• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet günün ne zaman canım ben kanda bile ilk öğrendiğimde 3 gün geçmişti ve 63 tü değerim o yüzden cok silik çıkıyodu en azından adet günü tekrarla yine silik çıkarsa kan ver bence
Benim adet günüm geçti ama işte düzenli olmadığı için kesin bugün diyemiyorum 41. Gün bugün,

Belki gec yumurtlamadir bekle bakalim benim gecen ay gec yumurtlama oldu adetten 1 hafta sonra cikti kimyasaldi ama olsun
Kimyasal gebeliğim bile olmadı şimdiye kadar😔inşallah öyledir kuzum. Kaç aydır bekliyosun ne zamandan beri istiyosun

EVEt ya beklemek zor , her gece gündüze çıktığı halde sabırsızlıkla ah bir sabah olsa diyoruz olacak inşallah olacakta çaresizlik içinde beklemek zor, mesela ben kendimi çaresiz hissediyorum,ben yenğ evliydim bir arafaiıö 3. Yılına giriyordu o kadar çok istiyordu ki onu o zamanlar anlayamıyordum ne var ki olur bir gün ya derdim ama şimdi onu çok iyi anlıyorum, asla çocuğun olmayacak dense bile insana indeki o ümitle hep bekliyor beklerde, bide bazen forumda eski konulara denk geliyorım başlığı açan da yazıyor 3 kız annesi işte yağızım efem falan yani hepsi o günleri geçmiş bizim gibi telaşlarını heveslerini atlatmış anne olmuşlar bizde olucaz elbet öyle canım içini ferah tut
Öyle kuzum vakti zamanı var demek kı daha.. Bekleyip görcez 🙏🏻❤️

Back
X