• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm doktor banada folbiol verdi ama ben tam kullaniyorum tarim kullan demedi vallaha bende cok unutuyordum 1 kere kimyasal gecirince aklim.basina geldi hep kullandim bu ay cnm

Ya bende tam mı kullansam. Hamileyken çünkü yarım demişti. Neden acaba Öyle kulladırdı bana🙄 Hatta şimdi gidip içeyim ya

Ya bende tam mı kullansam. Hamileyken çünkü yarım demişti. Neden acaba Öyle kulladırdı bana🙄 Hatta şimdi gidip içeyim ya
Bilemedim cnm kullan zaten mini minnacık hap sende de yapiyormu mide bulantisi

Yok canım yapmıyordu
Ins yapmaz bana fena yapiyor hatta 1 saatir tuttu bakalim uyuyunca gecer anca :) kızlar size iyi geceler dilerim sabah iş başı
İNŞALLAH HERSEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLUR :KK200:

Kızlar bu ay adetim 2 gün oldu hiç yaşadınız mı böyle birşey:110:

Folbiol ün mg ı çok çok yüksek normalde günlük alınması gereken doz 400 mg, fazla folik asit kullanımının bebeklerde otizme sebep olduğuna dair araştırmalar var. Dozu 400 mg ı aşmayacak folik asitler kullanmanızı tavsiye ederim

Folbiol ün mg ı çok çok yüksek normalde günlük alınması gereken doz 400 mg, fazla folik asit kullanımının bebeklerde otizme sebep olduğuna dair araştırmalar var. Dozu 400 mg ı aşmayacak folik asitler kullanmanızı tavsiye ederim

Teşekkür ederim 🤗Ozaman fazla kullanmamam açısından vermiş. yarım kullanmaya devam:)

Teşekkür ederim 🤗Ozaman fazla kullanmamam açısından vermiş. yarım kullanmaya devam:)
Aynen canım yarım kullanmaya devam et elindeki bitince de uygun mg ı olan bi folik asite geçersin folbiol yeni nesil bir folik asit olmadığı için pek tavsiye edilmiyor

Aynen canım yarım kullanmaya devam et elindeki bitince de uygun mg ı olan bi folik asite geçersin folbiol yeni nesil bir folik asit olmadığı için pek tavsiye edilmiyor

Normalde doktor vitamin verdi içinde folik asit olan bu daha iyi olur demişti ama oda bitti. Elimde o olunca şimdi onu içiyorum

Cnm benim ki 5 mg gebelik hazirlik icin almistim bu da mi yüksek doktor verdi
20200615_093516.webp

Cnm benim ki 5 mg gebelik hazirlik icin almistim bu da mi yüksek doktor verdiEki Görüntüle 2649070
Canım şöyle söylim günlük almamız gereken doz 400 MCG (MİKROGRAM) yani 0,4 MG a (MİLİGRAM) eşdeğer. Folbiol ise 5 MG yani 5000 MCG yapıyor yani 12,5 katı günlük alınması gereken dozun

Canım şöyle söylim günlük almamız gereken doz 400 MCG (MİKROGRAM) yani 0,4 MG a (MİLİGRAM) eşdeğer. Folbiol ise 5 MG yani 5000 MCG yapıyor yani 12,5 katı günlük alınması gereken dozun
O zamam fazla aldigimdan belki mide bulantisi yapiyor cnm cok saol o zaman bende onu yarim alaym

Kızlar bu ay adetim 2 gün oldu hiç yaşadınız mı böyle birşey:110:
Canım bende geçen ay 2-3 gün gibi sürdü tuhaf gelmişti hastalık neden öyle olur bilmiyorum ama bende yaşadım

Back
X