Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba
Bende pkos var nisan 18 de adetim bitti yumurtlamam 27 sindeydi adete 12 gün var daha ama kasık ağrılarım var 2 tane erken gebelik testi yaptm hafif silik çizgi var hamilrlik olabilirmi sizce
Kızlar merhaba
Bende pkos var nisan 18 de adetim bitti yumurtlamam 27 sindeydi adete 12 gün var daha ama kasık ağrılarım var 2 tane erken gebelik testi yaptm hafif silik çizgi var hamilrlik olabilirmi sizce
Testi yükleyebilirmisiniz benim son adet tarihim 19 Nisan beklenen adet 20 Mayıs dün sabarih erken gebelik yaptım böyle çıktı bu akşam kan verdim o da böyle geldi çarşamba günü tekrar kan vereceğim yüksek ihtimal hamileyim
Testi yükleyebilirmisiniz benim son adet tarihim 19 Nisan beklenen adet 20 Mayıs dün sabarih erken gebelik yaptım böyle çıktı bu akşam kan verdim o da böyle geldi çarşamba günü tekrar kan vereceğim yüksek ihtimal hamileyim
Kızlar merhaba
Kızlar merhaba
Bişey sormak istiyorum geri çekilme yöntemi mi kullandirniz ben evli değilim geri çekilme yöntemi kullandım 11 ghn var reglume pkosluyum ve kasik ağrısı var gebelik testi yapmadım hamile kams riskim var mi