Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yaşım 44.daha uzun sürer mi virüs. Ne yapacağımı şaşırdım.
Virüs hamileliğimi öğrenmemle birlikte geldi. Dışarı çıkarken çok korkuyorum. Virüs kaparsak normal insanlar gibi tedavi olamayız .. çünkü gebelikte ilaç kullanımı tehlikeli. Doktorumla bile daha az görüşüyorum.Lütfen görüşünüz çok önemli yardım edin. Dün çatlatma iğnesi vuruldu.Corona dan dolayı ertelesem mi acaba hamileliği.
Keşke hamile olmasaydim kesinlikle ertelerdim ben cunku psikolojik olarak etkileniyosunuz. Ben cinsiyeti ogrenince alisverise baslicam dedim en basiti. Hafta sonu icin liste yaptım ve alcam dedim o gun virus cikti 20 gundur evden adimimi atamadim. Işe kimse göndermedi rapor aliyorum surekli. Sanki hic karantina bitmicek ve eve hapis olarak kalcam gibi hişsediyorumLütfen görüşünüz çok önemli yardım edin. Dün çatlatma iğnesi vuruldu.Corona dan dolayı ertelesem mi acaba hamileliği.
Ben ertelemedim cokda istedimm cok şükür haberini aldimmm ondna once coronayi kafama acaip takıyordum uzuluyordum byle bi degisiktimmm smdi onun haberiyle dunyam bambaska bi hale geldiii onu düşünüyorum moral buluyorum allah herkrse nasip etsin![]()
Hayırlı olsunBen ertelemedim cokda istedimm cok şükür haberini aldimmm ondna once coronayi kafama acaip takıyordum uzuluyordum byle bi degisiktimmm smdi onun haberiyle dunyam bambaska bi hale geldiii onu düşünüyorum moral buluyorum allah herkrse nasip etsin![]()
Siz kaç yaşındasınızVirüs hamileliğimi öğrenmemle birlikte geldi. Dışarı çıkarken çok korkuyorum. Virüs kaparsak normal insanlar gibi tedavi olamayız .. çünkü gebelikte ilaç kullanımı tehlikeli. Doktorumla bile daha az görüşüyorum.
Geçmiş olsunAstım,panik atak, kalp ritim bozukluğu,diabet var yok yok yani1 kızım var çok istiyor kardeş yapalım dedik Kasım'dan beri deniyorduk olmadı ,korona çıkınca 2.bebek isteğini tamamen rafa kaldırdım Rabbim kızıma sağlık versin .İnternette yazanlardan korktum .Yok virüsler yok 5g yok çip iyice sıyırdım.Eşimle yatağı ayırmıştım işe gidiyor diye 3 haftadır eve de almıyorum panik atak son safhada resmen
ya ben ölürsem ya kızım ,korkusu ile evleri ayırdık ,Allah sabır versin. Ama çok özlüyorum eşimi
ama buna rağmen eve almaya korkuyorum Allah razı olsun kendisi de gelmiyo zaten
![]()