Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 10 dakika da çıktı daha sonra kaset yaptım onda da çok çok silik çıktı kafam karıştıKaç dakikada çıktı çizgi? Gebelik ilk kana karışır sonra idrara. Yani idrarda var görünüp kanda görünmeme ihtimali yok
Yarın tekrar yapın bakalım koyulaşacaj miİlk 10 dakika da çıktı daha sonra kaset yaptım onda da çok çok silik çıktı kafam karıştı
Yarın tekrar yapın bakalım koyulaşacaj mı
Adetinizi bekleyin doğru söylüyorsunuz orayı atlamışım ben adetten 8 gün önce çıkması çok düşük ihtimal. ama burda testi koyu çıkıp kan testi negatif olup adetinden sonra pozitif cikanları gördüm. O yüzden her şey olabilir. Ümitlendirmek istememYapmaya korkuyorum artık ya belki de erken diyorum daha adetime var
Adete 8-9 gün varmış daha erken aslında. Önce kanda sonra idrar da çıkar kan değeriniz kaç çıktı bazı arkadaşlara çok düşük olduğu için burda gebelik var diyemeyiz dedikleri olmuş belki sizin değeriniz de 10-15 gibi bir şey ise o yüzden demiş olabilirler. Ya da testiniz bozuk olabilir. Adet gününüzde ya da geçtikten sonra tekrar test yapmak en doğrusuDün erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm ama kan testi verdim akşamına gebelik yok dendi neden sizce? Adete daha 8-9 gün var acaba kanda çıkmamış mıdır ?
Bilmiyorum yaa sanki var gibi hissediyorumAdetinizi bekleyin doğru söylüyorsunuz orayı atlamışım ben adetten 8 gün önce çıkması çok düşük ihtimal. ama burda testi koyu çıkıp kan testi negatif olup adetinden sonra pozitif cikanları gördüm. O yüzden her şey olabilir. Ümitlendirmek istemem
Kan sonucum e nabıza hala düşmedi ya düşse bende bakcam ama doktor yok dediAdete 8-9 gün varmış daha erken aslında. Önce kanda sonra idrar da çıkar kan değeriniz kaç çıktı bazı arkadaşlara çok düşük olduğu için burda gebelik var diyemeyiz dedikleri olmuş belki sizin değeriniz de 10-15 gibi bir şey ise o yüzden demiş olabilirler. Ya da testiniz bozuk olabilir. Adet gününüzde ya da geçtikten sonra tekrar test yapmak en doğrusu
Kan sonucum e nabıza hala düşmedi yaAdete 8-9 gün varmış daha erken aslında. Önce kanda sonra idrar da çıkar kan değeriniz kaç çıktı bazı arkadaşlara çok düşük olduğu için burda gebelik var diyemeyiz dedikleri olmuş belki sizin değeriniz de 10-15 gibi bir şey ise o yüzden demiş olabilirler. Ya da testiniz bozuk olabilir. Adet gününüzde ya da geçtikten sonra tekrar test yapmak en doğrusu
E nabiza çok geç düşebiliyorKan sonucum e nabıza hala düşmedi ya düşse bende bakcam ama doktor yok dedi
Normalde hemen aynı gün düşerdi ilk defa düşmediE nabiza çok geç düşebiliyor
Ben bir gün hastalandım. Test yapan doktor e nabıza hemen düşmez buradan sonuç almaya gelseniz daha iyi olur demişti. Gerçekten de 2 gün sonra düştü test sonucuNormalde hemen aynı gün düşerdi ilk defa düşmedi
Kızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme miE nabiza çok geç düşebiliyor
Geç döllenme kuzumm gebelik varr tabi çok yeniKızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme mi
Hcg düşüktür belki aonucunuz 5 den büyükse vardır ama 2 farklı marka testte pozitifse vardır bence. benim hcg değerim 42 idi adetten 3 gün önce hissedip test yaptım bundan daha silikti kaset testDün erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm ama kan testi verdim akşamına gebelik yok dendi neden sizce? Adete daha 8-9 gün var acaba kanda çıkmamış mıdır ?
Artımed biri erken gebelik biri normal kaset test erkenden ki daha belli çizgi kasette ki zor görünüyor ben daha değerine bakamadım sisteme düşmediği için ama erken gebelik testini ondan üç gün önce yapmıştım silik çizgi bile çıkmamıştı bunda çıkınca bende anlam veremedim bir de kan negatif olunca yok diye düşünüyorum ama bel ağrım kasık ağrım baş dönmem aşırı varHcg düşüktür belki aonucunuz 5 den büyükse vardır ama 2 farklı marka testte pozitifse vardır bence. benim hcg değerim 42 idi adetten 3 gün önce hissedip test yaptım bundan daha silikti kaset test
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımKızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme mi
Özele gidip kan verin bir saate çıkıyor ya da farklı bir gebelik testi yapın ben pozitif gördüğüm halde birsürü teat yapmıştımArtımed biri erken gebelik biri normal kaset test erkenden ki daha belli çizgi kasette ki zor görünüyor ben daha değerine bakamadım sisteme düşmediği için ama erken gebelik testini ondan üç gün önce yapmıştım silik çizgi bile çıkmamıştı bunda çıkınca bende anlam veremedim bir de kan negatif olunca yok diye düşünüyorum ama bel ağrım kasık ağrım baş dönmem aşırı var