• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun pik oldu ama eşim akşam görevde olduğu için değerlendiremiyoruz

Eklentiler

• IMG_20200624_190601.webp
    IMG_20200624_190601.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 44
kısaca kendimden bahsedeyim, 30 yaşındayım 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebek istiyoruz, 2 yıl önce tüp bebekle hamile kaldım 2 aylıktı kalbi durdu kürtaj oldum. bu yıl 2 kimyasal yaşadım. ilk yıllar eşimde sperm ileri hareket sorunu vardı eşim varikosel ameliyatı oldu sorun düzeldi elhamdülillah. son bat tarihim 2 haziran beklenen adet tarihim 1 temmuz :) ismim Emine :KK70:
Hoşgeldin aramıza. İnşallah bebegine kavusursunn :KK200:

Hepimiz bunun icin hamileliği bekliyoruz :KK70: bende eşime diyorum hamile olim o zaman cok nazlancam :KK70:
Ay ben ozaman nazlanamadım, ama bu sefer nazlanıcam. Hatta salatalık yiyordum poşet poşet dalga geçiyordu benimle. İnsan daha farklı bişey aşerir. Böyle durumda bile ekonomiksin diyordu :))

Heyecandandır diye düsünüyorum ama dedigin gibi baya netti cizgiler 😂 yaşi kaçtı bakmadım belkimde küçük bir anne adayıdır
Benimde başıma geldi hak veriyorum bazen iki sene bekledim olmayınca birde üstüne gördüm test yaptım böyleydi gülme kırızı ağlama ortaya karışık biri benle kafa buluyor dedim testi yapan da benim kanda gördüm 2500 şaka diyorum hala :skandal: :KK70: heyecen sevinç insana herşey yaptırıyor o an

Benimde başıma geldi hak veriyorum bazen iki sene bekledim olmayınca birde üstüne gördüm test yaptım böyleydi gülme kırızı ağlama ortaya karışık biri benle kafa buluyor dedim testi yapan da benim kanda gördüm 2500 şaka diyorum hala :skandal: :KK70: heyecen sevinç insana herşey yaptırıyor o an
hahaha cidden mi o zaman yaşamadğım için o duyguyu ben neler yaparım hiç bilemiyorumm :halay::KK76:

Bugün iş görüşmesine çağırdılar gittim yeni evlisiniz galiba falan dedi evet dedim şey dedi bebek olursa izine vs çıkmanız gerekecek dedi iş bakımında da öyle olunca yeni biri alınıp alıştırmak gerekiyor (diş hekimi asistanı) kaldı yani işde ne bebek var ne iş:KK35::KK16:

Benim eşimde ondan çok korkuyor sen zaten nazlısın ozaman hiç düşünemiyorum diyor:KK71:
hahaj ceksinler o kadarcık onları bana yapıyoruz :) doğduktan sonra benim kızı benim oğlum diye gezerler ortada :D

Bugün iş görüşmesine çağırdılar gittim yeni evlisiniz galiba falan dedi evet dedim şey dedi bebek olursa izine vs çıkmanız gerekecek dedi iş bakımında da öyle olunca yeni biri alınıp alıştırmak gerekiyor (diş hekimi asistanı) kaldı yani işde ne bebek var ne iş:KK35::KK16:
cidden mi ya :( düşünmüyoruz bebek deseydn :)

Back
X