Hamilelik öncesi Progestan kullananlar

blkbs

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
223
61
13
hamilelik öncesi Progestan fitil olarak kullananlar neler yaşadınız

hamilelik öncesi Progestan fitil olarak kullananlar neler yaşadınız
Merhabalar, Ya benim tekrarlayan kimyasal gebelik durumumdan dolayı doktorum önlem olarak progestan tedavisine başladı, reglin 21. günü başladım kullanmaya. ovulasyon sonrası kasık ağrılarım vardı, devam da ediyor. Progestan kasık ağrısı yapar mı ? Ondan kaynaklı mı bu ağrılar onu bir türlü anlayamıyorum

Ben geçen ay kullanmıştım bu ay da kullanacağım evet kasıkta batma yapıyor

Bana da aynı nedenle , sizde bu ay durumlar nasıl
Cumartesi günü yani dün çatlarma ignesi oldum sağ 19.5 büyümüştü sol 14 bilmiyorum ne olacak 19,5 olan çatlar da 14 hakkında bir bilgim yok acaba senin bilgin var mı çatlar mı sence yada büyümesi gerek miydi

Ben hiç çatlatma iğnesi olmadım canım , bi kaç ay klomen kullandım , yumurta takibi yapıldı ve kendiliğinden çatladı. Sonra kimyasal gebelikler oluşunca da onu da kullandirtmadi doktor..

Ben hiç çatlatma iğnesi olmadım canım , bi kaç ay klomen kullandım , yumurta takibi yapıldı ve kendiliğinden çatladı. Sonra kimyasal gebelikler oluşunca da onu da kullandirtmadi doktor..
Klomeni mi kullandırmadı canım hamilemisin peki

Klomeni mi kullandırmadı canım hamilemisin peki
Regl günüme 2 gün var canım , bakalım henüz belli bişey yok .. inşallah bu ay olur ,progestana devam ediyorum , oksapar iğne de kullanıyorum

Regl günüme 2 gün var canım , bakalım henüz belli bişey yok .. inşallah bu ay olur ,progestana devam ediyorum , oksapar iğne de kullanıyorum
İnşallah olur iğne ne için kullanıyorsun ne ignesi kullanıyorsun canım

İnşallah olur iğne ne için kullanıyorsun ne ignesi kullanıyorsun canım
Kan sulandırıcı canım , heterozigot gen çıkmıştı pıhtılaşma için yaptirdigim testte, doktorda önlem olarak verdi

fizyolojik bir sorun var mı sizde gebe kalmaya engel ?

kızlar selam ; progestan catlama iğnesinden kac gun sonra kullanılıyor ? ve kac gun

Progestan sizin rahminizi kalınlaştırdı bebeğin daha iyi tutunmasını sağlayacak
Ben hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce progestan kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrenince bırakmak istedim doktorum kullanmamı söyledi sizce kullanmalıyım mı kızlar???

Ben hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce progestan kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrenince bırakmak istedim doktorum kullanmamı söyledi sizce kullanmalıyım mı kızlar???
Tabiki ben gebelikte 3tane bile kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…