• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüslerin şişmişmiydi? Akıntın var mıydı? Kasık ağrın? 🤗
Kuzum kasık ağrım normalde yumurtlamadan itibaren başlar artarak gelir ve regl günü çooooook ağrır. Bu sefer bata 3 gün kala başladı ve çok hafifti. Bat günü ve sonraki gün bayaa ağrıdı ama benim için dayanılabilecek bir düzeydeydi. Şimdi ara ara hala ağrıyor. Eveet fenaa şişti özellikle bi tanesi 😂😂 eşim direkt anlıyordu ve ateş gibi yanıyodu. Akıntım vardı ama değişik gelmedi bana akıntımm canım süt beyazı ve sarımsıydı hafif

Benim vücudum iyice dengeyş bozmaya başladı:p:KK58:
Valla hamilelik düsüne düsüne erken de yumurtlarız 2 kere de yumurtlarız ben bu saatten sonra düşünce gücümüzden korkuyorum kızlar :KK70:

Valla hamilelik düsüne düsüne erken de yumurtlarız 2 kere de yumurtlarız ben bu saatten sonra düşünce gücümüzden korkuyorum kızlar :KK70:
Ayyyy düşünsene bir gebe kalıyoruz ikiz 😳 çok güzel olmazmıydıııı❣️❣️

Evet çünkü çok detalı bakıyo doktor kusmak ve haykırarak ağlamak geliyo içimden öyle gergin heyecanlı ve sstresliymm

Yaa okadar neden stres yapıyorsun kendine yazık ama

Azze Azze sende durumlar nasıl az kaldı senin de. Benim acaip karnım ağrıyor. Erken olacağım galiba bu sefer

Kuzum kasık ağrım normalde yumurtlamadan itibaren başlar artarak gelir ve regl günü çooooook ağrır. Bu sefer bata 3 gün kala başladı ve çok hafifti. Bat günü ve sonraki gün bayaa ağrıdı ama benim için dayanılabilecek bir düzeydeydi. Şimdi ara ara hala ağrıyor. Eveet fenaa şişti özellikle bi tanesi 😂😂 eşim direkt anlıyordu ve ateş gibi yanıyodu. Akıntım vardı ama değişik gelmedi bana akıntımm canım süt beyazı ve sarımsıydı hafif
anladım kuzumm not alim bunları kensra :D

Yine regline 9 gün kala falan olmuş senin 7 8 gün eklersin canim.. benim 17 sinde bat vardı 3 gun kala yumurtlama oldu ilk defa boyle bisi basıma geldi sen daha önce yaşamış mıydın
Gecen ay yasadim cnm gebe kaldim ama kimyasal oldu maalesef

Bi yerde okumuştum bir şeyin olmasından duyduğun korku olduktan sonrakinden daha fazladır die. Tam o noktadayım

Haklısın beklemekte zor ama. Kalp atışlarını hayırlısıyla duyacaksın bugün.

Back
X