- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
-
Kan testi muhtemel yumurtlama gününden 12-15gün sonra çıkar.belirtiler herşeye yorulabilir...Korunuyoruz ama evet geriçekilme yöntemi olduğu için çok emin olamıyorum, ben hap kullanamıyorum, yan etkileri çok oluyor bende bir de sağlık açısından da korkuyorum hormon içerdiği için. Ben ikinci çocuk için beklemeyi düşünmüştüm ama Allah'ın takdiri derim sevinirim, evlat zor da olsa şükür sebebim her zaman. Ben ilk hamileliğimde bu kadar erken belirtilere dikkat edemedim çünkü artık olmuyor dediğim bir zamanda hamile kaldım, o sebeple sormak istedim. Kan testi için kaç gün öncesi olur, idrar testi için adetin geçmesini bekleyin diyorlar ilkinde öyle yapmıştım öncesinde çıkan var mı acaba?
Senin doğumuna az kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim beklemem gerek o zaman test içinKan testi muhtemel yumurtlama gününden 12-15gün sonra çıkar.belirtiler herşeye yorulabilir...
Sihirli küreye baktım hamilesin.
Allah herkesin evladına sağlık sıhat uzun ömür versin sağolasınSenin doğumuna az kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim beklemem gerek o zaman test için
en çok da göğüs hassasiyeti şüphelendiriyor beni, tualet eğitimi vermeye çalışıyorum ama çok inatçı şimdi 2 yaş sendromu olabilir, pek zorlamıyorum bende ekimde 2 olacak4-5 gün sonra idrar testinde çıkabilir.benimde göğüs hassasiyetim yumurtlama gününden sonra geçmemişti sonra hamile olduğumu öğrendim.2,5 yaşında eğer tuvalet eğitimini almışsa kreşe başlayabilir bi sorun olmaz :)
evet ben çok çabuk etkilenen biriyim mevsim değişimi stres ona yoruyorum halsizliği, ama göğüs hassasiyeti ve akıntı şüphemi artırıyor bunlar da psikolojik olabiliyormuş gerçi öyle düşündükçemevsimsel de olabilir yorgunluğunuz vs ama yinede kendi vücudunuzu siz daha iyi tanırsınız
teşekkür ederim, 33 ay anaokuluna da gidebiliyor mu devlet okullarına, ben sadece kreşe verebilirim diye düşünmüştümCnm biz simdi bisi diyemiyoruz 33 aylik kres ve anaokulu icin uygundur.
Birde gebelik testi yap ve kan vrr cnm
Ben gidebilir diye biliyorum cunki bnm calistigim anaokuluna aliyorlardi 2-3yas grubuna bagimsiz anaokullari var devlete bgli ama bi okula bagli deil onlrda grup grup siniflr varteşekkür ederim, 33 ay anaokuluna da gidebiliyor mu devlet okullarına, ben sadece kreşe verebilirim diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?