Hamilelik planı yapanlar corona'dan dolayı ertelemeli mi kızlar?

Lütfen görüşünüz çok önemli yardım edin. Dün çatlatma iğnesi vuruldu.Corona dan dolayı ertelesem mi acaba hamileliği.

Benim yaşım 44.daha uzun sürer mi virüs. Ne yapacağımı şaşırdım.

hanımlar tabiki ertelemeyiiin, bu kötü günlerde belki güzel şeyler yaşarsınızzzz, lütfen ertelemeyiiiinn!:21:

Kişiye ve tercihe göre farklılık gösterebilir bence ;
- panik atağı olan , obsesif , hijyene çok önem veren kişilerde düşüğü tetikleyebilir veya p stresten ötürü hastaneye gidemez bir çok şeyi tetikler ...
- kendinden emin ve bunu başarabileceğini hastaneden ve doktordan uzak durabilecek olan kişiler deneyebilir
- hastalığı olan ve sürekli doktor kontrolü altında olan kişiler uzak durmalı .:
Bunların hepsi kişisel görüşüm ama unutmayalım Gebeler daha da dikkatli olmak zorunda ..

Biz erteledik.. Aşılama olacaktım, direk bıraktık korona çıkınca.. Artık yaza mı olur sonbahara mı kalır bilmiyorum ortalık durulana kadar rafa kaldırdık.
Nasip.. ☹️

Benim yaşım 44.daha uzun sürer mi virüs. Ne yapacağımı şaşırdım.

Ben olsam ertelerdim çünkü hamilelik zaten başlı başına zorlu bir süreç,bu süreçte kendinize iyi bakmak zorundasınız, stresten uzak durmak zorundasınız, kontroller, tahliller için sürekli hastanede olmak zorundasınız.

Ben şuan 30.haftamdayım ve yaşadığımız duruma çok üzülüyorum, stresten bebeğime bişey olacak diye ayrı bir stres daha yaşıyorum. Doğum nasıl olacak, ne yapıcam, sevdiklerime bişey olacak mı, bana bişey olacak mı, ya bebeğimi hiç göremezsem falan diye düşünmekten kafayı oynatıcam. Ben bu hislerdeyken bebeğim de strese giriyor ve bu yüzden vicdan azabı da çekiyorum.
Yani hamileyken tek başına olmayacağınız, bedeninizde bir can olduğu için bu süreçte o canı da düşünmek zorundasınız. Şuan dünya durdurulamaz bir salgının pençesindeyken hadi hamile kalayım,çocuk dünyaya getireyim deyip bile isteye bu salgının ortasına kendinizi ve bebeğinizi atmak biraz yanlış sanki.. Hadi kendinizi de geçtim, bile bile bunu bir bebeğe yapmaya hakkımız var mı..

Ancak yaşınız da 44'müş,hormon değerleriniz ne durumda onu da bilmiyorum, tabi yine en doğru kararı siz verirsiniz. Bunlar benim şahsi fikirlerim, üzerinizde etki bırakmak değil amacım.
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun...

Ben 33 yaşındayım. Bir kaybım var. Ve ertelemeyi düşünmüyorum 🙄

Lütfen görüşünüz çok önemli yardım edin. Dün çatlatma iğnesi vuruldu.Corona dan dolayı ertelesem mi acaba hamileliği.
Virüs hamileliğimi öğrenmemle birlikte geldi. Dışarı çıkarken çok korkuyorum. Virüs kaparsak normal insanlar gibi tedavi olamayız .. çünkü gebelikte ilaç kullanımı tehlikeli. Doktorumla bile daha az görüşüyorum.

Ben de ertelemedim tedavime devam ediyorum hazır evdeyim gelen yok giden yok istediğim gibi yatat dinlenirim.😊😊😊

Ben de çok tereddütteyim ama bugün doktora gideceğim tedavi için. Tamam sıkıntılo zamanlardayız ama zaten olmuyor öyle hemen en azından ufaktan tedaviye başlamak lazım diye düşünüyorum büyük ihtimal bu sıkıntılar geçtikten sonra da hamile kalırız

Ben ertelemedim cokda istedimm cok şükür haberini aldimmm ondna once coronayi kafama acaip takıyordum uzuluyordum byle bi degisiktimmm smdi onun haberiyle dunyam bambaska bi hale geldiii onu düşünüyorum moral buluyorum allah herkrse nasip etsin 🤲🏻

Keşke hamile olmasaydim kesinlikle ertelerdim ben cunku psikolojik olarak etkileniyosunuz. Ben cinsiyeti ogrenince alisverise baslicam dedim en basiti. Hafta sonu icin liste yaptım ve alcam dedim o gun virus cikti 20 gundur evden adimimi atamadim. Işe kimse göndermedi rapor aliyorum surekli. Sanki hic karantina bitmicek ve eve hapis olarak kalcam gibi hişsediyorum

Ben ertelemedim cokda istedimm cok şükür haberini aldimmm ondna once coronayi kafama acaip takıyordum uzuluyordum byle bi degisiktimmm smdi onun haberiyle dunyam bambaska bi hale geldiii onu düşünüyorum moral buluyorum allah herkrse nasip etsin 🤲🏻

Aaaa tutundu mu 😍😍
Çok sevindimm çok tebrik ederimmm. 💜💜

Hayırlı olsun

Astım,panik atak, kalp ritim bozukluğu,diabet var yok yok yani 😬 1 kızım var çok istiyor kardeş yapalım dedik Kasım'dan beri deniyorduk olmadı ,korona çıkınca 2.bebek isteğini tamamen rafa kaldırdım Rabbim kızıma sağlık versin .İnternette yazanlardan korktum .Yok virüsler yok 5g yok çip iyice sıyırdım.Eşimle yatağı ayırmıştım işe gidiyor diye 3 haftadır eve de almıyorum panik atak son safhada resmen 😔 ya ben ölürsem ya kızım ,korkusu ile evleri ayırdık ,Allah sabır versin. Ama çok özlüyorum eşimi 😭😭😭 ama buna rağmen eve almaya korkuyorum Allah razı olsun kendisi de gelmiyo zaten 😬

Virüs hamileliğimi öğrenmemle birlikte geldi. Dışarı çıkarken çok korkuyorum. Virüs kaparsak normal insanlar gibi tedavi olamayız .. çünkü gebelikte ilaç kullanımı tehlikeli. Doktorumla bile daha az görüşüyorum.
Siz kaç yaşındasınız

Astım,panik atak, kalp ritim bozukluğu,diabet var yok yok yani 😬 1 kızım var çok istiyor kardeş yapalım dedik Kasım'dan beri deniyorduk olmadı ,korona çıkınca 2.bebek isteğini tamamen rafa kaldırdım Rabbim kızıma sağlık versin .İnternette yazanlardan korktum .Yok virüsler yok 5g yok çip iyice sıyırdım.Eşimle yatağı ayırmıştım işe gidiyor diye 3 haftadır eve de almıyorum panik atak son safhada resmen 😔 ya ben ölürsem ya kızım ,korkusu ile evleri ayırdık ,Allah sabır versin. Ama çok özlüyorum eşimi 😭😭😭 ama buna rağmen eve almaya korkuyorum Allah razı olsun kendisi de gelmiyo zaten 😬
Geçmiş olsun

Back
X