ver, hava değişiminden de gecikebilir, hamilelikte olabilir.. Test al yap bi tane bakalım sonuca :) hayırlısı inşallah :))

Aynı gibiyiz 2 gün farkla :) evde test yap silik çizgi bile görsen kan ver, hava değişiminden de gecikebilir, hamilelikte olabilir.. Test al yap bi tane bakalım sonuca :) hayırlısı inşallah :)
Aynı gibiyiz 2 gün farkla :) evde test yap silik çizgi bile görsen kan ver, hava değişiminden de gecikebilir, hamilelikte olabilir.. Test al yap bi tane bakalım sonuca :) hayırlısı inşallah :))
psikolojik midir nedir sanki kasiklarim ağrıyor gibi alt göbeğimin sağ tarafına ağrı giriyor gibi şüphelendim bende İns dışarı çıkabilirsem yarın test alıp yapmayı düşünüyorum ☺️☺️

Back
X