Hamilelik olmadığı var mıdır??

Benim 2. Kızımda çok silik çizgi görmüştüm ama kanda negatifti. 2 gün sonra tekrar verdiğimde değerim 40 çıkmıştı.

İnsallahh hamilelerin duasi kabul olur lutfen banada dua edin catlatma iğnesi yaptirdim bende günümü bekliyorum heycanla sabirsizlikla dua edin banada nolur

Benim 2. Kızımda çok silik çizgi görmüştüm ama kanda negatifti. 2 gün sonra tekrar verdiğimde değerim 40 çıkmıştı.
Benim de aynısı oldu ilk gebelik testimde gördüm ama doktor negatif dedi dün hissettim ve kan verdim değerim 8 çıktı bugün tekrar verdim iki katını geçmiş şükür

İnsallahh hamilelerin duasi kabul olur lutfen banada dua edin catlatma iğnesi yaptirdim bende günümü bekliyorum heycanla sabirsizlikla dua edin banada nolur
Bol bol dua edeceğim inşallah 🙏 bir kaç gün sonra sizde hamileyim dersiniz yüce Allahım size de nasip etsin

Hayır adetime üç gün var önce erken gebelik yaptım silik çıktı kanda negatif dün tekrar verdim değerim düşüktü bugün verdim yükselmiş
Benim ayın 23 adetim yani daha var adetime test yapsami ne dersin

Benim ayın 23 adetim yani daha var adetime test yapsami ne dersin
Senin daha adete baya var yine de yapmak istersen yap ama çıkacağını düşünmüyorum benim adete beş gün kala bile çıkmadı son dört günümdü onda çıktı

Senin daha adete baya var yine de yapmak istersen yap ama çıkacağını düşünmüyorum benim adete beş gün kala bile çıkmadı son dört günümdü onda çıktı
Sağol canım teşekkürler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yapinca yazarim inşallah benimde vardır ❤️

Back
X