Hamilelik olabilir mi?

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
Arkadaşlar selamlar, ben yumurtlama tarihlerimi akıntı sebebiyle tahmin edebiliyorum, yumurtlama günümden sonra akıntım arttı ve mantar gibi kaşıntı yapmaya başladı, karbonatlı suyla hem içerek hemde yıkamak için kullanarak birazcık rahatladım çok şükür. Fakat göğüs hassasiyetimde yumurtlama gününden itibaren geçmedi , 23 aylık oğlum var çalışmayı düşündüğümden planlı bir bebek beklemiyoruz, adetime 9 gün var. İlk hamileliğimde yorgunluk ve bel ağrısı çok olmuştu bir de duygusaldım, şimdi gene yataktan kalkamıyorum ve dün saçma sapan bi sebepten ağladım. Hormonal bir dengesizlik var o kesin ama sizce hamile olabilir miyim? birde olursa oğlum 33 aylık oluyor nerdeyse 3 yaşında kreş için uygun bir yaştır değil mi? Yorumlarınız için teşekkür ederim

4-5 gün sonra idrar testinde çıkabilir.benimde göğüs hassasiyetim yumurtlama gününden sonra geçmemişti sonra hamile olduğumu öğrendim.2,5 yaşında eğer tuvalet eğitimini almışsa kreşe başlayabilir bi sorun olmaz :)

Ben yazdığınzdan hiç bişey anlamadım ,korunuyormusunuz korunmuyomusunuz.yumurtlama günü dışındada hamile kalınabilir umarım biliosunuzdur , geriçekilme ile korunuyoruz deme valla düşüp bayılırum

Korunuyoruz ama evet geriçekilme yöntemi olduğu için çok emin olamıyorum, ben hap kullanamıyorum, yan etkileri çok oluyor bende bir de sağlık açısından da korkuyorum hormon içerdiği için. Ben ikinci çocuk için beklemeyi düşünmüştüm ama Allah'ın takdiri derim sevinirim, evlat zor da olsa şükür sebebim her zaman. Ben ilk hamileliğimde bu kadar erken belirtilere dikkat edemedim çünkü artık olmuyor dediğim bir zamanda hamile kaldım, o sebeple sormak istedim. Kan testi için kaç gün öncesi olur, idrar testi için adetin geçmesini bekleyin diyorlar ilkinde öyle yapmıştım öncesinde çıkan var mı acaba?

Kan testi muhtemel yumurtlama gününden 12-15gün sonra çıkar.belirtiler herşeye yorulabilir...

en çok da göğüs hassasiyeti şüphelendiriyor beni, tualet eğitimi vermeye çalışıyorum ama çok inatçı şimdi 2 yaş sendromu olabilir, pek zorlamıyorum bende ekimde 2 olacak

mevsimsel de olabilir yorgunluğunuz vs ama yinede kendi vücudunuzu siz daha iyi tanırsınız
evet ben çok çabuk etkilenen biriyim mevsim değişimi stres ona yoruyorum halsizliği, ama göğüs hassasiyeti ve akıntı şüphemi artırıyor bunlar da psikolojik olabiliyormuş gerçi öyle düşündükçe

Belirti yaşayacak süre geçmemiş ki henüz 2 aydır yumurtlamadan sonra bana da ağlama geliyor birden ama tabiki hamile degilim stres yapmayın :) adet gününü bekleyin bu sürede yerleşme bile olmamıştır daha ki belirti zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…