Hamilelik oluşmuş mudur acaba?

Haramoldu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
10
1
1
31
Slm kızlar,
Ben yıllardır hamilelik için uğraşıyorum ama bir türlü olmadı.
Yumurtalıklarım tedaviye cevap vermiyordu. ilk defa cevap verdi ve yumurta oluştu 2 tane. Çatlatma iğnesi falan oldum ama eşimle ayrılma derecesinde kavga ettik ve evliliğimiz bitmek üzere. Hamile kalmak istemiyorum. Adetime 12 gün var daha ilaç kullanıyorum olurda hamile kalırsam düşmesin diye. Ben şimdi o ilaçları bıraksam adet olur muyum?
Hamilelik oluşmuşmudur acaba?
Sonrasında kürtaj olmak istemiyorum kıyamam çünkü. Ama şimdi daha okuşmamıştır diye aklıma bu geldi. Size sormak için üye oldum.
Bu arada yumurtalar 11.günde biri 19 biri 16 olmuştu. İğneyide 2 gün sonra vurmuştum. İlişkide oldu ve kavga ondan sonra oldu 😥 ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?

Hamile kalmissaniz su asamadan sonra yapilacak bir sey yok.
Simdi size burada bebegi dusurmek icin tuyo verecek degiliz.
Asla ben bunu sormadım zaten, bebek oluşmuşmudur son ilişkinin üzerinden 5 gün geçti. Muhtemelende o gün çatlamış yumurta

Bıraksanız adet olmazsınız. İğneden 14 gün sonra olur regl. Ben 16. Ve 17. Günde olmuştum 2 kez kullandım iğne. Ama ilaçları bırakmanız gebelik oluşumunu engellemez.
Yani beklemem gerekiyor teşekkürler

Bebek yumurtanin dollenmesini takiben ortwlama 6 gunde rahme yerlesir. Yumurta dollenmisse yerlesecektir yani.
Çatladıktan sonra 24 saat yaşar deniliyor bir yumurta için. Ve o 24 saattede ilişki oldu, bugün 5.gün oluyor. Yani yarın mı yerleşicek. İnanın o kadar üzgünüm ki bildiklerimide unuttum

Çatladıktan sonra 24 saat yaşar deniliyor bir yumurta için. Ve o 24 saattede ilişki oldu, bugün 5.gün oluyor. Yani yarın mı yerleşicek. İnanın o kadar üzgünüm ki bildiklerimide unuttum
Evet o 24 saatte olan iliski yumurtayi dolleyebilir. Takip eden 6 gun icinde de rahme yerlesir yumurta. Illa 6.gun degil. Yerlesmis de olabilir. Tabi hic dollenmemis de olabilir.

Yumurtaliklarinizda sorun varsa bu sansi kaybederseniz ya omur boyu bir daha bebek sahibi olamassaniz pisman olmazmisiniz😔 evet kotu kocayla asla yasanmaz ama sizin saglik sorununuz var olmama ihtimali var ya o yuzden sordumm cok uzulurdum yaa bu srfsz kocalar yuzunden kadinlar neler cekiyo

bence doktora sormadan hiçbişey yapmayın
ya eksik gedik bişey olursa çocuğa bilinçsizce hareket edileceği için Allah korusun
hiç bilmediğim için bu konuları cahilce konuluyor olabilirim ama
ben olsam bırakmam

Yumurtaliklarinizda sorun varsa bu sansi kaybederseniz ya omur boyu bir daha bebek sahibi olamassaniz pisman olmazmisiniz😔 evet kotu kocayla asla yasanmaz ama sizin saglik sorununuz var olmama ihtimali var ya o yuzden sordumm cok uzulurdum yaa bu srfsz kocalar yuzunden kadinlar neler cekiyo
Üzülürüm tabikide ama baba olmayı haketmeyen biri ve ben tek başıma bakamam ki. Böyle biri olduğunu şimdiye kadar anlamamda benim suçum.

X xDerinMavix ortaokul öğrencisi gibi davranmanıza gerek yok. Beğenmedim işareti koydum diye mesajınıza, dönüp sizin de benimkine koymanıza gerek yok, zira benimkinde beğenilmeyecek nokta yok. Ancak siz konu sahibinin daha ne istediğini anlamadan dinlemeden terslemişsiniz. Ne tuhaf bir hareket.

Arayabileceğim bir numara bile yok ki
Hastanenin adını Google ile aratınca numara çıkar, santral, oradan istediğiniz doktorun adını soyadını söylersiniz, gerekirse branşını da söyleyin, kadın doğum Ayten Güleç odasını bağlar mısınız dersiniz, doktor çıkmaz zaten telefona, cevaplayan kişiye derdinizi anlatırsınız.

Ayten Güleç ismini tamamen uydurdum, böyle biri var mı yok mu bilmiyorum.

Back
X