- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
- Konu Sahibi minikkediler
-
Selam Bayanlar,
Hamilelik öncesi bir araştırma yapıyorum, Ankara'da Mesa Hastanesi Cemil Kaya ve ayrıca Cüneyt Genç isimleri tavsiye edildi.
Cüneyt Genç'in özel muayenehanesi var, Cemil Kaya ise Mesa'da (TOBB ETÜ Hastanesi).
Bu isimlere muayene olan, doğumunu bu dr. larla yapan varmı ?
Bilhassa Özel Sigorta ile muayene ve doğum konusunda nasıl davranıyorlar. Normal doğum yada sezeryan doğuma nasıl bakıyorlar.
Mesa Hastanesinde doğum sırasında ve doğum sonrasında ilgi alaka nasıl.
Hastane ve dr. ile görüşmeden evvel sizlerin de fikrini almak istedim.
Şimdiden hepinize teşekkürler...Sevgiler
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ben Hastane ile Dr. aynı yerde olsun diyerek Cemil Kaya'yı tercih ettim. Cüneyt Genç hakkında olumlu şeyler duyuyorum.
Şu an hazırlık aşamasındayız, Dr. Cemil Kaya beni yönlendiriyor. Tahlil v.s. sonuçlarına göre.
Umarım herşey yolunda gider, herkese bol şans.
ben de cemil kaya da karar kıldım 1 kere muayene oldum ve ilgi alakasından çok memnun kaldım. umarım böyle devam eder şu an için tavsiye ediyorum..
labelle
tekrar görüştün mü, fikirlerini paylaşırmısın
merhabalar... ben cemil beyin hastasıyım. gebeliğimin 12. haftasındayız ve sıkıntılı gebelik için sıkıntılı süreçlerden geçtiğim için kendisini kaç kere gördüm kaç kere muayene oldum bilmiyorum. ama bugüne kadar tanıdığım en iyi kadın doğum uzmanı... bıkmadan, sıkılmadan herşeyi anlatıyor ve gece bile arasanız sizinle ilgileniyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?