Doğuma Hazırlık Hamilelik Öncesi Cinsiyet Seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Matematikciiiiiim ben hamileyim sanırım asilamaya gerek kalmadı gibi görünüyor 3 gün gecti gunüm ne gelen var ne giden hiç sasmazdi şimdi sana birlikte olduğumuz haftaları yazsam olası bı tahmin de bulunurmusun rica etsem
07/09/1986 benim d.tarihim
23/08/1983 esimin d. Tarihi
01/05/2010 son adet tarihim
9 ve 16 Mayıs arası ve 24 ve 31 Mayıs arası iliski oldu buarada özel hayatı deşifre ettik ama olsun kız kizayiz nasılsa:)))

merhaba matematik..
biz de ikinci bebeği istiyoruz.bir kızımız var ve ikinci de erkek olsun istiyoruz.mümkünse benim için de hesaplayabilir misin? şimdiden teşekkürler..
benim d.tarihim:21.11.1981
eşimin d.tarihi:01.01.1976
sat:10.08.2010
tekrar teşekkürler..

canım banada yardımcı olabilirmisin lütfen

1 haziran 2010

2Temmuz 2010

4 Ağustos 2010 saat:12:00 civarlarıydı . ama diğerlerinin saatlerini tutmamıştım sorun olursa bundan sonraki 3 ay tutayım.
Kız bebek istiyoruz....
Vede sıradan hesaplayıcılar hesaplamıyor adet sirkülasyonunuz 21 günden kısaysa veya 35 günden fazlaysa hesaplayıcıyı kullanamazsınız diyor...
doğum tarihi falanda gerekiyorsaa ben 15 eylül 1985 eşim 15 mayıs 1983
şimididen teşekkürler...

Son düzenleme:
merhaba..
3 yaşında bir oğlum var.. Allahın izniyle 2. çocuğumuzu düşünüyoruz, sağlıklı sıhatli aklı tam olsunda cinsiyeti farketmez tabiki de ama böyle yöntemler varsa denemekte gerekir :)
şimdi benim adet tarihim 15 nisan ve genellikle 26-28 günde bir adet oluyorum. kız bebeğimin olması için hangi gün aralıklarında hamile kalmam gerekiyor ? benim hesaplamalarıma göre kız için bu ay geç kalmış görünüyorum :(

Diğer yöntemlerin ne olduğunu ve doğruluğunu bilemem ama bildiğim basit bir yöntem var her iliski sonrası sağ tarafınızın üstüne yatarsanız oğlunuz olur bunu çok yaslı bir nineden duymustum eskiden kuzenim de denedik önce o sola yattı kızı oldu sonra bir kaç arkadasa denettik kız ve erkek isteyen onlarda da tuttu bana denemek ancak kısmet oldu erkek istiyorduk denedim ve oğlum olacak insallah...Hayırlısı Allah'dan tabiki...

bende sağ yattım.bende çok ama çok hayırlıysa eğer oğlum olsun istiyorum.doktor 12. haftalıkken kıza benziyo dedi ama.Bakalım en son ne diyecek.Sağ yatmak bende tesir edecekmi.
Ne olur bana dua edin.Kızım olsada çok severim sadece ailemde erkek bebek olmuyo gene kız oldu desinler cümlesini kaldırmak zor gelecek.

Diğer yöntemlerin ne olduğunu ve doğruluğunu bilemem ama bildiğim basit bir yöntem var her iliski sonrası sağ tarafınızın üstüne yatarsanız oğlunuz olur bunu çok yaslı bir nineden duymustum eskiden kuzenim de denedik önce o sola yattı kızı oldu sonra bir kaç arkadasa denettik kız ve erkek isteyen onlarda da tuttu bana denemek ancak kısmet oldu erkek istiyorduk denedim ve oğlum olacak insallah...Hayırlısı Allah'dan tabiki...

bu safsatayı bilerek inanarak değil de her daim sola yatarak uyuyan bir insan olduğum için soluma yattım oğlum oldu. günah böyle şeylere inanıp medet ummak.

bu safsatayı bilerek inanarak değil de her daim sola yatarak uyuyan bir insan olduğum için soluma yattım oğlum oldu. günah böyle şeylere inanıp medet ummak.

doğrucu davutluğun anlamı yok safsata falan...denediğimiz bir seyi paylastık isteyen dener isteyen denemez insanların tercihine kalmıs... biz denedik oldu dedik herkes denesin demedik ayrıca her daim sola yatan arkadas sağlık açısından sola yatmak iyi değildir kalbe zarar verir sağa yatmak sünnettir bilesin...insanların fikirlerine saygı duymayı bilmek de erdemdir. Allah kelamından bahsetmediğimizi anlayıp kisileri yargılamak sadece gereksiz gerginlik sebebidir.

bende sağ yattım.bende çok ama çok hayırlıysa eğer oğlum olsun istiyorum.doktor 12. haftalıkken kıza benziyo dedi ama.Bakalım en son ne diyecek.Sağ yatmak bende tesir edecekmi.
Ne olur bana dua edin.Kızım olsada çok severim sadece ailemde erkek bebek olmuyo gene kız oldu desinler cümlesini kaldırmak zor gelecek.
canım bu ilk bebeğin mi?bizim ilk bebeklerimiz olduğu için böyle birsey denedik doğru yada tesadüf bilemiyoruz tabiki kız yada erkek cinsiyetini bir önemi yok hayırlı evlat olması herseyden önemli...dilerim Allah gönlündekini verir...bu gün kandil bol bol dua et bende ederim.dualarımızın kabul olur insallah hayırlı kandiller.

doğrucu davutluğun anlamı yok safsata falan...denediğimiz bir seyi paylastık isteyen dener isteyen denemez insanların tercihine kalmıs... biz denedik oldu dedik herkes denesin demedik ayrıca her daim sola yatan arkadas sağlık açısından sola yatmak iyi değildir kalbe zarar verir sağa yatmak sünnettir bilesin...insanların fikirlerine saygı duymayı bilmek de erdemdir. Allah kelamından bahsetmediğimizi anlayıp kisileri yargılamak sadece gereksiz gerginlik sebebidir.

gergin olan sensin şekerim. sen fetva vermeye devam et takıl kendince ben inmiyorum oralara:)))

gergin olan sensin şekerim. sen fetva vermeye devam et takıl kendince ben inmiyorum oralara:)))

Fetva benim haddim deği, benim yazımı elestirmek de sizin haddiniz değil fikriniz varsa edep çerçevesinde saygılı bir sekilde ifade edersiniz yoksa susar isinize bakarsınız...yazımın sonun da ''Hayırlısı Allah'tan'' yazmısım farkında olana.gören göze,anlayan kapasiteye bağlı tabi:)))Lütfen yazılarınızla bana saldırarak taciz etmeyin...yazılarıma alıntı yapıp beni sizle muhattap olmak zorunda bırakmayın.seviyeyi epey düsürdünüz...

Back
X