• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik olabilirmi

aysogc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar merhaba
Bende pkos var nisan 18 de adetim bitti yumurtlamam 27 sindeydi adete 12 gün var daha ama kasık ağrılarım var 2 tane erken gebelik testi yaptm hafif silik çizgi var hamilrlik olabilirmi sizce

Kızlar merhaba
Bende pkos var nisan 18 de adetim bitti yumurtlamam 27 sindeydi adete 12 gün var daha ama kasık ağrılarım var 2 tane erken gebelik testi yaptm hafif silik çizgi var hamilrlik olabilirmi sizce
Naptınız doktora gittiniz mi ?

Testi yükleyebilirmisiniz benim son adet tarihim 19 Nisan beklenen adet 20 Mayıs dün sabarih erken gebelik yaptım böyle çıktı bu akşam kan verdim o da böyle geldi çarşamba günü tekrar kan vereceğim yüksek ihtimal hamileyim ☺️

Eklentiler

• 40D7DBED-C312-4A24-A48B-CF146A048655.webp
    40D7DBED-C312-4A24-A48B-CF146A048655.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_7180.webp
    IMG_7180.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 28
Testi yükleyebilirmisiniz benim son adet tarihim 19 Nisan beklenen adet 20 Mayıs dün sabarih erken gebelik yaptım böyle çıktı bu akşam kan verdim o da böyle geldi çarşamba günü tekrar kan vereceğim yüksek ihtimal hamileyim ☺️
İhtimali kalmamış artık hamlesiniz. Sağlıklı olup olmadığını takip etmeniz gerekiyor.

Darısı size ve bekleyen herkese nasip olsun 🤲

Kızlar merhaba
Büyük ihtimalle evet

Kızlar merhaba
Bişey sormak istiyorum geri çekilme yöntemi mi kullandirniz ben evli değilim geri çekilme yöntemi kullandım 11 ghn var reglume pkosluyum ve kasik ağrısı var gebelik testi yapmadım hamile kams riskim var mi

Back
X